0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (2,388 puan) tarafından

image

Kızlar selam 

Kadın doğum doktorum devlette ama çok ilgilendi ben 4 ay önce açık miyom ameliyatı oldum o süreçten beri ne zaman gitsem benimle çok ilgilendi rapor konusunda ilaç konusunda ameliyatta rahimi almamak için sarfettiği çabayı söylemiyorum.bile başkası olsa o kadar sıkıntılı miyom da alırdı ki etrafımda çok var böyle olan ben gencim diye çok uğraştı. Ne zaman gitsem terslemedi ilaç vs her şeyi detaylı anlattı onu geçtim muayene ederken seviyeli ve saygılı biri alttan bile muayene ederken rahatsız olursan bakmiycam dedi adam yani devlette böyle doktor görmedik biz herkes tersleme pesinde eşim de çok memnun kendisinden

Bizde minnet teşekkür amaçlı hediye vermek istedik :)

Ciçek dedik çiçek olmaz hem erkek doktor hemde solup gider böyle kalıcı bı şey istedik sizce bu resimdeki nasıl olur hoş olur mu ?

Fikirlerinizi bekliyoruz biz karar veremedik bir türlü :D

16 Cevaplar

+3 oy
(544 puan) tarafından
ben böyle hediyeleri pek sevmiyorum açıkçası pek de işe yaramıyor. yenecek bişey al bence. eğer onu yeterli görmezsen şal mal bişeyler olabilir belki. yani tabi bence.

ben tüp bebek doktoruma da doğum doktoruma da tatlı götürmeyi planlıyorum. 
(2,388 puan) tarafından
Doktorum erkek :D yani adama da ne götürülür ki başka :D off kız çok kararsız kaldık
(544 puan) tarafından
erkekler antin kuntin hediyeleri zaten sevmiyor genelde. benimkiler de erkek. dediğim gibi tatlı götürcem ben. bide içten teşekkür
(2,388 puan) tarafından
Ayy bilemedim aslında çok alçak gönüllü biri bu ne saçma bı şey demez de bakalım eşime bide tatlı fikrini soylim
-Reklam-
+1 oy
(18,472 puan) tarafından
Bence yiyecek bişey ya da çiçek tarzı bişey al. Bu tarz şeyler herkesin hoşuna gitmeyebilir 
(2,388 puan) tarafından
Ya bilemedim ki canım :) doktorum da erkek ondan yani ne alsam bilemedim:D
+1 oy
(122,392 puan) tarafından
yenilen cicek buketi al 
(2,388 puan) tarafından
Erkek kız:D
0 oy
(11,073 puan) tarafından

Valla biz doktora hiç böyle hediye vermedik :D doktorlar ev yapımı pekmez reçel fındık ceviz kestane falan götürüyorduk çok mutlu oluyorlardı 

(2,388 puan) tarafından
Hhaha :D bende öyle şeyler yok bacim :D
0 oy
(1,749 puan) tarafından
İsim yazılı kupa kalem de olur bide güzel tatlı yaptırırsınız yanına. Bayan olsa seçenek çokda erkek doktorlara az seçenek var. 
(2,388 puan) tarafından
Evet canım malesef kitlendik kaldık ne alsak diye
(1,749 puan) tarafından
Masa üstü saatli veya isim yazılı kalemlikde olur yani kullanabileceği bişey olsa iyi olur. Bide dediğim gibi tatlı yada başka bişey de olur yiyecek. Teraryumda olabilir
(2,388 puan) tarafından
Düşüneyim canım
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Benim kadın doğum doktorumun masasında buna benzer bir hediye vardı canim, güzel hediye masasına koyar, doktorum erkekti. 
(2,388 puan) tarafından
Benim de erkek :) güzel olur diye düşündük kararsız da kaldık
(3,215 puan) tarafından
Evet güzel olur abes kaçmaz yani :)
(2,388 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
0 oy
(6,144 puan) tarafından

Ona bir paket fıstıklı baklava al git daha iyi bence :D

(2,388 puan) tarafından
Haha :D kız bilemedik valla
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Trendyol da çiçek sepetinde falan çikolata bardak takım hediyeler falan oluyor öyle bişey de olabilir hem göze hem mideye tarzı bir tek bunu alıp boş götürmek olmaz diye düşündüm ben doktoruma internetten ismi yazılı kahve fincanı alıp yanına kahve ve çikolata ekleyip hediye paketi yapıp götürmüştüm 
(2,388 puan) tarafından
Fikrin için teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Çok doğru bir Karar olmuş ✓Tebrikler✓
(2,388 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(163 puan) tarafından
Çeşitli olabilir küçük yarım kiloluk bir baklava yanına da bu tarz bişey olabilir. Aslında bakarsanız çokda önemli değil ne aldığınız önemli olan böyle bi düşünceniz olması. Ne alırsanız hoşuna gider bence ama gönlüm yenilebilir birşey. 
(2,388 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım çok alçak gönüllü birisi zaten sağolsun
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Bence çok güzel ben doktor olsaydım hoşuma giderdi şahsen
(2,388 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(212 puan) tarafından
Güzel çikolata paketi ike yanında bu taraz bi şey olabilir
(2,388 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Tatlı yaptırıp kaligrafi yazıları var isimini yazıyorlar masaüstü yada pano tarzı ben öyle yaptırmıştım
(2,388 puan) tarafından
Bununda altına isim yazılacak
0 oy
(369 puan) tarafından
Benim doğum doktorum da bir kadın. Düşüklerim ve normal hamileliklerimde de hep o ilgilendi. Eşimle beraber kendi el yazımla teşekkür ve minnet mektubu yazdım. Çok çok mutlu olmuştu. Yanında çikolata da vermek istemiştim ama burada kültür biraz farklı diye eşim gerek yok dedi. 

Resimdeki tatlı ama doktorun hoşuna gider mi orası var. Aslında şık bir kalem ve çikolata olabilir erkek doktor için. 
(2,388 puan) tarafından
Erkek için çok seçenek olmuyor. Kızımın doktoru da kadındı ona saksı da kızımla resmi olan  çiçek ve kızımla beraber olan çerçeveli resmini yaptırmıştım
(369 puan) tarafından
Evet erkeklere her türlü zor bulunuyor.
(2,388 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(3,199 puan) tarafından
İki kilo anten fıstıklı baklava al

Saat al 

Bak buda güzel 

Ama ya doktorda bundan varsa 

Boşuna almış olursunuz canım 

Tabiki tercih senin gene
(2,388 puan) tarafından
Odasında hiç gözüme ilismedi ama
0 oy
(760 puan) tarafından

image

bu lokumlarda çok moda iç kapagada doktorunuz ismini veya resmini bastirabilirsinz
(2,388 puan) tarafından
Fikir için teşekkür ederim canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 165 göst.
0 oy
4 cevap 46 göst.
0 oy
22 cevap 949 göst.
10 Mart 2024 Aile kategorisinde Bayannazik (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 210 göst.