0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Bebeğim on aylık ve hamileyim yeni test yaptım pozitif çıktı, sorun olur mu, bu durumu yaşayan varsa bilgi lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
önce (67 puan) tarafından
2 kızımın arası 2 yaş yok şimdi küçüğüm 15 aylık ve 34 haftalık ikiz bebeklere hamileyim ben 3ünde de bir sorun yaşamadım sezeryanla ilgili, dikiş ağrısı vs de olmadı inşallah sizde yaşamazsınız. Sağlıkla alın kucağınıza 
önce (262 puan) tarafından
Teşekkür ederim, inşallah bir sorun olmaz , bende iç dikişler de sorun olur mi diye endişe ediyorum
-Reklam-
0 oy
önce (12,031 puan) tarafından

Valla dikkat edilecek birsey varsa bu durumda odq akıl sagligin cqnim :angel:

Allah'ın izni ile inşallah iyi olur her şey , sadece iki sezaryen arası bir yıl olmaması iç dikiş için sorun olur mu diye sordum
0 oy
önce (752 puan) tarafından

4 bucuk aylik bebem var 3 aylik gebeyim peki ben ne edeyim sezeryan oldum bide acil sezeryana alinmistim :D

Yaa Allah yardım etsin inşallah sorun yasamazsin , bende iç dikişler için endişe ediyorum
0 oy
önce (9,524 puan) tarafından
İstenmeyen bir durum bu ama sorun olacagını sanmam 
Ben zaten düşünüyordum ama bebeğim bir bir veya bir buçuk yaşına gelince, sadece düşündüğüm tarihten erken oldu
önce (9,524 puan) tarafından
Yok doktorlar tarafından istenmeyen bir durum canım sen istiyosan bebek buyuyene kadar da pekişir yaraların
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Bunu en iyi doktorun bilir canım herkesin bünyesi bir değil 
Aynen haklısın , gidicem de pazartesi günü randevu aldım ,
önce (2,377 puan) tarafından
Genelde 2 yıl ara verilmeli diyorlar ya bende açık miyom ameliyatı oldum sezeryan kesisi gibi 6 ay yasak verdi doktorum gebelik için . Sen bı doktoruna görün canım hayırlısı olsun geçmiş olsun :)
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 79 göst.
9 saat önce Diğer kategorisinde Derineylem11 (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.