+1 oy
657 göst.
Aile kategorisinde (902 puan) tarafından
İlk bebeğimi 12 gün önce kucağıma aldım. Annelik ne kadar da zormuş şu kısacık zamanda bile anlamama yetti. Gecesi ayrı gündüzü ayrıymış. Belki bana öyle geliyordur bilemiyorum yardımcı olan kimsem yok. Eviydi, temizliğiydi, yemeğiydi, bebek bakmasıydı derken çok yoruldum. Eşim sağolsun yardımcı oluyor geceleri ama o da bir yere kadar. Kendimi hiçbir şeye yetmiyor gibi hissediyorum. :(

25 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Ah kuzum ben de 2 hafta once kucağıma aldım bebeğimi benim ikinci anneliğim 3 yaşında kızım var bebeğim prematüre doğdu 1 hafta kuvez de kaldı benim de fazla yardım edenim yopk kayınvalidem rahatsız birşey yaoptirmak istemiyorum op sadece kızıma bakiyop diğer islerini ben yapiyoprum hepo
(902 puan) tarafından
Kaç haftalık doğum yaptınız?
(523 puan) tarafından
35+3 canım Allah kimseye yaşatmasın bebek ters geldi sezeryan alındım apar topar
(902 puan) tarafından
Amin canım. Şu an nasıl bebeğin
(523 puan) tarafından
Çok şükür iyi canim simdi
-Reklam-
0 oy
(1,241 puan) tarafından
5 ay önce bende öyle çaresiz yıkık dökük düm ki anlıyorum...ama geçidi artık evimi topluyorum yemekde yapiyorum hatta kuaföre gidip kaç bıyık aldırıp maskede yaptırıyorum.benimde hiç uardim edenin olmadı iki bebeğim var araları sadece11 ay şükür geçidi ilk 3 ay zor gelir sonrası kolay
(902 puan) tarafından
Sizin durumunuz daha zormuş. Allah yardımcımız olsun
0 oy
(2,959 puan) tarafından
4.5 aylık bebeğim her şeyi ayrı zor ama ilk günler hepten zordu geçecek inşallah. Sen ona o sana alışacak merak etme ❤️ hep derdim ya sanki içimden ölüp bitmiyorum annelik bu mu vs. Sonra öyle bir alıştım ki oğluma canımı istese veririm sanki. Hepsi zamanla düzelecek ❤️
(902 puan) tarafından
İnşallah canım. Kendime biraz zaman ayırabilsem her şey daha iyi olacak ama yardım edelim olmadığı için çok zorlamıyorum. Bu süreç geçici tabi farkındayım
(2,959 puan) tarafından
Yardimsizlik çok zor. Başka ulkedeyim birde geldiğimde hamileymisim burada öğrendim. Ama gecti geciyor. Ve bazen bebekle ağlardım. Oğlum uyku sevmiyor hala aynı o ağladıkça ağlar ferahlardjm :D şimdi de çok fena olmuş yanından kalktığım an agliyor sürekli yanında istiyor ah güzel anne zaman sadece
(902 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
(50,868 puan) tarafından
her dönemi ayri zor anneliğin ama bir o kadar da güzel 
(902 puan) tarafından
Her güzel şeyin bir zorluğu varmış
0 oy
(14,675 puan) tarafından
Lohusalıkla da oluyor bu düşünceler canım 2. Doğumunu yaptım bende 3 ay önce aynı düşüncelere sahiptim çünkü ilgi bekleyen bir çocuğum daha vardı :( tek başıma yemek çamaşır bulaşık çocuklar derken 3 ay oldu bile. Geçeceğine ve herşeyin bir zaman sonra çok daha kolay olacağına inan ❤️ ilk çocukta çok kasardım ikincide de yetişemediğim için sıkıldım ama alıştık bak şimdi 
(902 puan) tarafından
Zaman çok hızlı geliyor gibi 13 gün oldu doğum yapalı ama sanki daha dün doğum yaptım gibi hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 716 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 875 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde cemre46 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 551 göst.
26 Ocak 2022 Aile kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,048 puan) tarafından soruldu

404,758 soru

12,124,676 cevap

36,483 kullanıcı

...