0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından
Kızlar 1 haftadir evde yoktum evde iken fare b.oku falan görmedim hani karsilasmadim da eve gelir gelmz tezgahin üstünde fare vardı ve köşeye sıkıştırdım hemn eşimi çağırdım bağırdım disaridaydi duysun gelsin hemn diye geldi dedim elektrikli süpürgeyi aç bir yanda da bezle yakalarim diye sonunda yakaladık attık sizce daha varmıdır evde fare bir tane pencere elegimiz yırtıkti çocuklar elini soka soka yirtmisti disairdan ordan fare gelir mi ya yâda eşim açık birkmissa o ara girms olabilir mi 

4 Cevaplar

+1 oy
(95 puan) tarafından
Köydeki evimizde yatak odasında görmüştüm sonra yapışkan kagıt koyduk etrafa. Mutfak dolabının altına yapışmış bıtane dedik iyiy yakaladık ama yinede yapışkan dursun bakalım diye bıraktık. Ve hergün bıtane daha bıtane daha yapışıyordu meğer evyenin giderinin altında küçük bir deliğe elim bile zor girer yavrulamış meğerse 8 tane daha yapıştı sonradan. Biz şok olmuştuk. Birtane ****** oda oda geziyor sanarken evde daha çok varmış. Ama hap yerine yapışkanlardan koyunki yakalayınca atabilesiniz yoksa nerde öldügünü kaç tane oldugunu anlayamassınız. 
-Reklam-
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Kuzu dua et doğurmamıştır 
(291 puan) tarafından
Fare tek başına dogurabilir mi yada birden fazla varmıdır bilmyrm sadece mutfak altlarında b.okunu gördüm diğer yerlerde gormedm ne yapmam lazım yada nasıl anlarım beynim zonkluyor sinirden bahçeli ev ya bıktım fareden kapının ağzı bakceye bakiyor
(291 puan) tarafından
Birde yeni aklıma geldi bir kaç ay önce belki 3,4 aydır da olabilir bir fare girdmisti eve ilaç katmıştık dolabın altına falan pembe haplar oluyor ya sonra daha da ne cesedini gördük nede kendisini nede bokunu eşim diyr ölmüştür ama koku yok birşey yok anlamdm bu tezgahin üstünde gördüğüm yawruydu
(5,623 puan) tarafından
Tek başına doğurmaz ama hamile ise o şekilde doğurganlık oluyor ben kaynanamla yaşarken bahçeli evdi malesef 1 tame fare gördük evde onu çıkartıl hata öldürdü kaynım ardından 2 ay içinde tam 13 tane evden çıkartık ve ondan dolayı doğurduğunu anlamıştık

Önceki olan muhtemelen dışarda ölmüştür ondan bulamdınız takip edin inşallah başka yoktur
Tezgah altına yapıştırıcı vs koyun
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Benim evde vardı kapım hiç açık durmaz aceba pencerelerden mi geliyor diyordum tahtaların altından geliyormuş delik yerlerden kapattık oraları hep yapışkan falan koy varsa yapisacaktir
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Aksamlari evin belirli yerlerine yapiskan koy canm illa olabilir.benm evede girmis biz yakaldik ama sonra baktim yine var meger yavrulamis yavrularindanda tam 5tane yakaladik dusun.baskada yok insallahta olmaz valla

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 303 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.
+1 oy
8 cevap 426 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gbpgbp (22 puan) tarafından soruldu

408,338 soru