0 oy
37 göst.
önce Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhaba, Bursa'da muayene ücreti uygun olan bildiğiniz kadın doğum doktoru var mı acaba?

1 cevap

0 oy
önce (7,669 puan) tarafından
Ziya Çetin vardı canım şimdi nasıl bilmiyorum ama bizimkiler hep ona gidiyor.
önce (38 puan) tarafından
Hangi hastanede acaba
Hastaneyi bilmiyorum canım özel muayenehanesi var.
önce (188 puan) tarafından
Çekirge Doruk hastanesinin alt tarafında taksi durağı var ordaymış klinik yeri karşı koşum 500e gttiğini söyledi  bazen daha az bile aldığı oluyormuş yine gelceksin diyip. dr çok iyi birisi bende yerini yeni öğrendim . Para için yapan değil. Dorukla anlaşmalıymış galiba . Dorukta sühendan da doğum yaptım ama fiyatlar uçuk çok çevrede en uygun ziya çetin bildiğim kadar
Evet canım bi kere gittiğimde ne elinde varsa onu ver demişti. Hatta ablam geçen sene 8 bine doğum yapmıştı orada.
Aşılama için 10 bin demiş ödemişler hastaneye. Kendi de muayene parası 200 yeter demiş .  Helal olsun valla  .  Bende fırsat bulursam muayene için gitmek istiyorum
Gerçekten helal olsun.Benim ablamın çocuğu olmuyordu kızım boşuna paranı bana harcama senin dermanın bende değil şuraya git demişti ablam gitti ve tüp bebekle hamile kaldı. Çok çok iyi bir insan.
İş yerinde arkadaşımında olmadı ziya çetine gitti  hamile kaldı.  bakalım  komşumada derman olur inşallahhh . Ne güzel söylüyor  yine gel öyle böyle diyip para yemiyor kimsede
Rabbim hakeden herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Kesinlikle canım ablamı öyle böyle diyip parasını yiyen bir sürü doktor oldu.Alllah Ziya beyden razı olsun.
Ay çok iyiymiş o zaman bende bı bakayım, teşekkür ederim
&sukufe&  sömürücülük valla yazık. Amin canım   gerçekten hakedene  bakabilcek olana nasip etsin ..

Aynuur inşallah memnun kalırsın sende
İnşallah teşekkürler bilgi için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
0 oy
5 cevap 219 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,422 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,354 cevap

36,359 kullanıcı

...