0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından
Kızlar çocuklarımin kıyafetlerinde geçmeyen lekeler yıkıyorum Makinada ama geçmiyor siz ne ve neler kullanıyorsunuz binada söyleyin 

4 Cevaplar

0 oy
(1,087 puan) tarafından
leke çıkarıcıyı üzerine döküp bekletip yıkıyorum ama cennet hurması lekesini naptıysam çıkaramadım. çok sinirlenirsem çamaşır suyuna basıyorum kıyafet beyaz oluyor
(357 puan) tarafından
En son bende de öyle olck yeni aldigim kazaklar kirli eski gibi duruyr çözüm bulamadm ama alta bjr arkds bir üründen bahsedyr bak istersen
-Reklam-
0 oy
(3,498 puan) tarafından
Elitehome un leke çıkarıcısı çok güzel trendyolda satılıyor hem doğal hem etkili. 3 yıldır onu kullaniyorum 
(357 puan) tarafından
İsrail malı değil demi cnm ,birde Trendyol dan hangisini alsam uygun mesala 400 gmlik var 1 kiloluk 2 paketli vs var birde es-es atıp atarmsn burdan ya çocuklar batirms bütün kıyafetleri yeni almstim teşekkür ederim cnm bnm
0 oy
(341 puan) tarafından
My rabbit diye bir leke çıkarıcı var ben ondan kullanıyorum trendyol da satılıyor 
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Bakdim geçmemiş mi toz bezi yapıp yerine alıyorum ✓Ben böyle yapıyorum birazda maddiyat meselesi ✓alamazsin çıkarmaya ugrasmissindir✓ temiz olsun yeterli der geçerim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 50 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (559 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.

410,739 soru

12,358,778 cevap