+7 oy
1,549 göst.
Diğer kategorisinde (10,047 puan) tarafından

Biri bir soru soruyor insanlar yardımcı olmaya çalışıyor oluyor da ama işinize gelene cevap veriyorsunuz sonra yorum gelmeyince de veryansın ediyorsunuz bende post açarım herkese de cevap veririm o beni onemsemis yazmış bende yazarım elime mi yapışır :)

Bu arada ben bişey yaşamadım çok yorum yapanda biri değilim bilirsiniz sadece farkediyorum yorum çok ama kimseye cevap verilmemiş işine gelenlere cevap vermiş sadece bu genel şu kişi bu kişi değil bir çok kişi yapıyor yapmış ;) en azından teşekkür edin bişey kaybetmezsiniz :) 

30 Cevaplar

+3 oy
(2,306 puan) tarafından
Kesinlikle öyle birde o kadar saçma postları fulluyorlar gerçekten yardımcı olabilecekleri postalara yazıp uğraşmak istemiyorlar
(10,047 puan) tarafından
Konu şu ki cevap var ama karşı taraf cevaba karşılık bir teşekkür bile etmemiş kendi kendine yazmış insanlar
(2,306 puan) tarafından
Evet o da içinde tabiki ben mesela herkesin bilgisine ihtiyaç duyuyorsam karsilikla konuşma başlatmak adına cevab yazıp konuyu biraz daha derinlestiriyorum postlarima bakarsan anlarsın zaten gerçekten farklı insanlar var
-Reklam-
+2 oy
(4,120 puan) tarafından
Aynen özellikle Bi kaç gündür açılan postlarda görüyorum bunu canlarının istediğine cevap verip diğerlerini enayi yerine koyuyolar
(10,047 puan) tarafından
Hani kötü yorum olur cvp verme okey ama güzel şeylere de yazmamışlar iyi kötü yorumların hepsine cvp veririm
(4,120 puan) tarafından
Kötü yoruma da cevap verilmesi lazım bence işine gelmiyorsa hakkını savunursun eğer hakliysan
(10,047 puan) tarafından
Ee yani bacim
+2 oy
(4,768 puan) tarafından
En sinir olduğum olay bu kale alıp cevap vermemeleri 
(10,047 puan) tarafından
Aynen bence de çok sinir bozucu
+2 oy
tarafından
Boşver gülüm suç tek taraflı olmaz ki cevap verilecek var verilmeyecek var bazıları adam seçiyor ve sen zamanla 

Secmeye  başlıyorsun 
tarafından
Aybars'ın dişi sancyor iki gecedir yatmiyoruz hesabı siliyorum bu arada kendine çok cici bak ❤️
tarafından
Ya kuzum ya benimde bebeğim dişten durmuyor kız silme dursun sıkılınca girersin olma zmi bende aktif değilim gitmeyi düşünüyorum
tarafından
Ben çok az giriyorum zaten hesabımda kalmasın diye düşünüyorum balim
tarafından
Bende sileceğim kuzum admine yazıp çocuklarıma bakacağım Inna ki küçükler işlerim yetişmiyo hem çok sıkıcı oldu burası artık insanlar bı saldırgan olmus
tarafından
Ya öyle ben zaten girmiyorum bide dediğin gibi çok boş artik
+2 oy
(308 puan) tarafından
Ben yorumumda soru sormadıysam hiç de cevap beklemem. Fikrimi sormuş fikrimi söylemişimdir. Tesekkur etmese de olur Ama açılan postra soru sorduysam cevap verilmesiyle o da onun ayıbı napim onu da takacak değilim 
(10,047 puan) tarafından
Posta yorum var ama içinden işine gelenlere cvp veriyor gerisi çöp aşko kötü eleştiri de değil ama öneriler işine gelmemis demekki
(308 puan) tarafından
Demek ki ilave diyeceği bişi yok başka yorumda diyeceği var ben öyle anlarım:)
(10,047 puan) tarafından
Fazla iyi niyetlisin aşkom ❤️♥
+2 oy
tarafından
Valla o kadar haklısın ki. Nezaketen bile cevap vermiyor bazıları tam dayaklık 
(10,047 puan) tarafından
Ben çok yorum yapmam ama bir kaç posta baktım insanlar yazmışta yazmış işine gelene dönmüş
tarafından
Evet yaptıkları çok ayıp ben bildiklerimi yazarım yardım etmek için onlar teşekkür etmiyor cevap vermiyor bende sinirlenip yorumu siliyorum
+1 oy
(240 puan) tarafından
Bu duruma ben de katılıyorum, bir teşekkür etmekten bile aciz insanlara çoğunlukla yazmıyorum. 
(10,047 puan) tarafından
Bende yazmıyorum tanıdığım samimi bulduklarima cvp veriyorum valla
(14,696 puan) tarafından
Sanki bende seni tanıyormuşum gibi içime doğdu
Yummy yumm
(240 puan) tarafından
Merhaba whiteswan, kusura bakma yeni görüyorum. Evet eskilerdenim ama tanıdığını düşünmüyorum. Seninle özel bir konuşmamız olmadı. Isim olarak hatirlayabilirsin o da çok düşük ihtimal.
(14,696 puan) tarafından
Anladım yazı şeklin tanıdık geldi sanırım o yüzden öyle düşündüm
+1 oy
(5,383 puan) tarafından

Post açacaksam boş zamanımda açarım ki cevap verebileyim, sanki insanları sayfama misafir etmişim gibi hissediyorum. Acil işi olan yazıyor nezaketen o da sonra gelip cevap yazıyor. Nezaket herkese lazım :)

(10,047 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤️ ❤️
+1 oy
(4,039 puan) tarafından

Çoğunlukla cevap yazarım yazamıyorsam postu kaldırıyorum bazen pay yapıyorum cevaplarken birşey oluyor kimi cevaplanmış kimi cevaplanmamış kalıyor bunlara fazla takılmamak lazım eylencesine kullanılan bir platform bazen gözden de kaça biliyor 

(10,047 puan) tarafından
Gözden kaçan olur ama bu bile isteye yapılan bişey
(4,039 puan) tarafından
Ona birşey diyemem ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
(10,047 puan) tarafından
Seni biliyorum canım ❤️
+1 oy
tarafından
Valla post acarim cevap veren herkese cevap veririm..sonra girip bir bir bakarim cevap vermedigim biri kalmismi gozden kacan oluyor ona da veriyorum cevap..

Bana göre cevap vermemek saygisizlik biraz ..ben senin postuna yazmışım sen cevap yazmaya useniyorsun
(10,047 puan) tarafından
Birde güzel şeyler güzel fikirler sunmuş en azından teşekkür ederim de
+1 oy
(3,351 puan) tarafından
Herkese tek tek cvp yazarım asla, cvp vermediğim biri yoktur farketmıssındır zaten ☺
(10,047 puan) tarafından
Tabiki canım sen bitanesin ♥
(3,351 puan) tarafından
Canımsın ❤❤
tarafından
Sen bana 1 kere cevap vermedin :(sevmiyonmu yoksa beni ..istemiyonmu yoksa sana  cevap vermemi:(
(3,351 puan) tarafından
Kıme diyon kız bana mı
tarafından
Evet sana küsüyümmü
(3,351 puan) tarafından
Kız aşk olsun nıye sevmiyim senı ne zaman cvp vermedım kı ben sana hatırlamadım vala ya
tarafından
Amaaan kız senle ugraşiyommm .:)hep verdin cevap
(3,351 puan) tarafından
☺☺☺hahaha anladım kız uğraştığını bozuntuya vermıyım dedim
tarafından
❤️❤️❤️☺️
+1 oy
(2,512 puan) tarafından

Haklısın valla çok dikkat etmiyordum ama bazıları bariz belli oluyor Bir iki kişi kimseye cevap vermiyor bazıları da sadece beğendiklerine veriyor sanırım :) kontrol etmiyorum ama diğer cevapları merak edip girdiğimde fark ediyorum bana veya bazı yorumlara cevap verilmiyor. 

(10,047 puan) tarafından
Bende bakıyorum bazen herkese cvp vermiş içinden ayırmış bir kaç tane ne alaka yani :)
(2,512 puan) tarafından
Demi hiç değilse dediğin gibi teşekkürler yazabilir parmakları incinmez :D
(10,047 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤️
+1 oy
(4,136 puan) tarafından
Bence haklısın nezaketsizlik bu. Ben sana vakit ayiriyorsam sen de gir bir teşekkür et . Kimse burda dünyayı kurtarmıyor heralde yazmaya vakti varsa yanıtlamaya da vardır.
(10,047 puan) tarafından
Tabiki muhakkak var işine gelmiyor hanfendilerin:D
+1 oy
(751 puan) tarafından
Ohooo daha neler var neler :D  soru soruyorsun post açıyorsun basit bişide sorsan okuyup çıkan var 
(10,047 puan) tarafından
Okumak için girdiysem kesin cvp veririm aşko :) ama geri dönüş olur mu olmaz mı onu kontrol etmiyorum olan da oluyor olmayan da illa ki
(751 puan) tarafından
Bende genelde bilgim varsa cevap veririm ama dönüş olmuyor çoğunda :)
(10,047 puan) tarafından
Kaldır kız o zaman yorumunu :D
(751 puan) tarafından
Aman onlamı uğraşcam:D
+1 oy
(744 puan) tarafından
Bende farkediyorum yorum yapıyorsun cvp yok yorum gelmeyince de boş postlara yorum yağıyor bişey soruyoruz yorum yok diyorlar 
(10,047 puan) tarafından
Cvp vermezlerse daha çok derler :)
+1 oy
(20,306 puan) tarafından
Ben geç bile olsa mutlaka herkese yazarım insanlar önemseyip yardımcı oluyo ayıp yani öyle yapanlar hoş değil
(10,047 puan) tarafından
Banada hoş gelmiyor :)
+1 oy
(3,175 puan) tarafından

Ben öyle olunca direk yorumumu siliyorum o posttan :D

(10,047 puan) tarafından
Mantıklı aşko cvp vermiyorsa yoruma da gerek yok:D
(3,175 puan) tarafından
Eeee yani yavrum :D
+1 oy
(424 puan) tarafından
Siz kimsiniz ulannnn ele işinize gelene benimde dikkatimi çekiyor 
(10,047 puan) tarafından
Sakin ol bacım su ❤️ :D
(424 puan) tarafından
Ha ha haaaa ;))))
+1 oy
(5,587 puan) tarafından

Öylelerine verdiğin cevabı geri sileceksin:D

(5,587 puan) tarafından
Ben öyle yapıyorum şahsen ha unutsam belki ama aklıma geldiği gibi son cevaplarıma girip siliyorum :D
(10,047 puan) tarafından
Cvp yoksa yapcan bacım cvp gelirse yapma ama :D
(5,587 puan) tarafından
Yok kız cevap verenlere amenna ama cevap yoksa hoppp yorum siliyorum ahahahha
(10,047 puan) tarafından
Gayet mantıklı bacım devam :D
(5,587 puan) tarafından
Tabiiii :D
+1 oy
(10,882 puan) tarafından
Valla ben veriyom gulum tekrar tekrer girip kontrol ediyorum hatta ha bi sey var atarli giderli sacma sapan linclemeye cslisanlara (aslinda kocasiyla kaynanasiyla kavga etmis ezilmis hincini atanamis kisiler ) cevap vermiyorum hic muhattap olup ona o firsati verenrm 
(10,047 puan) tarafından
Bide şu şey diyenler yokmu kimse sizin kadar boş değil sabah kalktım hastayim bide o halde yatak odamı temizledim balkonumu yikadim evi cektirdim çocuğu yıkadım pakladim uyuttum mutfağı da topladım oturdum aşağı kendi belki daha dotunu koltuktan kaldirmadi sana gelip sırf burda post açıyorsun diye boş zamanın çok diyorlar ya ayar oluyorum
(10,882 puan) tarafından
Onu bilemem bacim onemli olan cok calismak degil dogru calismak pratik yontemlerini bulduysan elinde hizliysa 1 saatte bitirirsin isini ben temizlik yaptigim gun 1 saatte bitieiyorum yarim saatte de yemek gerisi vans kaliyo herkedin vakit gecirme sekli farklidir ben kalan zamanlards cocukla oyun oynuyorum ve ders calisiyorum sen burda takilirsin oteki tv izler baskasi gezmeye ciksr bi baskasi cesit cesit tarif dener sen burda post aciyosan burda vakit olduruyosun demektir bi de ben suna inanmiyorum butun gun cocukla oyun oynayan anneler ya da butun evi hergun kaldirip indirenler hadi gunluk supur sil yapar tamamda bi insan hergun derin derin temizlik yapamaz yaparsa kendind zarar verir baska seyleri ihmal eder hic kjmse 7 24 cocukla ilgilenemez tamam oynatırsin hic mi isin gucun yok kalkar onu yapsrsin canin sikilir bunalirsin be surekli bak sana bu gunumu anlatiyim
Sabah cocuga kahvaltisini verdim o arada bi kahve icip burda takildim sonra 2 makina camasir yikandi serildi evi havalandirip topladim yerleri girgirladim gotunen yerleri sildim tozunu aldim banyo wcye camasir suyu doktum dunden az yemegim kalmisti ysnina bi pilav yaptim cocuga corba yaptim uyandigimda saat 9 bucuktu 11e kadar bunlari hallettim sonra sabah namaza kalkamadim diye namazi kazaladim tesbihatini cektim kusluk namazi kildim yasin ve cuma suresi okudum saat 12 oldu 1bucuga kadar cocukla oyun oynadik bi yandan zikirlerimi cektim bulak devirme kule yalma araba yarisi oynadik 1 bucukta oglen namazini kildim fetih okudum cocugun yemegini tabaga koydum ona cizgi film actim bi yandan yarim cuz hatimimiden okudum bi yandan yedirdim sonra oyuncaklari topladik yattik cocugu uyuttum buraya girdim yarim saattir burdayim aga bildirim geldi ikindi ezanina 15 dk kalmis bu arada bulasik makinasini bosaltip cikanlari yerlestircem ikindiyi kilcam daha da boyle gider noldu sabah girdim oglen girdim aksam cocugu uyuturken tekrar girerimi yatarken bi dahs girerim bak bende gunde kac sefer giriyorum ama cocugumu ihmal ettim mi esimi ev islerimi ihmal ettim mi suan snsizin bi misafirim gelse evim temiz yemegim var buzlugum ikramlik dolu
(10,047 puan) tarafından
Bende de aynı çocuk uyurken poğaça börek yapar atarım evim temizdir burda 2 post açınca burda yatıp kalkıyoruz sanıyorlar 2 dakikami almıyor post açmak o yorumu yapanların evlerine varılmaz önüne 1 kap yemek koyamaz anca eleştiri

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 497 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
19 Ekim 2020 Aile kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 623 göst.
0 oy
12 cevap 375 göst.
19 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Edibe (1 puan) tarafından soruldu