0 oy
574 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler 

Benim evim tam bir savaş alanına dönmüş durumda balkonum sigara külü olmuş hep dun küllüğü bosaltmamis ablam unutmuş benimde dikkatimi cekmedi gece rüzgarda batmış :woot: 

Dün 5 gibi çıktılar sonrasında ben bir uyumuşum kalkip ne oğlumu ne kocamı doyurdum çocuğun üstünü başını altını eşim halletmiş ara ara uyandım ama yön değiştirip geri uyudum gecede eşim hep ilgilenmiş ben hiç bir şey hatırlamıyorum baya bitmisim ben :P 

Bu sabahta köyden gelen kıyafetleri ayırdım beyazları yıkadım şimdi asıcam renkliler de yıkanır posta posta petek kurutmaliginda kuruturum 

Yemeği de eşim ben gelince birşeyler yaparız sen yatmana bak dedi bende yemek yapmiycam 

image

14 Cevaplar

0 oy
(2,066 puan) tarafından

image

iceli baya oldu çocuklar kahvaltı  yaptı oğlanı  uyuttumdu kendim kahvaltı  yaptım dha iş yapmadım  sadece  çamaşır astım bulaşık yıkadım  o kadar   hava kapalı hiç insanın iş yapsı gelmiyor   öğleden sonra polikinlige  gidicem   (AFİYET OLSUN)
(4,296 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm bugün Cumartesi polikinlik ler acikmi
(2,066 puan) tarafından
Özel  polikinlik canım teşekkür ederim
(4,296 puan) tarafından
İnan beynim çatlıyor özel hiç aklıma gelmemişti
(2,066 puan) tarafından
İnsan bazen öyle oluyor
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Büşra, sendin dimi o hamileliği zor geçen? hani rahatsızlanmıştın falan diye hatırlıyorum doğru mu? o kişi sensen nasılsınız
(4,296 puan) tarafından
EVET gülüm benim :/ bağırsağım dışarı çıkarıldı torba takıldı şimdi sürünüyorum ama bunada şükür işlerimi yapıyorum son ayımdayim bebek aşırı derecede zorluyor yara bağırsağa baskı yapıyor
(858 puan) tarafından
hala bitmedi mi? ben artık doğum olmuştur diye düşünmüştüm. inşallah sağlıcakla kurtulursunuz ikiniz de. neyse iyi haberleri bekleyelim o zaman
(4,296 puan) tarafından
33x0 deyim cnm fazla birşey kalmadı son 3 hafta kaldı Rabbimin izniyle inşallah yavaş yavaş canta hazırlıyorum kıyafetler annemin ordaydi ablam sağ olsun onları bana ulaştırdı son parçaları bugün yıkıyorum yarın eksiklerimi tamam larim alışveriş yapicaz ondan sonra beklemeye devam
(858 puan) tarafından
hayırlısıyla kavuşun inşallah
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Sarma sardık bizde .yanına Kuru fasulye ve Marul salatası olacak . Günaydınlar :)

(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(704 puan) tarafından

Aleykümselam kız bu posttan sonra ay ne tembellik yapmışım bugun  dedim:D

(4,296 puan) tarafından
Bende aşırı tembelim bugün dün aşırı derecede yorulmusum hayla yorgunluk üzerimde
0 oy
(13,559 puan) tarafından

Maşallah canım kolaylıklar diliyorum. Ben işleri bitirdim bi supurup yüzeylerin tozları alınacak bide yemek isim var. Dün kızım gündüz uyumadı akşam 7.30 da biz mutfaktaki kendi yatağında bayılmış haliyle Wc ye gitmeyince de altına yapmış bi onları yıkadım serdim şuan onun yatağı var göze görünen  :)

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm  sanada kolay gelsin
0 oy
(129,283 puan) tarafından
bugub temizlige gidicem 1 bos oda var cam kapi parke silip kapisini kitliycem  yavasdan basladik bizde
(4,296 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(3,164 puan) tarafından

image

Aleyküm selam canım aman salalım bugünn. Sakar kahvesi oturdum yarısı üstüme döküldü üstümü değişene kadar da soğudu :)
(4,296 puan) tarafından
Saldim valla ya birtek çamaşırlarla ilgileniyorum

Gerçekten sakar kahvesi olmuş afiyet olsun
(3,164 puan) tarafından
Oh en iyisi yat dinlen bol bol Ben onu da yapmayacaktım ama leke kalmasın diye mecbur :D ay ne oldu anlamadım oğlan seslendi ben de yerimi boşaltıp oturmaya çalışıyodum
(4,296 puan) tarafından
Kahkahla güldüm kusura bakma nolur ☺️☺️☺️☺️

Ben dün aşırı derecede yorulmusum hayla yorgunluğu üzerimden atamadım o kadar yattim ama yok bi ağrı kesici alırım artık
(3,164 puan) tarafından
Ne kusuru nolacak aklım gidiyor bazen kullanamıyorum:)
Al al inşallah rahatlatır güzelce dinlenirsin
0 oy
(2,330 puan) tarafından

Aleykümselam hayırlı günlerimiz olsuuunn. 

Benim biraz zor başladı diyebilirim ya. Kızım gece 4 te uyandı 7 buçukta uyudu taa. Çok nadir yaşarız böyle şeyler tam misafirimin geleceği güne denk gelir işte... Hal böyle olunca dengesizlik oldu 11 e kadar uyudu. Ben bi yandan iş yetistirmeye çalışıyorum bi yandan ağlamasını dinliyorum. Ooyy oy bugün bana dua edin. 
(4,296 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm biz her gece yaşıyoruz bunu gece 1.2 arası uyanır sabah 6.7 gibi uyur arada 9.10 u bulur  sonra 2 ye kadar uyur
(2,330 puan) tarafından
Misafir günüm olmasa inan istediği vakit yatsın kalksın idare ederim bugünü bi şekilde ama misafirde var ben de işlerimi çabucak bitirmeden her seyimi yoluna koymadan duramam devamlı tedirgin olurum stres olurum. Artık bilmiyorum ya nasıl olacak
(4,296 puan) tarafından
İnan bende öyleyim cnmm dünde benim misafir günümdu çocuk çocuk tam bir cümbüş vardi onlar gittikten sonra bi uyumuşum çocuğun altını bile eşim değişmiş kalkip doyuramadim bile
(2,330 puan) tarafından
Yaaa tüh. Allah'tan eşin yapıyomus öyle işleri bak benimkinin aklına bile gelmez çocuğun altına bakmak :)
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Benim bugün pek işim yoktu da az önce esimin yengesi aradi akşama çaya gelecekmiş kalkip ona hazırlık yapcam biraz kızımın uyumasını bekliyorum 
(4,296 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm.

Benim işim çok ama yapan yok evim savaş alanı
(4,248 puan) tarafından
Ya çok şükür ki evim savaş alanı olduğunda kimse gelmez haberli ya da habersiz o konuda çok şanslıyım yoksa herkese reklam olurum:))
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Bende tavuk koydum haşlıyorum eşim suyu ile pilav istedi kızım çorba erken yeriz bugün akşama görümcem gıdıcez de çaya 
(4,296 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
tarafından

image

kahvalti yaptık az önce şimdi soğuk kahve içiyorum malesef markete gitmem gerek ama kimildicak halim bile yok daha da kötüsü oğlum halının yarısına içecek döktü onu kaldirip silip başka halı sermem gerek ufak olan birazdan uyanır bide ona bakmam gerek çamaşırlarda makinede onuda asmam gerek offf offf
(4,296 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm kolay gelsin
tarafından
Sağol canım hallettim hepsini çok şükür
0 oy
tarafından
Oh oh bugun keyif gunu desene yorgunlugun cikiyo aslinda ondan 

Bende evi toparladim bi ustunden girgir attim gorunen terleri elimle sildim banyo wcye camasir suyu doktum dunden yemek kalmis yanina pilav yaptim cocuga corba yaptim yeter aman biraz cocukla oynadim biraz ders calistim sumdi bebemi uyuttum da bulasik makinasi bosalacak geri yerlesecek ikindi okunur o zamannamaz kilasiya cocuk uyanir esim uyanir ymeek cay veleddallin amin :D 
0 oy
(985 puan) tarafından
Bu saattir o saattir temizlik yapıyorum abla valah boş olmak yok anca yatak odası icli dişli birde mutfak temizledim   sonra normal gunlerde de ustten toz alırım yeterli diye düşünüyorum cok yoruldum halim kalmadı 
(4,296 puan) tarafından
Yorma kendini cnm benim kolay gelsin

Benim ev de savaş alanı ama bugün takatim yok yapmaya yarın sabah kahvalti yapar eşimle hallederiz dedik
(985 puan) tarafından
Vallah benim eşim tembeleşmiş kızımda hamileyken evin  her yerini o temizliyordu şimdi hic bir iş yapmıyor enişte yine sana yardımcı oluyor nazar degmesin inşallah ne yapayım canım mecburen
(4,296 puan) tarafından
Hem rahatsızim hem hamileyim hem 3 buçuk yaşında oğlum var mecbur edecek kaçarı yok cnm benimkinin
0 oy
(2 puan) tarafından
Ben bugün erken bahçeye gittim soğukta çalıştım öğlen eve geldim.Dünde kayınvalidemi hastaneye götürdük evw akşam geldik o yüzden hiç bir iş yapamadm bugün bahçeden gelince evin işini yaptım çamaşırları topladm tekrar çamaşır atmıştım onu serdim banyo yemek bu saat oldu çok yorgunum her yerim ağrıyor yarın yine hastaneye gidecz.Kayınvalidem 4.evre kanser hastası kemoterapi alıyor sürekli hastaneye gidip geliyoruz.Dualsrınızi bekliyorum ablalarım.

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 964 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vaveylaaa (7,208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 515 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
+2 oy
10 cevap 377 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...