+2 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm, ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar. Sonra dedim ki ya ayaklarım olmasaydı o zaman ayakkabı için mi üzülürdüm ayaklarımın olmadı için mi ve o abi bana daha fazla şükür sbebi oldu şükredecek o kadar sebebimiz var ki insanız illaki unutuyor olabiliriz hatırlattim başka kardeşlerime de vesile olmak istedim Rabb'im elllerim tuttu için ayaklarım tuttu için gözlerim gördü için kendi ihtiyaçlarimi giderebildim için verdin vermedin vereceğin tüm nimetlere sonsuz hamd ve şükürler olsun Rabbim hepimizi her zamn şükür ve iman eden kullarından eylesin inşallah amin hayırlı geceleriniz olsun kızlarım ❤️

5 Cevaplar

0 oy
(1,981 puan) tarafından
O kadar nankörüz o kadar şükürsüzüz ki bacım..

Arkadaşımın kızı nerdeyse 5 yaşında. Gelişimi yok. Yürüyemiyor konuşamıyor . 1 yaşındaki bebekler gibi yemek yiyemiyor. Sadece sıvı alıyor. Arkadaşım üzülüp ağlıyor keşke yürüse koşsa oynasa zıplasa da dur desem diyor .

Bende kızım durmuyor diye ağlıyorum . Benim de 5 yaşında . Ahh ***** kafam işte . Şükür etmeyi bilmiyorum. Hamd olsun Rabbbime . 
(256 puan) tarafından
Rabb'im arkadaşının kızına şafi ismiyle şifa versin inşallah Rabbime şükür etmek için hiçbir şey için geç değil bacım benim evladın ağladında kızmamaya çalış sakin güzel dille konuş benim bebelerede yaşları çok yakın iksii çok bağırıyor ben sürekli sabır ediyorum bu günler geçecek onalr birdaha cocouk yada bebek olmiycak ağlama üzme kendini çocuk bu benimkiler de aynı durmuyorlar ama yaramazlık yapıyorlar bunu bile Rabb'im nasip etti bizim çocuklarımizinda başına gelebilirdi her an nolacamizi bilemeyiz her halimize çok şükür
(1,981 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bacım . Şöyle bir geniş çaplı düşününce gerçekten de bir daha o yaşlarda olmayacaklar
(256 puan) tarafından
Onalr dünyaya gelmedi biz onları getirmek istedik bu yaşa bidaha gelemiycekler isteseler bile sende sinirelndin de kızdın da aklına getir güzel kardeşim ❤️☺️
(1,981 puan) tarafından
Elbette ki bacım .Allah a emanet ol :)
(256 puan) tarafından
Sende Rabbime Emanet ol güzel kardeşim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok şükür tabikide her dakika her zaman her saat şükür ederim Rabbime bana verdiği herşey için ve yine şükrediyorum ki bana nasip ettiği herşey için 
(256 puan) tarafından
Ne güzel maşallah sana güzel kardeşim Rabb'im her daim şükreden kullanrindan eylesin cümlemizi
tarafından
Amiiiinnn cokcaa aminnn
0 oy
tarafından

Maalesef öyleyiz. Bu uygulamayı kullanmadan önce kendimi fakir sanırdım.  Meğer zenginmisim haberim yokmuş. 

(256 puan) tarafından
Sağlığımız yerindeyse ve Rabbime iman ediyorsak dünyanın en zengin insanlarıyiz bacım Benim
tarafından
En değerli şey sağlık zaten
(256 puan) tarafından
Aynen öyle sağlık olmadıktan sonra paranın kıymeti yok
0 oy
tarafından
Maşallah senin gibi düşünen insaanlar kaldimi ya ne kadar nanköruz 
(256 puan) tarafından
Benim sadece terliğim var nereye gidersem gidim terliğimle gidiyorum hep hayalim güzel bı spor ayakkabim olmasıydı abiyi gördüm bacakları yok o zamn dedim ayaklarımın olmaması ayakkabı alamamaktan daha çok üzerdi beni her halimize çok şükür öyle deme canım hicbisey için geç kalmadın ☺️❤️
tarafından
Maşallah canım bu ne güzel bı anlayış ne güzel bı teslimiyet rabim gönlüne göre versin inşallah ❤️
(256 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(2,801 puan) tarafından
Maşallah senin teslimiyetin bende olsa keşke, bende sukrederim ama senin halin bı başka bana göre ❤️
(256 puan) tarafından
Rabbim her daim şükreden kullarından eylesin inşallah cümlemizi Allah razı olsun canım kardeşim ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
0 oy
6 cevap 379 göst.
4 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Döndü Çirkin (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 367 göst.
0 oy
42 cevap 1,728 göst.

412,520 soru

12,419,784 cevap