0 oy
227 göst.
Aile kategorisinde (164 puan) tarafından
Hayırlı geceler hanımlar, eşimle bir konu hakkında anlaşma yaptık, yani uzin zamandır ondan yapmasını istediğim bir konu hakkında sen onu bırak bende şunu yapıcam dedim. Bana tamam ne yaparsan yap dedi ama benim istediğim şeyi yapmadı ama sadece azaltırım dedi. Ama sonunda bu konu kapansın tamam ne yaparsan yap dedi.şimdi siz eşinizle böyle bir konuşma yapsanız ve eşiniz böyle konuşsa ve aynı şekilde devam etse beklediğiniz o fedakarlığı yapmasa dolayısıyla sizde böyle dediği için yani ne yaparsan yap dediği için sizde yapsanız ama sonra bunu yaptığınız için size laf söylese sizi rencide edicek şekilde konuşsa ne hisseder ve ne dersiniz. Onun bana yaptığı basındırmakmı oluyor, o aynı devam etsin benjm istediğimi yapmasın ama ben yapmayınca sanki dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi davransa . Bilemedim şuan çok kırgın ve kızgınım , halbuki o bana yaklaşsaydı ben zaten yapmazdım. Ama yoruldum artık hep ben daha fazla fedakarlık yapıyorum. Yorumlarınıza morale ihtiyacım var. 

2 Cevaplar

+1 oy
(287 puan) tarafından
Basındırmak nedir hayatım? 
(164 puan) tarafından
Evet etkisiz hale getirmek , karşıdaki hep onun dediğini yapsın ama ben onun dediginj yapmam çünkü o ***** demek
(5,701 puan) tarafından
yav he he aynen oyle deyip gecistirmis onemsememis konusurken anlasirken. sonrada kendin yapip da ona anlasmaya uymak sirasi gelince de kari gibi kivirtiyor iste uste cikip mevzuyu kendi lehine ceviriyo
(164 puan) tarafından
Çok canım sıkıldı, kendimle savaşıyorum resmen. Ben kötü bir şey yapmadım, öncedende söyledim. Şimdi evde yok gibi suratı beş karış. Birde söylediği söz bana yakıştırdığı şey ağrıma gitti, beni hiçmi tanımamış.
(5,701 puan) tarafından
mevzuyu tam anlatsan cok merak ettim konu ne yani okadar buyutecegi. misal esim benim kapanmami ister ben kaanirsam sende sigarayi birakcaksin ozaman derim. ikimizde vazgecemeyiz zaten ortak nokta bulunur. ben kapansan esim sigarayi brakmasa bende tribe girerim. yada o sigarayi braksa ben kapanmasam o da ben safmiyim senin sartini yapdim sen kapanmadin der.
(164 puan) tarafından
Konu tamda böyle bir konu canım. Burada açık yazamıyorum, özelden yazayım.
-Reklam-
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Basındırmak?
(164 puan) tarafından
Annem babam ayrıydı yıllarca babam hiç olmadı hayatımızda sonra annemde başkas8yla evlendi. Kendi hayatındaydı evlendiği kişide rahatsız etmemizi istemedi. Yani yoktular işte, sonra ikiside vefat ettiler.
(2,399 puan) tarafından
Anladım canım . Aileyle sinanmis üstüne eşle sinaniyorsun
(164 puan) tarafından
Kısaca kimsesizlik diyebilirim eşimde bunun rahatlığı vardı yıllarca , bende hep bir ailem yok onun ailesi var diye kendimi hep eksik hissettim. Ama artık kendi değerimi farkettim ve ona göre davranıyorum kimse olmasada Rabbim var ben kendime yeterim artık böyle düşünüyorum yani onun ailesinjn olması artık benj etkilemiyor.
(164 puan) tarafından
Bir kaç kez ayrılmak istediği mi sôyledigimde daha önceki sorunlarda ne yapcan nasıl gecincen nasıl bakcan kendine diye rahat konusuyordu.
(2,399 puan) tarafından
Çalışıp bakarsın kendine ailen yok diye seni eksik hissettiriyor iste

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 748 göst.
0 oy
69 cevap 3,729 göst.
0 oy
18 cevap 649 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,813 göst.