0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (436 puan) tarafından

image

Hastaneye götürmem gerekirmi 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet canım kana benziyor fotoğraftan bir enfeksiyon olabilir doktora götür yada alerjidir benim bebeğimde böyleydi tekrar etti alerjisi var çoklu besin alerjisi tahlil sonuçlarından ve kaka tahlilinden belli olur ama şu anki kakayi görürsen de hastaneye olmaz çünkü kalbul etmiyorlar yarım saat içinde vermem lazim
(436 puan) tarafından
İnşallah tekrarlamaz beklemekteyim şuanda
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Detay verseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Kaç aylık? Anne sütü ya da MAMa alıyor mu ? Hep mi böyle?
(436 puan) tarafından
4 aylık anne sütü sadece
(688 puan) tarafından
Tamam normal bir kaka. Ben bir sorun göremedim.
(436 puan) tarafından
İnce bir kan var sorun olurmu
(688 puan) tarafından
Yok ya bence kan değil o . Takip et bir faha olursa at yine bakalım . Kan bile olsa küçücük bir şey zorlamıştır belki poposunu. Takipte kal
(436 puan) tarafından
Olabilir çok teşekkür ederim
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Öncelikle kaç aylık katı gıdaya başladıysa ishaldir armut verebilirsiniz meyve süzgeciyle bol bol su verip takip edin eğer düzelme olmazsa pazartesi ilk iş Bi doktora götürün 
(1,333 puan) tarafından
13 aylık
(436 puan) tarafından
Ne güzel büyümüş
(1,333 puan) tarafından
Dertleri de beraber büyüdü
(436 puan) tarafından
Malesef öyle cnm ilk okula 1re giden oğlum var hastalikdir odur budur hiç bitmiyor kızım doğdu doğalı hastaneden cikmiyoz rabbim herkese güç kuvvet versin
(1,333 puan) tarafından
Amin inşallah sizede bol bol sabır diliyorum
0 oy
tarafından
4 aylık bebek için gayet normal keşke detay yazsaydınız ona göre yorum yapardım sizi rahat eden nedir 
tarafından
Naptın canım yaptı mı bebek kakasını bir sıkıntı var öı merak ettim
(436 puan) tarafından
Bekliyorum yapmasını daha yapmadi
(436 puan) tarafından
Çok şükür yaptı normal geldi öyle kan falan yok tu
tarafından
Çok şükür canım onla geçmiş olsun kana benzetemedim zaten o yüzden bekle dedim götürseydin ilk dk da bebiş rezil olacaktı ben ilk çocukta hiç beklemeden hastaneye koştuğum için çok rezil olduk ama ikinciyi hastalığın başında sağlıkocağına götürüyorum çok ileri değilse o yeterli oluyor artık
(436 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımıza sağlık versin evlat çok başka bacım gerçekten erkek ayrı güzel kız apayrı güzel
0 oy
tarafından
Canım Bir sonraki bezi atma dışki örnegi isteyebilirler 
(436 puan) tarafından
Yok şuanda bekliyorum yine olursa direk acile
0 oy
(417 puan) tarafından
4 aylık bir bebek için normal susuz kalmış olabilir bol bol emzir endişe etme 
(436 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(970 puan) tarafından
Değişik ne yedin canım çok süt ve  urunleri tükettin mi yada çapraz alerjiye olabilir  bugün yediklerini dusun tekrarlarsa git benim oğlumda oleydi  
(436 puan) tarafından
Evet bugün peyniri çok tükettim olabilirmi ki
(970 puan) tarafından
Olabilir canım hani sen gene danış doktoruna ama  çok süt ürünü tüketmiş olabilirsin süt ürünü et ürünü aynı anda gelmiş olabilir yada kuruyemis özellikle tuzlu fıstık da olabiliyor
0 oy
(254 puan) tarafından
M akatına bakın çatlak var mı bazen çatlak olunca kan oluyor kan gibi de değil daha kırmızıya yakın bi turuncluk var kan olsa parlak kırmızı olur  
(436 puan) tarafından
Ya çok ufak biseydi insan yinede korkuyor
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Az ya da çok ince ya da değil gaitadan gelen her kan önemlidir o yüzden tedbir amaçlı doktora gitmenizde fayda var 
(436 puan) tarafından
İkinciyi yaptı bişey çıkmadı ama
(1,497 puan) tarafından
Belki de çocuğunuzun birşeye karşı alerjisi var ve bir kere diye önemsemediğiniz şey çocuğunuzu senelerce etkileyebilir aynı durumu bende yaşadım çünkü size tavsiyem tedbir amaçlı çocuk doktoruna götürmeniz
(436 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürücem salı günü
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Kan ilacı kullanıyor mu ve kullanıyorsa hangisi sağlık ocağının verdiği mi 
(436 puan) tarafından
Yok daha kunlanmadik neden ki
(7,719 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiği dandik kan ilacı kakada kan yapıyor bizde aynı sorunu yaşamıştık ondan sordum canım. Büyük ihtimal sen çok fazla süt ürünleri tukettin senden bebeğine geçmiştir. Tekrar etmezse korkma
(436 puan) tarafından
Evet iki gündür çok fazla tükettim çok teşekkür ederim cnm bnm
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Normal gülüm eğer bebeğin rahatsa sorun yoksa takibe al ama bence hiç sorun yok gibi 
(436 puan) tarafından
Bebeğim rahat huysuz değil uykusunu güzel uyuyor teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
+1 oy
2 cevap 108 göst.