0 oy
131 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
14 aylık oğlum yürüyor birden düştü onundede masa vardı burnunu masaya vurdu kanadı ve şişti şuan ne yapmam lazım bilmiyom 

4 Cevaplar

0 oy
önce (418 puan) tarafından
Doktora götür canım 
-Reklam-
0 oy
önce (7,424 puan) tarafından
Kanaması dursuysa buz koyman yeterli 
0 oy
önce (5,653 puan) tarafından

insallh kirilmamistir.  ccklarim dusse hemen brununa bakar dua ederim insalh kiirilip yamulmaz hokka gibi guzel burunlari var diye. ben kucukken dusmusum kirilmis kirik kaynamis . kemik vardi . takintiliyim estetik oldum. yine cikti istedigim sekil de olmadi bidaha estetik olcam burundan. burun onemli kafam kirilsin burnum kirilmasin:))

önce (1,923 puan) tarafından
Bu yorumunuz beni anlatıyor her düştüğünde direk burnuna bakarım ...malesef sanırım içerden zarar görmüş eğrilik var düşme sonucu vurma sonucu yada doğuştan olabilir dedi doktor...çok üzüldüm..,çok düşüyor çünkü oğlum inşallah hasar kalmaz :(sizede çok geçmiş olsun benimde travmam burnum ama benimde eğri sizin gibi ama hiç ameliyat olmadım ben bu şekilde girecek ölesiye
önce (5,653 puan) tarafından
insallh duzelir bbeklerin kemikleri guzel kaynar. ben takintiliydim olecegimi bilsem masada kalacagimi bilsem
burnumu duzettricem derdim teeee 12 li yaslardan beri. hatta hep bir estetik
doktoruyla evlenmeyi isterdim genckizken:)) haha sonra ilk 4 maasimi biriktirip ise girer girmez aleliyat oldum.:) suanda coksukur kocabank  sponsor.
eger rahatsizsan sende ins firsat cikar onune de yaptirirsin insan  takik olunca sanki herkes oraya bakiyor gibi.
0 oy
önce (1,923 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah hasar kalmaz kanama durduysa buz koyun krem bilmiyorum daha küçük çünkü 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 283 göst.
0 oy
9 cevap 704 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 182 göst.
4 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,471 cevap

36,359 kullanıcı

...