0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Bebegine özel sağlık sigortası yaptiran varmi güncel fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(11,367 puan) tarafından
Sigortaları arayıp öğrenebilirsin canım. Biz en son 15 bine yaptırdık  20 de olsa yaptırırım çünkü benim çocuklar çok hasta oluyor hastanede çok yatıyoruz geceliği 3500 olmuş 4 günden aşağı yatmıyoruz çok iyi oluyor böyle 
(5,976 puan) tarafından
bizim tam tersi:) ben bide babam da bankaciydi isbank bilirsin saglik hizmetleri cok iyidir. o yizden kendimi bildim bileli ozele gderim. ben valismaya basladim yine banka ve ozl sgirta. isten sitifa edince hic ara vermeden esime devam ettirttim kendi ozel saglik sigortami. cocuklar da dogumu sigortali dogdu diye güneş bebek sayiliyor omur boyu kapsam icinde herseyi
(11,367 puan) tarafından
Sizinki süpermiş valla şanslısın :)
(1,970 puan) tarafından
Bilmediğimden soruyorum da bu sigortayı yapınca özel hastaneye gidince ücret ödenmiyor mu
Benm esiminde işten olan sigorta kaydı girişi var özele gitsek yine ücret alınıyor bizden örnek verim sigorta varsa 100 yoksa 200 TL gibi ücret alınıyor yani olmasada olur farkı 100/200 TL
(5,976 puan) tarafından
yok alinmiyor. sigorta sirketi karsiliyor. ama tabiki haci baba tekkesi degil sigorta sirketi. sen bir sene odeme yapiyorsun o surecte hicbirsey odemez sana. bir sene sonra prim odedikten sonra policeni yeniliyor sigortaci odemeye devam ediyorsun hasta olsan da olmasan da her ay taksitini oduyosun yada toplu bir seferde  bir yillik ucretini de odeyebilirsin sigorta sirketine.yillik 10 bin odeme yapiosun misal. atiyorum bi gun bi hastalik cikti  50 binlik ameliyat olman lazim onu karsiliyor . yani sirkette 10 odeyip 50 aliyorsun.  yada surekli git gel yapmak zorundasin ayda 2 uc kez en az hastanedesin diyelim . on bin oduyosun ama o surekli hastaneye doktorlara gt gel muayene ucretlerini karsiliyor sigorta . dogum oyle belli digum limiti veriyor. sana.  atiyorum 40 bin  limit.40 bine kadar olan dogum ucrwtini sigorta karsiliyor. sen gdip acibademde dogurursan atmisbine dogum oluyorsa 40 sigorta oduyo kalan 20 yi sen oduyosun . gibi gibi benim mesela dogumlarim testlerim falan herseyi sirket karsiliyor. ama sigorta sirketinden nekadar fazla kullanirsan ertesi sene odemen 15 bin se diyelim sirket sana dioki hayirdir haci abii 15 bin oduyosun ama 100 bin benden geri aliyosun . sen bana cok hasar cikariyosun surekli hastaneye gt gel yapiyosun senden 15 bin degil 25 bin alirim . diyor.:)  surekli sirketi soyup sogana cevirirsen nasil dönecek bu çark diyor:))
(1,970 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
Tek çocuğum için sormuştum şu an 10 bin civarı demişti sigortacı tanıdık olduğundan 7-8 e halletmeye çalışırım dedi Mart'ta doğumum var yenidoğana çok ihtiyaç oluyor diye o zaman yaptırıcaz 15 i bulur belki 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Geceb sene banka aradi canm bizi kredi cekmistik oyuzden cok buyuk bi indirimle izel saglik sigortasi yaotirdik esim ben 3cocugum 3bine yaptirdk.halada devam ediyor bityikten sonrada yine cuzzi bi fiyatla yenilicez insallah.agir kazalar disjnda herseyide kapsiyormus.ama allaha sukur olsn daha 1kere bile kullanmak nasio olmadi bu izel hastanelerdeki bebek ölmlerinden tutuklanmalardan sonra esim asla ozel hastaneye goturmuyor malesef
0 oy
tarafından
Mart ya da Nisan ayında 10 bin tl ye yaptırmıştık 10 muayene hakkı var yatış tahlil tetkik her şey içinde yatış zamanlarımız oldu günübirlik o yönden çok iyi oluyor yatış fiyatları aşırı pahalı devlette de aradığımız çözüme ulaşamadığımız için biz hep özele gidiyorduk önceden yaptırmadığım için pişmanım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yllz (12 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 85 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zeyneppp90 (11 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,601 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...