0 oy
55 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Kızlar 29 haftalık hamileyim 2 gebeliğin plasenta asagda denildi ama rahim agzı kapalı degil dedi bende bugun bebegimin elbiseler yıkadım SİZCE erken mi birde hastane cantasına kac hastane cıkıs set koymalıyım kendim icin birde ne olmalı cantada ❤️

2 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
hastane çantasına ne konur bilmiyorum ama aklında olsun erken doğarsa senin planladığın hastane çantası ile yoğun bakıma vereceğin malzemeler farklı oluyor. ne kadar erken doğduğuna da bağlı tabi. 

o yüzden bence standart hastane çantası için erken. 33, 34 gibi hazırlasan yeter. çünkü onun öncesinde doğarsa zaten hazırladığın çantayı kullanamazsın. 

gerçi istiyorsan da hazırla çünkü hazır dursa da bi zararı olmaz sana
(1,016 puan) tarafından
İşte bende diyorum ne olur ne olmaz her ihtimale karşı hazır olsun birde plasenta aşagda ondan korkuyorumm
(1,101 puan) tarafından
hazır olsa bi zararı olmaz tabi ben sadece 33, 34 haftadan önce doğum olursa o hazırlıklar kullanılmaz demek istedim. ama ben de olsam hazırlar koyardım artık 29 dan sonra
-Reklam-
0 oy
(1,128 puan) tarafından
Ben 2 hastane çıkışı koymuştum 1 li 10 lu biri 5 li. Orda 5 li olanı giydirdiler. Çorap, havlu , battaniye ince ve kalın, emzik ne okur ne olmaz biberon, bez, mama almıştım onu koydum ama hastaneden de veriyorlar, yelek ( kış bebekleri için), puset, altına koymak için puf minder almıştım orda kuvez tarzj şeye koyuyorlar, kendim için bir takım normal iki takım elbiseli pijama su geçirmez bant, lansinoh göğüs ucu kremi, süt sağım makinesi, depend ped, iç çamaşırı 3-4 tane en az, emzirme sütyeni, toka tarak, makyaj malzemesi, yumuşak terlik, kendime yelek aklıma gelenler bunlar canım 1 yıl olmuş :) bence erken değil ya insanlık hali hiç belli olmuyor hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al kucağına. Birde doğum yapınca sütun inmezse diye humaana otu ve bestlak damla tavsiye ederim. Humaana otunu hastanede 2.bebegini doğuran bir kadin söylemişti sütüm öyle indi benim 3 gün hiç gelmedi. Bestlakta ilk zaman çok işe yarıyor 
(1,016 puan) tarafından
Bende diyorum hani belli etmez her ihtimale karşı hazır olsum anca hazırlarım bebekki bitmek uzere benimki kalmış işte tesekkur ederim bu arada Amin inşallah canım SİZCE emzirme sutyen lazımm kızımda da kendime almamıştım   birde mesela hastaneden eve geldiginde duş almak lazım degil mi bazılar dikişler acılır vilan diyor
(1,128 puan) tarafından
Yok canım ben hastanede duş aldım daha. O kanla durulur mu :D su geçirmez bant yaoistiriyorsun zaten. Önceden al doktor bakar ertesi gün banti yapıştırır yikanirsin. Evet gerekli ya ozellikke ana baba geliyor emzirirken aç kapa derdin olmuyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 37 göst.
+1 oy
5 cevap 39 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.

410,916 soru

12,365,621 cevap

41,982 kullanıcı