0 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından

Kizlar kullanan var mi balgama iyi gelir mi oglumu gece öksürük tutuyor kusamiyor da kussa rahatliyor ama balgam agzina kadar geliyo geri yutuyor bundan kullanan var mi 

image

3 Cevaplar

0 oy
(5,567 puan) tarafından
Bende var eczaneden aldim gecen hafta kendi yakamada döktum burun aciyor guzel ama bagimlilik yapabiliyormus ondan *** kullanmamak lazim balgami varsa eczaneden serum al 2 ml cek hava ver onunla sirtina gaz cikarir gibi asagidan yukari yavas yavas vur birde saglik ocagi alerji surubu ve balgam sokturucu verdi 3 yada 4 gun kullandim hic birseyi kalmadi beline ve gogsunede bebek vicksi surdum ayagina surdum corap giydirdim bas ucunada sogan kestim koydum oksurugunu aldi 
(745 puan) tarafından
Vikis surup sogan koyuyordum bende bitki caylari falan gecti 1 gun yapmadim yine aynisi oldu ya serum alayim bari bitmisti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlun kaç aylık canım

Küçükse ters koluna uzandir ve 4 parmagini birleştirip sırtına vur balgamı atar inslalah 
(745 puan) tarafından
2 yasinda canim en son bacaklarindan tavana ascam gelince yutamasin diye :)) saka bir yana cikartir yani bebekken dedigin gibi yapiyorduk 1 haftadir boyleyiz doktora da gitmek istemiyorum
tarafından
Valla haklısın bacım;)))
0 oy
(3,578 puan) tarafından
Burun tıkanıklığı için bu balgama faydası olmaz canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra1992 (3,547 puan) tarafından soruldu

412,381 soru

12,414,535 cevap

44,968 kullanıcı

Kategoriler

...