0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar pglumun pipisinkizarik ve hafif sis durumda evde ne yaparak geçer acaba başına gelen var mı doktor gidince ne yapar sizce sünnet olmadı bu arada

6 Cevaplar

+1 oy
(123,062 puan) tarafından
en onemli sey yaa evde hic bisi yapma belki acil sunnet gerektiten bi durumdur asla ihmale gelmez direk dr gotur
(61 puan) tarafından
Tmmdir gidecem zaten de bide buraya soruyum dedim
-Reklam-
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Evde pek bir şey yapmak olmaz çünkü neden kaynaklı olduğunu bilmiyorsun doktora gitmek en mantıklısı 
(61 puan) tarafından
Tmmdir gidecem zaten de bide buraya soruyum dedim
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Darlik olabilir enfeksiyon olabilir. Hemen sunnet diyebilir. Doktora gotur
(61 puan) tarafından
Kış geldi ya sünnet i yazin yapmak istiyordum
(61 puan) tarafından
Doktora gidecem inşallah zaten bu hafta
(123,062 puan) tarafından
bacim yazla kisla sunnetin hic alakasi yok pipi en onemli sey biz sunnet yaptirdik bak oglen sunnet oldu aksam eve yuruyerek dondu ertedi gun hic bisi olmamis gibi kaldimiz yerden devam ettik
(12,268 puan) tarafından
Kiz yazla kisla ne alakasi var. Kisin daha iyi bile bence biz 43 gunluktu yaptirdik. Ekimde yaptirdik. Çocukta dsrlik falan varsa zora sokmayin çocugu boşa. Kaynimin anlasinlar buyusunler sevdasina kucum oglunda darlik olmasina ragmen 4.5 sene çocuga resmen eziyet cektirdiler. Buyugu 8 yasindaydi kucuk 4.5 sunnet ettirdiler ikisini. Sen doktora gotur o sana gerekeni soyler zaten.

Ayneb bizde seva hic anlamadik hic aglamadi bile 3 gune gecti bile tamamen
0 oy
(508 puan) tarafından
Benim oğlumun öyle oldu acile götürdüm ağlıyordu acıyor diye doktor dedi biraz daha şişerse yatış verelim,şurup verdi şükür düzeldi bu arada sünnetliydi dedi ya enfeksiyon yada alerji olmuş bence hemen acile götür evde yapılabilen bir şey yok aynı gece şurubu içince geçti bekletme
0 oy
(513 puan) tarafından
Su fıtığı olabilir enfeksiyon olabilir doktora götür bı canım 
0 oy
(619 puan) tarafından
Doktora giitinde sünnet edecek geçecek canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
15 cevap 763 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde 150520 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
1 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,724 cevap

36,673 kullanıcı

...