0 oy
146 göst.
Aile kategorisinde (730 puan) tarafından
Bizimki penye baddaniye hemde 2 tane teyzoşlar bi parmamız emcüklüyoruz da :) 

15 Cevaplar

0 oy
(2,734 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında kendine uyku arkadaşı edindi. O da arkadaşın evinden zorla ağlayarak aldığı ayıcıktı. Onun haricinde küçükken bir şey vermedim hiç. Korktum bir şey olur diye. Kuzenimin kızı öyleydi. Bir tane penye örtüsü vardı bir de onu gözüne sokuyordu öyle uyuyordu hep. Şimdi 1. Sınıfa gidiyor gözlük kullanıyor. O battaniye soktuğu gözü kayıyor .
-Reklam-
0 oy
(6,455 puan) tarafından

O baş parmak emcüklemesi 2 yılın sonunda bıraktı :D nasıl da bal oluyordu Allahim hala da açıp o fotoğraflarına bakarım ☺

Bu aralar peluş tavşanı favorisi kızım da hey kızım anne kızım hastalanmış arada ismi de değişiyor ırmak oluyor arada da minnoş kızım diyor :D onsuz yatağa da geçmez ☺

0 oy
(12,145 puan) tarafından

image

ay bu arış :woot: benden çok seviyo sanki. Adışııımmm adissiiiim diye agliyo :D
0 oy
(10,679 puan) tarafından
Valla oyle takinti degilde benim oglan araba delisi babam almisti bi ilk arabam traktör onun ustunden inmezdi o kuculdu diye kaynanams goturdum orda da motor vardi onu getirdim onun ustunden inmedi simdi de akulu araba aldiklar binmeyi seviyo arabaya diye gaza basip gitmeye korkuyo seri hareket ediyo diye ama icine inip biniyo osman sarkisi var onu acip kolunu salliyo tam piyasaci essek herif 
(1,246 puan) tarafından
Kaç yaşında alisdi akülü  arabaya biz aldık hala kenarda bekliyor korkuyor 16 aylik
(10,679 puan) tarafından
2 bucuk yasinda biz erken aldik diye düşünüyorum
(1,246 puan) tarafından
Demekki bizde çok erken almışız
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Tencere, kaşık , sehpa en favorisi ise çop kovasi
0 oy
(11,142 puan) tarafından

İki kızım var ikisi de battaniye bağımlısı :'(

0 oy
(4,088 puan) tarafından
Tavşan ve horoz onlar olmadan yatağa asla gitmez 
0 oy
(303 puan) tarafından
Tabi ki emzik tam bir bağımlı. Beni emmiyor ama evde meme meme diye bağırıyor:D
0 oy
(765 puan) tarafından
Beybisi vsr benim kızımın bayılıyor ona birde üstünde yıldız motifleri olan yastığı çok seviyor onlarla tüm gününü geçirebilir 
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Battaniyemiz bizimde 2tane.emzik agzinda battaniyeler 2elinde gezip duruyor.asla ne gece ne gunduz burakmiyor o yururken arkadan battaniye surunuyor.hele olmasn yada biyere gittik unuttuk var ya kiyamet kopuyor asla onsuz duramiyor.bende ayni battanieden buldukca stok yapiyorm.hep aldigimida gezdirmek istiyor.
(730 puan) tarafından
Annemlere gidiyorum ilk onları koyuyorum çantama :)
(2,231 puan) tarafından
Ay evet carsi pazar bile gitsem ilk olarak emzik ve battaniye hemen aliyorm unutmamak icn evdeki herer seferber oluyor.herkwz birbirine soruyor goktugun battaniyesi emzigi alindimj diye:-)
0 oy
(474 puan) tarafından
Uyku oyuncağı pembe kuzusu 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Kırmızı olan her şey:) kırmızı arabası sandalyesi var onlardan kopamaz kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun sjsj
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Şarj aletleri  oyuncakları hariç alakasız herşeyi alır oynar
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bir ayıcığımız var yatarken kalkarken hep onlayız
0 oy
(292 puan) tarafından
Tabure valla nerde görürse görsün hemen istiyo 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 350 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,258 göst.
24 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Fairytalee (2,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.

404,808 soru

12,126,415 cevap

36,488 kullanıcı

...