0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

15+5 haftalıgım doktor yanılmış olabilir mi acaba hemencik bakıp kalktı erkek dedi ama çıkıntıyı göremedim

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(5,748 puan) tarafından
Görmüştür canım mutlaka. Ama emin olmak istiyorum diyorsan detaylı usg yi bekle. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(1 puan) tarafından
Evet oda 1 ay sonra gel dedi detaylıda kesin olur. Bu hamileliğim 2 oğlumdan. Farklıydı diye kız bekliyordm kısmet yıne de sağlıklı olsnlar
-Reklam-
0 oy
(1,768 puan) tarafından
Bana kiz gibi geldi cnm:)
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Yani şöyle söylüyüm canım özelde iyi bir doktora gidiyordum 12nci haftamda kesin erkek kemik yapısı vs belli zaten dedi. 15-16 gibide de cikintiyi dahi net gösterdi oğlum oldu... Teyzemin kızı devlete gidiyordu 4 farklı doktor kızın olacak dedi doğumdan 1 ay önce başka bir doktora gitti ne kızı oğlun olacak demiş oğlu oldu. Guvenilmiyorda cidden kendimiz gormeden
(1 puan) tarafından
İşte iyi ve bilen doktor a denk gelsek tamam da kısmet yineede Allah hayırlı evlat nasip etsin
0 oy
(284 puan) tarafından
Erkek canım en alt resim de bacak üstünde çıkıntı var gözünüz aydın olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
(744 puan) tarafından
En alt resimde bacak üstünde çıkıntı var canım sanırım ama kesin dediyse erkektir. Diğer türlü ihtimal veriyorlar yanılma az oluyor 
0 oy
(663 puan) tarafından
4 erkek annesiyim son bebeğim daha 50 günlük 37ye kadar belirsizlik var di göstermedi 15 haftalık Ken ilk erkek dedi devlet erkek oldu sağlıklı olsunlar da 
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Bana detaylı da bile erkek denildi kizim oldu 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
O nazlı bu nazlı mi kızlar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 550 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde beraa12 (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 154 göst.