0 oy
165 göst.
Aile kategorisinde (979 puan) tarafından
Kızlar oğlum var 2 Yaş çok hareketli hiperaktif bu yüzden hiç kimse benimle görüşmek istemiyor fark ediyorum çocuğum dan dolayı beni çağırmadıklarını hiç bir ortama ama bende kinleniyorum sonuçta gittiğim yerlerde çocuğumun adım adım peşindeyim asla zarar vermesine müsade etmem sadece ben rahat etmiyorum oda benimle alakalı bu durum çok moralimi bozuyor arkadaş edinemiyorum bu yüzden 

9 Cevaplar

+1 oy
(520 puan) tarafından
Şuan lınc yıyebılırım amaaaa :) benım arkadasım canım cıgerımse çocuğu asla gözüme gelmez acıkca da konuşurum zaten. Ama balım yanı bazı çocuklar da fırtına maşallah arkadasımın oğlu var eltıme geldıgınde bana gonderdı bende sen yoksan gönderme dedım parklarda buluştuk.. Kendısı bıle olsa çocuk bır benım üstüme tırmanmıyor yanı ne kadar oyuncak var kırıyor. Peşine dolanıyorsun ıllakı sımdı üç çocuk odadan başka yere gıtmezksn bır çocuk vıt vıt her yere giriyor ister istemez rahatsız olunur 
(979 puan) tarafından
Saçmalık bence adı çocuk olmazdı yetişkin olurdu oturup akıllı akıllı dursaydı ve bu çocuk 2 yaşında bebek sayılır
(520 puan) tarafından
Akıllı oturmasın zaten oynasın ama kurcalamak başka yerlere gırmek. 2 yasında kı cocugunun ne yaptıgınk sen bılırsın benım kızım aglardı ben kımsenın evıne gıdemezdım asırı aglardı çünkü
-Reklam-
+1 oy
(301 puan) tarafından
Hiperaktivite bozukluğu olarak teşhis konuldu mu? 
0 oy
(6,097 puan) tarafından

Çocuk büyüyünce edinirsin. Aslında öyle yapmamaları lazım. Empati kurmaları lazim

0 oy
(3,848 puan) tarafından
Benim kızımda 2 buçuk yaşında çok yaramaz çok hareketli ama çok da sevimli yaramaz çocuklar biraz daha kendini sevdiriyor sanki ya da kizlar mi öyle bilmiyorum ama bunun arkadaş ortaminla pek alakası yok bence canım belki sen çok kasiyorsun yoruluyorsun ondan mı cagirmiyorlar acaba
(979 puan) tarafından
Yok canım benimki de kendini sevdirir ama ben onların eşyalarına dalan zarar vermesin diye adım adım peşindeyim ondan dolayı fazla oturmuyorum zaten
0 oy
(5,256 puan) tarafından
Yani canim ben cagirsalar da gitmiyorum. Beni de cok cagirmazlar. Cocukla rahat edemiyoruz surekli pesindeyiz. Bi de oglen uyumadigi icin aksam erkenden uykusu geliyo iyice hircinlasiyo. Gorustugumuz bi kac arkadasimiz var onlarda durumu biliyo genelde aksam 8 den sonra bize gelirler oyle gorusuruz. Yani cocugum uyurda rahat rahat cay iceriz. 

Cani sagolsun buyuyunce az laftan anlarlar umarim. 

Yani annem bile beni cogu yere cagirmaz. Bilir ki ben rahat edemem gerilirim cocugunda duzeni bozuluyo. Parka gidiyoruz :)
0 oy
(51 puan) tarafından
Herkesin agzı var dili yok dediği çocuklarımla bile bazen gitmeyi tercih etmem. Cünkü rahat oturamam sohbet edemem çayı içemem. Onlar okuldayken veya kurstayken gidiyorum yada arkadaş çagırıyorum. Bizimde var bir tanıdıgın çocuğu inan yatakta zıplamaktan bazayı kırdı. Napayım ben şimdi daha 2 sene olmadı ben alalı sorun değil diğer bazayımı kırsın deyim çocukla bende çok ortama girmemeye çalışıyotum amaç oturmak ve sohbetse.bazende çocuklar olursa parkları tercih ediyoruz. 
(979 puan) tarafından
Ama ben çocuğuma asla izin vermiyorum başka odalara girmesine ve bişeylere dokunmasına müsade etmiyorum zaten en çok da o yüzden çocuk hırçınlaşıyor gerçekten kimsenin çocuğa tahamülü kalmamış
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Her çocuk hareketlidir ama bazılarını durduramazsın. Benimkilerde hareketlidir zorla çağırırlar gitmek istemiyorum çünkü ne ben rahat edebiliyorum nede karşı taraf.

Bi arkadaş var onunda oğlu aşırı hareketli geçen günlerde geldiler bana aman Allah ım evi başıma yıktı o yüzden çağırmak istemiyorum doğrusu
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Cocugunuzla gitmeden bir yere konsmaniz gerek gittigmz yerde izinsiz bir yre girmek yok 

Merak ettigim birsey olurss bir kere dokunup bakabilirsin

Baskalarinjn esyalarini kirmak vurnak yok

Arkadaslaeinla oyun oynayabjlirsn ama kavga etmrk yok arkadasin snaa yaparsa gelip annesins soyleyeceksn

Bu kurallara uymazsak gittgimz yeri rahatdiz etmemek icin erken kalkariz diyeceksnz 

Ve Uygulayacaksnz cocuklar davranisa donen kurallari dikkate aliyo 

Cocugumuza sinir koymaliyiz konusmaliyiz icinde bulundugu ortma ayak uydurmasi icin 
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Aynısını bende yasıyorum canım cocugum bes yasında tsnısı var dehbli maalesef o yaslarda bende cok sıkıntıdaydım hic durmuyor hıc bıseyden korkmuyor çekinmiyor yeni bir ortama girdiğinde. Cok zorlanırdım şimdi nispeten daha iyi ama yinede akranlarıyla sıkıntıda arkadaslık kuramıyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 201 göst.
0 oy
9 cevap 90 göst.
8 Kasım 2024 Aile kategorisinde Kubra guler (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
21 Haziran 2024 Aile kategorisinde Hira Su (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
14 Haziran 2024 Aile kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu