0 oy
646 göst.
Aile kategorisinde (3,016 puan) tarafından

İstanbulda bebeğin biberonuna tiner koyup ölmesine sebeb olmuş :( ah yavrum nasıl acı çekmiştir içini eritmiş tiner 

36 Cevaplar

0 oy
(1,117 puan) tarafından
"Zalimler için Yaşasın Cehennem"✓
-Reklam-
0 oy
(753 puan) tarafından

Böylesine anne demez , Allah belasını versin :angry:. Ahh kuzum benim nasıl kıyar bı insan bir bebeğe anne olmayı geç. Sokaktaki herhangi bir çocuğun bile kalbini kirmaktan incitmekten cekinmeli insan :'(

0 oy
(7 puan) tarafından
Bazıları gece gündüz bı bebeğim olsun diye dualar eder hastane hastane gezer bazıları da bebeğini öldürdü ya da istismar eder keşke öyle insanlar çocuk sahibi olmasa olan o günahsız meleklere oluyor 
0 oy
(262 puan) tarafından
Anne denesek mi ona. Köpek paçavra bir yaratık insanlık dışı. Böyle insanları hemen asacaksin 
0 oy
(368 puan) tarafından
Allahım yaa ben ne okudum böyle daha neler görecez 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Allah ım aklıma mukayyet ol bu nedir ya dünyanın sonu geldi resmen..Ya farkında mısınız şu son 2-3 aydır bebek çocuk ölümü hep haberler..Neden bu kadar fazlalıştı neden ?? Ne oluyor bu insanlara 
0 oy
(133 puan) tarafından

Of çok kötü ya Rabbım ıslah etsin böylelerini bu dünyayı gerçek sanıyolar bilmiyorlar ki ölüm var öbür dünyada inşallh en büyük cezayı verir rabbim hamileyim bebeğim 1 saat kıbırdamayınca korkuyorum birseymi oldu diyorum :(

0 oy
(292 puan) tarafından
Bunalıma girdim çocuğum evlilik dışı demiş bide
(3,016 puan) tarafından
Benim elitimde evlilik dışı hamile kaldı apar topar dini nikah kıydılar ama ne bilim daha doğum yapmadı bu bahane değil
(292 puan) tarafından
Ay Allah ıslah etsin ya konydaa da yeni doğmuş kiz bebek göbek bağıyla copte bulunmuş
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Evet demin gördüm bende toplum mahvoldu kimse dur demiyor caydırıcı cezalar çözüm odaklı yardımlar yok insanlar kötü durumda sonumuz hayır olsun o kadar üzücüki
0 oy
(10,476 puan) tarafından
Ya bi insan bebek istemiyosa korunur hadi oldumu gider aldirir kendine guvenmiyosa (onayladigim bi durum degil tabiki ) ama sen 9 ay tasi sonra sancisini cek bilmem kac sy emzir hadi emzirme de yav 3 gun baksan bi kopekle bagin olusur hic mi icin ilimadi derdin neydi yani kac aylik mis 
(3,016 puan) tarafından
Evlilik dışı oln bi bebekmiş
(10,476 puan) tarafından
Dogurmasaymis o zaman
0 oy
(6,144 puan) tarafından

Böyleleri üremesin yaa kurban olsun o el kadar sabiye :(

0 oy
(1,389 puan) tarafından
Ahhh bende gördüm ahaberde.. evlilik dışı olmuş sanırım. 5 dakikalık zevki uğruna bir bebeği katletti. Keşke kendi canına kıysaydı keşkeee.. 
0 oy
(318 puan) tarafından
Ne okudum ben ya... Yeter artik 
0 oy
(602 puan) tarafından
Öyle insanları kızgın demirle bağlayıp üstüne naylon eriticeksin yoksa kimse akıllanmaz biri bebeğini çöpe atar biri öldürür biri 2 aylık bebeği ağlıyor diye döver biri istismar eder nedir bu ya artık gerçekten çaydırıcı bişey yapsınlar böylelerinin birine hiçbir insanın dayanamayacağı çin işkencesini yapıcaksn bir daha biri böyle bişey yapabiliyor mu bakalım 
0 oy
(382 puan) tarafından
Bende şimdi internetten gördüm ya bu kadın bence annesi felan değil hiç kimse öz evladına bunu yapmaz ya , sen o küçük çocuktan ne istedin daha 2 yaşında bee ya hangi anne bunu yapar adı pislik orosbu seni kendini oldurseydin yavrudan gunahsizdan ne istedin sen,,  benmde oğlum 2 yaşina gircek aklım almıyor dertleri ne ya yavrum düşsse canımdan can gidiyor biz annelerin hepsi olarak,, ya sen ne istedin neee neee ölüyor ya bu çocuklardan bebeklerden ne istiyonuz sabrim kalmadi ya nasıl bir hayat bu o yüzden depremler felaketler oluyor kıyamet kopsun artık ya çocuklar öluyorsa bizde ölelim yansın dünya kopsun kıyamet ay çok üzüldüm sinirlendim ahh yavrum yaaa bakmayacaksan dogurmayinn arkadaş yazik günah ya sen ne istedin sebi subyandan Allah kahretsin 
0 oy
(663 puan) tarafından

Her gün kötü haberler duymak zorunda mıyız ya en çokta bebek ve çocuk ölümlerinin haberini duyuyoruz :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 130 göst.
+1 oy
35 cevap 561 göst.
0 oy
7 cevap 90 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mirosss (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 75 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Simaygule (55 puan) tarafından soruldu

403,656 soru