+1 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Uzakta da olsa cehennemin dibindede yaşasa ortalığı ayağa kaldırabiliyorlarmış demekki bu örümcek. Dün kayınpederimle telefonla konuştuk. Bu görümce sabah bana yazmış babamdan para istemişsin yine diye. Benim sinirim zıpladı tabi kim dedi istesem istedim derim istemedim dedim babanı arayıp sorarım dedim buda tm yazdı. Kayınpederim cumadan çıkınca aradım dedim baba ben senden para mı istedim falan oda yok ben şimdi arayıp sorarım dedi. Bunu arayıp bir sürü laf söylemiş oh olsun. Görümce beni arıyor yanlış anlamışım niye babamı aradın diye ağlıyor. Bende dedim insan gibi Allahın selamını verip hal hatır sormadan saçma sapan konuşuyorsun seninle konuşmak istemiyorum dedim 

9 Cevaplar

0 oy
(291 puan) tarafından
Ee istesen ne oluyormuş 
tarafından
Daha önce kayinpederim para verdi. Korktu herhalde yine verdi diye.
(291 puan) tarafından
Sanane cnm gene verir gene isterim yada istemem ona vermiyor mu acaba
tarafından
Onada veriyor kayinpederim diyor ikinizde kızımsınız.
(6,234 puan) tarafından
bu girumcen benim kuzenimmi acaba haset ve fesat:) yani verir vermez istersin istemezsin sonucta oglu ve gelini. ki senide kizi goruyor belliki. evlimi gorumcen. senin kayinpederin seni kizi yerine koyupda  insan saymuyorsa benim sucummu de benimki seviyor ve sayiyor ki maddi manevi yanimda olur kimene de
tarafından
Bekar canım çok kıskanç kendi parası gibi davranıyor. 2 ay önce kayınpederim bana para verdi diye oturdu agladi
(6,234 puan) tarafından
ole yaptiysa bi eksigin gedigin mi var canim ben alayim yardim edeyim sana neden gocundun bulara deseydin keske . bi insana en iyi cvp ona istedigini vermemek . onu eziklemek. o yalvarir gibi eziklenmis uc kurusun pesinden agladigsa hepden eziklerdim ben olsam onu
tarafından
Uyandım direk bu mesajı alınca sinirlerim bozuldu yok istemedim yazdım zaten istememistim
-Reklam-
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Durduk yere nerden çıkarmış ki para istediğini istedin mi daha önce 
tarafından
Kayınpederim önceden bir borcum var diye vermişti. Cahil bir tarafından uydurmuş
tarafından
Dedikodu yapan insanlar artık Dedikodu bulamayınca kendi uydurup dönüp kendileri de inaniyorlar
tarafından
Gerçekten öyle canım.
0 oy
tarafından
Vsy be gorumceye bak nolmus gelini degil.isin ihtiyacin olunca esinde yiksa napcan dilencilik mi yapcan 
tarafından
Çok kıskanç aşkım. Kayınpederim bana 2 ay önce para vermişti o olaydan sonra arayıp sormuyor bile.
tarafından
Ona vermiyo mu kayinbaban
tarafından
Veriyor canım
tarafından
Derdi ne o zaman ihtiyscini karsiliyosa sana gelininr verdigi harcliga karisamaz ki isteyede bilirsin benim esim vardiyali calisiyo gece gunduz bisey olsa kayinbabami ararim cok aradjm birliktd hastaneye gittik ilaclarimizi aldi parayi uzatmaya cesaret rdemedim kizar cunku o kiziysa sende gelinisin sende namususun paraya ihtiyaciniz olunca napcaksiniz bak benim esim 3 ay issiz kaldi bi kere ne kendi babams ne kayinbabama minnrt etmedim ama mecbur kalirsam dilencilige mi cikayim hirsizlik mi yapsyim yolsuzluk mu mecbur kalidsam isrerim yani
tarafından
Öyle tabiki lazım olunca isterim kayinpederim çok iyi insan kendi babam 5 kuruş vermez istemem de ama kayinpederim babam gibidir sen benim kızımsın para benim kimseyi ilgilendirmez diyor. Bu kıskanç görümce çatlıyor anlamıyorum
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Her şeye burnunu sokan insanlardan hoşlanmıyorum ya. Benim görümcem yok ama ben kendim görümceyim hiç bişeye de karışmam. Onlar mutlu olsunlar da derim daha. Annem bişiler yapmak almak istediğinde gelin için beraber yapar seçeriz bilemiyorum tuhaf geliyor.
tarafından
Hepimiz görümce adayıyız bizim gelin babamdan para alsa asla karışmam. Bu niye böyle anlamıyorum sanki onun parası. Selam bile vermeden direk bunu yazması daha saçmaydı
(3,546 puan) tarafından
Kavga etmeye yer aramış ama babası dahil olunca kendi etmiş kendi bulmuş:)
tarafından
Evet canım öyle oldu. Arıyor utanmadan ağlıyor ben yanlış anlamışım babama neden söylüyorsun diyor. Değişik ya babama söyle ben yanlış anlamışım de diyor birde yüzsüz
0 oy
(1,125 puan) tarafından
İyi olmuş oh olsun
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Ben ağzına ederdim kaç yasinda bu pislik şahıs 
tarafından
23 20yim diyor yaşınıda bilmiyor cahil
tarafından
Bu iki oldu kendini rezil ediyor
tarafından
Cahillerle muhatap olma.degmez hasta ruhlu iste
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Boş ver alta kalma bunların çoğu aynı bende de var aynısı en sevdikleri şey kaos yaratmak sen eşinle iyi ol aranız hep iyi olsun gerisi boş kayınbabanda para verir vermez sadece ikinizi ilgilendirir sen hep dik dur ezdirme kendini 
tarafından
Ezdirmem canım beni saf zannediyor galiba haklıysam asla susmam bunu herkes bilir. Bir daha konusmicam onunla zaten
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Şu görümce belaları bende bir görümceyim ama yani abimin eşi benim arkadaşım hiçbir geçim derdimiz olamaz evi ayrı evim ayrı He babamdan para da isteyebilir bana istemiyor sonuçta beni ilgilendirmez ki bazıları gerçekten laf yerindeyse sa.lak
tarafından
Sa.lak işte rezil oldu birde ağlıyor. Kayınpederim dedi para benim param sende benim kızımsın. Baya laf söylemiş oh iyi etmiş
(1,658 puan) tarafından
Ay iyi bari biri haddini bildirmiş hadsize
tarafından
Evet canım
(1,658 puan) tarafından
Sen hiç sıkma tatlı canını sa,lak  heryerde sa.lak
tarafından
Olur canım cok sağol
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Timsah gözyaşlarıdır onlar 
tarafından
Bencede canım hak etti valla
(1,468 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın hak edene hakkını vercen bunlar laftan anlamayan hırslı kişilikler
tarafından
Beni saf zannediyor galiba örümcek

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 694 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (12,967 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nur1203 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 450 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu