+1 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde (4,916 puan) tarafından

Evet evet yanlış duymadınız ikinci babane oldum benn Ali asafimiz geldi bugün sabah gelinim de torunum da çok iyiler Allah a şükür ablası ile iki yaş var aralarında ablası 16 Kasım'da doğmuştu 

image

18 Cevaplar

+1 oy
(577 puan) tarafından
Aramızda babaanne olacak yaşta arkadaş var mıydı yaaa :D allah analı babalı büyütsün :) 
(4,916 puan) tarafından
Var var ben varım canm:)))) teşekkür ederim
(577 puan) tarafından
Sorması ayıp yaş kaç :))
(4,916 puan) tarafından
38 cnm
(577 puan) tarafından
35 yaşında, iki yaşında kızı olan ben şok :/ çocuk gelinsin :((
-Reklam-
0 oy
(2,429 puan) tarafından
Aaa maşallah gözünüz aydın hayırlı olsun ❤️
(4,916 puan) tarafından
Teşekürler canım
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün. Küçük babannemizide tebrikler gerçekten torun baldan tatlımı:D

(4,916 puan) tarafından
Offfff hmde nasıl teyzesi
0 oy
tarafından
Abla MasaAllah Rabbım hayirli evlat etsin insaAllah da seninde hizina yetisen yok 36 oldun mu sen :) 
(4,916 puan) tarafından
Hahahahah yok anam geri gitmiyor benim yaş ileri gidiyor 38 im Allah razı olsun canım
tarafından
MasaAllah masaAllah nazar degmesib
(12,533 puan) tarafından
33 yasinda daha bebesi 4.5 yasinda olan ben :D
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Sen kaç yaşındasın çok genç olduğunu biliyorum. Nasıl bir his babaanne olmak. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 
(4,916 puan) tarafından
38 cnm anlatamam ki yaşamak lazım canim şuan ne desem sizin için boş gelir içim kıpır kıpır alev alev
(17,897 puan) tarafından
Kız ben 35 e gireceğim ocakta 3 yaşında oğlum var ikinciyi yapsam mı yapmasam mı diyorum Maşallah sana :)
(2,429 puan) tarafından
Birbalannesi coook güldüm yorumuna biz geride kaldık:))
(435 puan) tarafından
Ahahaha balannesi aynı durumdayım 32 yaşındayım 1 kızım var 3 yaş :))  2.ci cesaret edemiyorum. Ablamız maşallah hızlııııı ayrıca kızı da hızlı maşallah maşallah :))
(17,897 puan) tarafından
Tam bu sene cesaret ettim tiroid dert oldu onu çözersem inşallah 4 yaş ara ile iki çocuk bana yeterli.
0 oy
(698 puan) tarafından

Oy kurban olurum ne tatlıdır şimdi o minicik elleriylen Rabbim korusun nazarlardan<3

(4,916 puan) tarafından
Amin bitanem amin
0 oy
(15,633 puan) tarafından
Ay maşallah ya. Yorumlarda gördüm 38 yaşindaymişsin. Aramızda fazla yok bende 34 yaşındayım. Büyük kizim 5.5 yaşinda, küçük kizimda senin büyük torununla yaşıt. Torun falan hayal bile edemiyorum ben. 
(4,916 puan) tarafından
Et canm et öyle tatki anlatamam
0 oy
(7,952 puan) tarafından
Ayyy maşallah abla sağlıkla büyüsün Allah bağışlasın ☺❤
(4,916 puan) tarafından
Allah razı olsun hulyam
0 oy
(540 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün 
(4,916 puan) tarafından
Teşekürler cnm
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Yaaa maşAllah . 35 yaşındayım. En büyük çocuk 7 yaşında.bı tık kıskandım abla :) ❤️
(4,916 puan) tarafından
Canımsın
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Maşallah Rabbim acılarını göstermesin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar inşallah genç babanne olanlardansın torunların çok şanslı 
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺️ 
0 oy
(11,372 puan) tarafından
Hoşgelmiş meleğiniz ablacım ❤️ yaşları çok küçük değil mi gelinle oğlanın 
(4,916 puan) tarafından
Küçük cnm ama istediler daha da yapmayız artık dediler
(11,372 puan) tarafından
Sağlıkla büyütsünler inşallah sana çekmişler desene :)
0 oy
(3,843 puan) tarafından

Gözün aydın ablacım bereketli hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah <3

(4,916 puan) tarafından
Teşekürler balım
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah gözleriniz aydın :)  Maşallah çoook gençmissiniz yaa kaç yaşında anne oldunuz.

Ben 38 imde sanırım hala çocuklarla boğuşuyor olurum birinin ödevi birinin yemeği gibi gibi
(4,916 puan) tarafından
16 yaşımda anne oldum balım ama çok güzel bişey yaa oglum yanımda kardeşim gibi duruyor
(2,330 puan) tarafından
Eminim öyledir :)
Annemde beni 19 unda dunyaya getirmiş bize bile diyorlar kardeş misiniz diye :)
0 oy
(348 puan) tarafından
Hoş gelmiş paşa cnm Konya'nın neresindesin bende konyadayim 35yaşindayim cokmu küçük evlendin sen benim en büyük 14yasinda hiç dusunemiyorum torun felan dört yıl çocuk yapmadım yapsaydım 18yasinda olurdu 
(4,916 puan) tarafından
Konya Erenköy canım evet küçük evlendim ama hep iyiki dedim hiç keşke demedim
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Maşallah gözünüz aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun Rabbim nazarlardan korusun ismi gibi güzel bir ömrü olsun  inşallah hoş gelmiş minik Ali Asaf ❤️
(4,916 puan) tarafından
Oyyy teşekkürler teyzesi dedenin adı Ali geline dedim Asaf tek olsun diye hayır dedi babamın adı olacak dedi k.p adı konuldu:)))) dede uçuyor şuanda amca 16 yaşında bütün arkadaşlarına tatlı ısmarlamis
(1,266 puan) tarafından
Ayy maşallah ne mutlu size ablacım çok sevindim abinin adınada çok mutlu etmişler dedesini benim annem babamda çok erken yaşta evlenmişler o yüzden bende çok erken 9 yaşımda hala olmuştum en büyük yigenimle 9 yaş var aramızda kucuk oglan kardesimle buyuk yigenimin arasindada 4 yas var bizde cok erken hala ve amca olduk çok güzel bir duygudur şuan amcası içinde tabiki Rabbim bizlerede torunlarimizin mutluluğunu yaşatsın inşallah
(4,916 puan) tarafından
Bziim de küçük hala 4 yaşında büyük torunla iki yaş var aralarında bı 9 yaş halamiz var ablası :)))
(1,266 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın hepsinide ablacım ❤️☺️
(4,916 puan) tarafından
Rabbim hepimizin evladını bağışlasın kuzum
(1,266 puan) tarafından
Aminnn❤️
0 oy
(5,492 puan) tarafından

Hay maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın. Gel de kıskanma bu hatunu benden küçük ama torunları var :) rabbim mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür versin Allah analı babalı büyütsün inşallah 

(4,916 puan) tarafından
Yaaaaa canımsın kuzum teşekkürler ettim güzel bayyan :))))

İlgili sorular

+41 oy
43 cevap 846 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
20 cevap 476 göst.
7 Mart 2020 Diğer kategorisinde Ceren4444 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (667 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,314 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler