0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar yarın hastane kontrolüm var ve 6+5 haftalık yeni minnoş hamileyim ve aynı zamanda çalışıyorum buna ek olarak 1 yaşında da kızım var ve ben çok yoruluyorum hiç dinlenemiyorum yarın hastaneye gittiğim zaman yarın hastanede olduğuma dair rapor istiycem doktordan bide cumartesi günü için de dinlenmek için rapor almak istiyorum acaba verir mi yoksa rahatsızım falan mı desem valla çok yorgunum ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 yaşinda kızın var ikinciye hamilesin çalışıyosun yazık değil mi kız sanada iki küçük beben olacak bari işten ayrıl 
(5,594 puan) tarafından
İhtiyaci varsa napsin
tarafından
Olsun yinede nasıl yetişiyosun nasıl yetebiliyosun Eve kendine kızına eşine çok zor ya hamilelik zorluğu da var Allâh yardımcin olsun
(5,594 puan) tarafından
Ben 36.haftaya kadar calismistim gunluk 5-6 saat ayakta durarak gunde 4-5 kezde 3 kat merdiven inip cikiyodum. Yani sartlar bunu gerektirdigi icin calistim. Demek ki bayanin da sartlari bunu gerektiriyo.
(32 puan) tarafından
Evet seni çok iyi anlıyorum canım 32 . Haftaya kadar çalışmak zorundayım şuan eldeki şartlar bunu gerektiriyor zaten doğum yaptıktan sonra bı daha çalışabileceğim asla sanmıyorum düşünmüyorum da Allah yardımcımız olsun inşallah yarın doktor halimden anlar
tarafından
Maşallah canım sana
-Reklam-
0 oy
(5,594 puan) tarafından
Gittigin gun icin hastanede olduguna dair rapor verir ama oda tum gunu etkilemez. 

Cok agrim var dersen verir muhtemel. Ya da migde bulantim cok de.  Allah yardimcin olsun daha cok basindasin. 
(32 puan) tarafından
Kasıklarım ağrıyo falan desem zaten mide bulantım yeni başladı onun için de bulantı hapı istiycem ek olarak başka ne diyebilirim  iş yeri de yıllık izin vermiyo yıl sonu yaklaştı diye
(5,594 puan) tarafından
Kasiklarim agriyo,belim agriyo oturamiyorum surekli uzanmak istiyorum de. Migde bulantisi da var verir bence yani.
(32 puan) tarafından
İnşallah canım verir de 1 gün de dinlenmiş olurum gerçekten birinin insanın halinden anlaması ne güzel bişey
0 oy
(613 puan) tarafından
İstirahat raporu iste çalışıyorum işyeri istiyor dersin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Summer33 (1,229 puan) tarafından soruldu

410,774 soru