0 oy
89 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Yanlış hesap sonucu kaçırdım yumurtlama günümü 5gün geçti yumurtlamadan sonra ilişki oldu adetime 1hafta var gebelik olma durumu varmi başına gelen illada yumurtlama günümü olması lazım ve adete 1hafta kala gebelik oluşma ihmali yokmu

6 Cevaplar

0 oy
önce (172 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Adet olduktan sonra gün aşırı ilişkiye gir yumurtlama hesaplamana gerek kalmaz hem hemde o arada bir yerde tutar stres yapma güzel beslen 
önce tarafından
Ona can mı dayanır kız :D
önce (162 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz dayanırr :D
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

Yumurtlamadan bir kaç gün gün önce  olursa hamile kalabilirsin canım. Spermler 4-5 gün kadar canlı kalabilirler. Her zaman yumurtlama günü de bir olmaz tam bilemeyiz.  O zaman hamile olma ihtimali var.

Ben çok iyi hatırlamama rağmen adet biteli bir kaç gün sonra bir de diğer adet yakın olmuştu korunmama rağmen hamile kaldım.

Şuan ağrılardan uyuyamıyorum 35+4 oldum:unsure:

0 oy
önce (752 puan) tarafından
Hic boyle strese gerek yok adet bittikten 2 sonra baslayarak 2 gune bir iliski ile ne yumurtlama ne catlama günü kacmaz bebek tutma ihtimalide daha yuksek olur 
0 oy
önce (3,190 puan) tarafından
Var canım bende mesela adetten hemen sonra kalmışım yani olabiliyor nasip inşallah Allah gönlüne göre verir 
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Yumurtlamadan önce olsaydı şans yüksek olurdu ama yumurta rahme doğru yol aldıysa zor artık... Tabii şöyle bir şey var tamamen imkansız diyemeyiz çünkü bazen nadir de olsa çift yumurtlama yaşayabiliyor kadınlar yani şans eseri öyle bir şey olduysa kalabilirsiniz. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.

403,368 soru

12,082,355 cevap

36,359 kullanıcı

...