0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (1,138 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim oğlumun yüzünde büyük bir benle doğdu. Et

beni değil ama bana aynı kaldı gibi geliyor ama çevrem de birkaç kişi büyüdüğünü iddia ediyor bazı da aulyni kaldığını . Daha sonra o benim yanında küçücük bir ben çıktı. Vücudunda daha böyle bir kaç ben daha çıktı. Şimdi üstünü giydirirken pipisinin ucunda da çıktığını gördüm. Bu benler normal mi ben zaten bir plastik cerrahına yüzündeki beni aldırmak için götüreceğim daha ayrıntılı inceletmek gerekiyor mi

4 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Yinede bi cildiyeye goturup gostermekte fayda var diye dusunuyorum

Ama genelde benlerin çoğu zararsız oluyor bu arada yuzundeki beni estetik acidan aldirmak icin götürüyorsaniz tabi sizin karariniz ama cok guzel yakismis oglunuza maşallah 
(1,138 puan) tarafından
Yüzündeki beni yarın okulda zorbalığa uğrarsa diye aldırmak istiyorum bu nesil çok farklı yetişiyor. Yüzündeki ben bazısında farklı gelip zorbalanirsa diye korkuyorum.

Sağlık açısından da pipisinde ben çıkması korkuttu. Daha önce hiç duymamıştim.
-Reklam-
0 oy
(13,385 puan) tarafından
büyütüp şekil değiştirmiyorsa sorun yok aöa cildiyeye götür bakson, için rahat eder
(1,138 puan) tarafından
Peki pipide ben çıkması normal mı ben daha önce hiç duymamıştim
(13,385 puan) tarafından
vücudun her yerinde çıkabilir bence, hiç pipide ben görmedim :) öyle bir pipi deneyimim olmadı sjcnsmsn tövbe estağfurullah lafa bak :))))
(1,138 puan) tarafından
Kötü bir şey için sormadım. Her lafı yanlos anlamayın ben hiç duymadım görmedim de internette de tuhaf tuhaf bilgiler var. Bununla ilgili bir şey yazmıyor.
(13,385 puan) tarafından
yok kız ben kendi lafıma dedim nasıl cümle kurdum diye:)) yanlış anlamadım yani:)

vücudun her yerinde ben olabilir bama göre ama sonradn çıktıysa baktırmak gerekir
0 oy
(613 puan) tarafından
Aldırınca da çok acı oluyormuş kardeşim aldırdı çok acıdı dedi ini çocuğun canı çok yanmaz benler tehlikeli 
0 oy
(288 puan) tarafından

Masallah sana ne de guzel bir cocuksun Allah im korusun seni <3

Soruna cevap, bir cildiyeye gostermekte fayda var. Yaninda tekrar ciktiysa falan mutlaka doktor degerlendirmeli.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
+1 oy
14 cevap 356 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.

410,772 soru

12,360,569 cevap

41,463 kullanıcı