0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar. 30+2 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz haftalarda idrarımı yapıp kalktıktan sonra beyaz akışkan bir sıvı geldiğini farkettim. Doktora gittiğinde amniyon sıvısı olabilir test yapalım demişti. Testi aldık ama tekrar olursa hemen gel dediler bugün de yine idrardan sonra beyaz akışkan bir sıvı geldi. Hemen doktora geldim. Serum ve çiğer geliştirici iğne kullandılar. Sabahta test yapıp bakılacak. Doktor ultrasonda amniyon sıvısının azaldığını normla değerin çok çok altında olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan var mı endişe etmeli miyim? 

5 Cevaplar

0 oy
(4,380 puan) tarafından
Sıkıntılı bir durum gözetim altında olman lazım sanırım şu sızması varsa eğer. Havuç suyu filan tüket ama sızıntı varsa pek işe yaramaz Allah yardımcınız olsun
(303 puan) tarafından
Doktorum yatış verdi zaten hastahanedeyim şu an serum iğne felan yatıyorum. Amin sağolasın
-Reklam-
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Havuç suyu amniyon sivisini arttırır diye biliyorum inşallah vakitlice sağlıkla kavusun
(303 puan) tarafından
İnşallah canım.
0 oy
(1,128 puan) tarafından
Genelde sıvı azalmasında musadede tutuyorlar takip ediyorlar seviye çok düşükse doğum oluyor canım Allah yardımcın olsun inşallah öyle kritik seviyede değildir 
(303 puan) tarafından
Normalin altında dediler canım. Amin inşallah
0 oy
(13,862 puan) tarafından
Canım sen ne zaman hamile kaldın 

Çok sevindim bilmiyordum Allah kavuştursun 

Bol bol havuç suyu iç her gün 
(303 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım 30 haftalık hamileyim:)) inşallah canım hastahenede çıkar çıkmaz havuç suyuna başlayacağım inşallah
(303 puan) tarafından
Senin bebişin büyümüştür inşallah herşey yolundadır :)
(13,862 puan) tarafından
Her gün iki bardak tüket baya fark ettirır
Defnenin azaldı 34 te tükettım hep 37+2 doğdu
Şükür Efe 11 aylık olucak diş çikarmaya devam
0 oy
(926 puan) tarafından
Onemli bi konu deveci armudu havuc suyu ve bol su tuketimi siviyi artiriyor diye biliyorum en azindan 30 haftaliksin bu iyi bisey ayrica ciger gelistiricide yapilmis insallah sorunsz atlatirsin
(303 puan) tarafından
İnşallah. Serum iğne felan yapıldı yarında doktorum bakar inşallah sıkıntı olmaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,636 puan) tarafından soruldu

410,913 soru

12,365,535 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...