0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (7,638 puan) tarafından
 Bu çocuk yaşıyor mu   anne yalan makine si gibi baba umursamaz 

10 Cevaplar

0 oy
(5,976 puan) tarafından
o kim kii tanimam etmem
(7,638 puan) tarafından
Esra erol da 4 aydır aranıyor kayıp
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından
Bence yaşamıyor babanin bildiği birşey var annede yalan söylüyor kimden korkuyor anlamadım.
(7,638 puan) tarafından
Niye çıkıp ararkı o zaman
(540 puan) tarafından
Arar kaç tane öyle anne baba evlatlarını öldürüp sonra televizyonlara çıktı. Herşey beklenir
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Başlarda bir tedavi merkezinde diyordum ama artık yaşamadığını düşünüyorum o çocuğu öldürdüler anneside nerde olduğunu gayet iyi biliyor dün yayında ceset bulundu denince benim annemin içi sızladı kadın duvar gibi durdu bilmese nasıl öyle dursun nerede olduğunun kimle gittiğinin hesabını veremiyor daha 
(7,638 puan) tarafından
Yazık  oldu bu çocuğa
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Bnce intihar dir ya:( yada yurt dışına falan grmiştir ama.oslaydi illaki cikardi
(7,638 puan) tarafından
Acaba kurgumu dıye düşünüyorum
(5,961 puan) tarafından
Kız ne kurgusu bizim mahalleye kameraci geldi çocuğun kuşu için hata kuşların kümesine fatih yazıyor geçen gün çekim vardı yeğenim el saladi hata
0 oy
tarafından
Şu ekrana sürekli çıkan kapalı kadın annesi mi oluyor
(96 puan) tarafından
Evet o
0 oy
(61 puan) tarafından
Yatarken bile dua ediyorum çıksın ortaya diye bence yaa biyere kacti yada intihar etti bu çocuk aileden cikmiyck 
0 oy
(96 puan) tarafından
Bende onu izliyorum anne çok Yalan makinesi Hiç ağlaması yok ne umurunda Esra Erol diyo sen biliyorsun diye kadın direk yüzü kızarıyor bence bu aile bisiler biliyor ve ailenin parmağı var inşallah Sağ Salim bulunur bide bu arada bugün Cüzdanın içinde yazı çıktı Bence babası yaptı gibi me geliyor baktı ihbar Geldi Fatih'in cüzdanı meydana çıkınca biri Oraya koydu ya baba yaptı inşallah herşey ortaya çıkar ve inşallah Fatih yaşıyordur Umarım 
0 oy
(724 puan) tarafından
Şimdi izliyordum bende. Kadı. Bildiğin yalancı ya. Otele motele gitmiş arkadaşıyla Fatih'in. Birde kaybolduğu zaman tren garına aramaya gitmiş sozde. Çocuğun adına bilet alınmış sonra iptal edilmiş. Başka hiç bişey yok. Şimdide cüzdanlar cikiyo meydana biri bı yanda biri bı yanda. Ben artık anasının Fatih'in arkadaşıyla aldattığını babasının da sinirden fatihi öldürdüğünü düşünüyorum koltuk örtüleri değişmiş ev boyanmış. Boyacı tanıdık. O gece bence kan çıkmış çocuğu resmen yok ettiler 
0 oy
(743 puan) tarafından
Ya Allah rızası için burda kayinvalidem çok üzülüyor sanki annesi bide arıyorlar öldü bence :(
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Yaşıyor olsa hesaplarında bir hareketlilik muhakkak olurdu kameraya bişeye illa ki yakalanırdi bence o gece evde bir tartışma oldu istemeden vefatına sebep oldular ki zaten çocuk evde bile kalmiyo 1 evladı eve sigdiramamislar anne desen ne olduğu belli değil baba ayyaş 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...