+1 oy
278 göst.
önce Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar sabah kahveleri icildimi 

Ben gece den beri ayaktayim oğlum hiç uyumadi desem yeri nöbetleşe nöbetleşe velet baktık normalde hastaneye gitmek için hazırlandım ama eşim çok soğuk ben götürürüm dedi (24 saatlik idrar istemiştiler) gitsem belki muayene de olurdum ama üşendim bugün büyük gün misafir günüm ve diğerlerine göre daha çok mutluyum okullar tatil olduğu için çocuklarımida getirecekler ( ablamlarin çocuklari ama benim onlar teyze anne yarisidir derler ben bunu yaşıyorum inanin aşığım onlara ) 1 buçuk yaşında olani getirmiyorlar sadece tam bir cümbüş var bugün 

İşlerimi yaptım sayılır bi makinaya beyazlarimi aticam 9 buçuk gibi evi cekerim 10 buçuk gibi kahvaltı hazırlamaya baslarim 

image

11 Cevaplar

+1 oy
önce (2,719 puan) tarafından
Maşallah sana kız valla senin hızına ve rutinine hayranım. :) Allah daha da sağlık versin modun hiç düşmesin 
önce (3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Bu rutuni bi kacirdimmi biraz zor oluyor benim için cnm ama düzeni planlı iş yapmayı severim
-Reklam-
+1 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Oh bol keyifli günleriniz olsun. Ben de yengemi çağırdım aslında evin pek hali yok ama gelicem derse yarım saatte hallederim :D

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Bol sohbetler
0 oy
önce (3,302 puan) tarafından

Günaydın canım kolay gelsin. Kalabalık olacaksınız ortalık cümbüş yeri desene:) ben daha yataktan çıkamadım bile bu saatte de kahve içmedim hiç alışırsam bırakamam tabi su yerine akşama kadar sadece kahve içebilirim öyle bi bağımlılık napcam bilmiyorum:)

Bende senin gibiyim cnm özellikle sabahları sert içiyorum diğer türlü kafamı kaldıramıyorum sancisidan

Cümbüş ki ne cümbüş tam istediğim ortam olacak bugün Rabbime şükürler olsun
0 oy
önce (2,532 puan) tarafından
Hay maşallah canım erkenden bu plan  bol keyifli zamanlarınız olsun . Ben daha yataktan ayılamıyorum :) 

Ben sabit günlük yaparım planımı cnm o şekilde cok iyi oluyor oğlumada bolca zaman ayira biliyorum
0 oy
önce (7,219 puan) tarafından

Afiyet olsun aşko ❤️ dün misafirliğe gidip hasta olup gelen ben yatak döşek kıvranıyorum çocukta ortalıkta Allah şifa versin de yavruma bakayım :(

Kuzum bi okut kendini evde sirke varsa bu duş al en son az sirkeli su yap başından aşağı dök durulanma kurulan giyin
Yapayım onu cocugu doyurup sağol canım ❤️
Sende sağol cnm rabbim şifa versin inşallah göze inanırım bunu çocuğunlukla oğluma da yaparım eşime de evimi bile haftada bir de veya iki kere bol sirkeli suyla silerim
Yengem var hoca gibi MH de gençlere falan öğretir iyiki cocuguna gelmemiş sana gelmiş dedi muhtemelen çocuğa geldi de ben okuyunca çektim ben çekerim çocuğum iyi olsun ❤️
Büyük ihtimalle olabilir cnm sifa olsun sirkeyide yap iyi gelecektir ♥️♥️
0 oy
önce (2,121 puan) tarafından

Günaydın canım 

Ne kadar hızlısın ay maşaallah hiç şöyle düzenli olamadım:D çocuklar uyuyor daha bende onlar kalkana kadar asla çıkmam yataktan fırsat bu fırsat :D

Teşekkür ederim cnm ben alıştım artık ya iyi oluyor erkenden işlerin bitmesi
0 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Günaydın canım. Sabah namazını kaçırdım biraz uyuyayım sonrasında dedim benim çocuklar sen gel kalk bebemi uyandır. 

Biraz kızdım onlara uyanınca bizi kaldırmayın hele bebeği hiç dedim yolladım salona bende tekrar şuan bebemi yatırıyorum kalkıp çocuklara kahvaltı verip ortalığı toparlayacağım canım .

Hava çok soğuk bugün çokta işim var çokta üzgünüm . Namaz gititği için gün boyu neşem yerine gelmiyor :'(
Aşırı derecede soğuk cnm
0 oy
önce (1,040 puan) tarafından
Günaydın canım kolay gelsin bende kızı emzryom yatmam dün dip köşe yaptım bugün kizmin banyo günü☺️ ve elbise topla ütüle günü  ilan ediyom:))yemek yaparım erken bitsin işlerim dinlenim kız cocukalr hep geliyor 1yasindaki nie gelmiyor dikatmi çekti ??
Uzun yolda çok kusuyor hasta oluyor o yüzden cok özledim  ama çocuğa eziyet etmeye gerek yok onu bakıcısina bırakıp gelicek
önce (1,040 puan) tarafından
Ay kıyamam daha küçük araba tutyor;(
0 oy
önce (2,545 puan) tarafından
Allah aşkına şu enerjiden bana da gönder 
Gönderem cnm  ☺️
0 oy
önce (604 puan) tarafından
Gerçekten maşAllah sana canım hızlısın marifetli keske böyle ablam olsaydı ya kardeşim olsun buna şükür Günaydın Hayırlı Cumaların olsun bu arada canım :) 
0 oy
önce (477 puan) tarafından

Günaydın canım maşallah afiyet olsun erkencisin Rabb'im şifa versin.  Bende yatak keyfi yapıyorum. Bebeğim geceleri uyutmuyor bende sabahları kalkamıyorum. 

Gözün aydın Rabb'im her daim mutlu etsin seni. 
Seni sadece bu platformda tanımıyorum ama çok seviyorum. Yakınimda biri gibisin. Her daim mutlu olmani istiyorum 
İnşallah düzelir canm seni çok iyi anlıyorum. Benim ortanca kızım bir buçuk yaşında iken bir hafta hastane de yatırıldım ve bebeğim sütten açıldı. Bir hafta sonra taburcu oldum ve eve geldim tam birr buçuk yıl burnumdan getirdi hep ağladı gece gündüz ağladı . Çok şükür anlamaya başlayınca düzeldi.
Kaç çocuğun vardı cnm
Kuzum bu 4 cu hamileligim ama ilkini 16 haftalık kaybettim Sonra kızım oldu 3 günlük vefat etti şimdi 3 buçuk yaşında oğlum var

Nasipse 1 aya bi oğlum daha olacak
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin m acılarını göstermesin. Kaç yıllık evlisin
7 yil cnm
Bir yastıkta kocayin canım. Benim kızlar ufak kaç gün oldu giremedim taziyemiz vardı evim taziye evine yakın gelen gidenler oluyordu yemek çay v.s iki gün baya kalabalık geçti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 378 göst.
26 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 124 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.