Ben o kişiyim ama deli gibi Dubai çikolatası aserdigimi söyleyebilirim evde yapılan güzel ama hazırlar güzel olmuyor diyorlar evde yapayım diyorum ama ona vereceğim paraya çocuğuma meyve alırım diyorum meyve alıp cikiyorum en azından vitamin olur fakir kişiliğim asla yakamı bırakmıyor
Peki siz o kişi misiniz ? ❣️⭐
Burcu yaprak sarmasıda neymiş benim misss gıbı tokat yaprağım var
Bu ben hiç tadını da Merak etmiyorum diğerleri de yok ruhumuz Fakir bacım
Bende o kişiyim ama oğlum deli gibi istiyo bulsam ona Alaçam Dubai cikolatadi çok istiyo cunki
Ülker'in kini yedim waowwwluk bişey yoktu çikolata aşığı olarak gerçek Dubai merak ediyorum sadece
Dubai çikolatası yedimde yaptım da
Pandora bilekliği ne diye baktım bende hiç takmamışım
Dyson alacak param var ama o kadar para verecek vicdanım yok
Sarmayı tatmadım ve Ajda bileziğim var ben hangi kategoriye giriyorum
1Yalan yok dubai cikolatasi istedim ama zonra vaz gectim
2.pandora bileklik hiç istemedim
3 dyson supurge hiç hiç istemem kendi evime gidince belki isterim yurt disinda gerek yok
4onu anlamadim.ne demek oldugunu sjsjs
5qzerbaycanda ajda bilezik meshur degil yani kimsede yok
Aşko sen bensin kendime bı şey almak için markete giriyorum eve çocuklara bı şey alıp cikiyorum
Dyson hariç evet Dubai çikolatası merak etmiyorum o kadar iştahla yedikleri halde canım da çekmiyor konserve de yaprak sarması mi olur Instagram da yorumlarını okumustum herkesin tek cvp vardı kötü kokuyor insanlarda sadece merak uyandirip aldırmak bunlar ya reklam sadece Pandora da gereksiz pahalı geliyor Ajda da artık şu ceyrekli bileklik modaydı herkeste vardı bir ara ona döndü almayani dövüyorlar herhalde
Bende o kişiyim ama daha 2 gün önce gidip hazır aldim yedim hiçte güzel değilmiş Ülker çikolatalı gofret bin kat güzel ondan kız
1,488,078 soru
24,324,917 cevap
345,453 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın