0 oy
376 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,497 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

1)Citoren ec4 citoren C4 c4x C5 aricross 

2)Dacia Stepway , Sandero , tutuluyor mu bilmiyorum 

3)Renault captur ,austral ,kadjar 

4)Opel grandland Opel mokka

5)Seat ? Duymadım karsrsizim 

6)Nissan gasgai 

7)Toyota chr Yaris cross bunlar biraz 1400 1500 

8)Honda hr-v CR-V her neyse :) 

9)Ford Fiesta 

10)kona nasıl 

11) Kia Sportage 

12) Skoda nasıl ? Sağlam diyolar yenisi çok pahalı kodiaq  kamiq iyi diyen vr 
12)Chery seat kararsızım 5 e seat atmıştım ne onerrsnz coocuklarda çok heveslendi bı turlu secemedik 

22 Cevaplar

0 oy
önce (2,031 puan) tarafından
Chery güzel çok tutuluyor bu ara 
önce (2,497 puan) tarafından
Evet ya çok hoş duruyor ama pahalı
-Reklam-
0 oy
önce (769 puan) tarafından
Ben dacıa cıyım asjsjsjsjsjsjjsj
Ya güzel mi onlarda çok fazla var etrafta ama tutuulyor mu
önce (14,634 puan) tarafından
Kızım sürekli arabam dacıa şarkısını söylüyor :F
Hahaha çok alemler minnoslar
önce (769 puan) tarafından
Seven sevıyor sevmeyen sevmıyor öyle bır araba ama baya var piyasa da bence güzel kımın ne yaptıgı dedıgı umrumda değil Allah nasip ederse benımde ılk hedef dacia :D bende açacam arabam arabaaaam dacia dıye gezecem dıp tıs dıp tıs aajajjajajsjsjsj
0 oy
önce (250 puan) tarafından
Ben çok anlamam arabadan ama eşim her zaman en sağlam araba ya Honda ya toyata der bizde Honda vardı satmak zorunda kaldık Toyota aldık ikisi de rahat arabaydı şimdi de Toyota'nın jipini istiyoruz
Toyota Corolla sedan eşim taktı eski tip araba gibi geliyor jeeplerini bende beğeniyorum Yaris cros troc taigo bunlara baktım 1400 1509 diyor bizde 1100 ancak çıkıyor kredide çekmek istemiyorm ben  Honda yi çok kişiden duydun sqglamd ile
Elinizde ki paraya göre seçmek daha doğru olur bizde hondanin sedan olanı vardı o kadar çok seviyordum ki satılmasını hiç istememiştim çok rahat bir araba bide o krediyi geri ödemek de kolay olmuyor
Ben kredisiz alalım diyorum altın yuksekken 1.110 fln çıkıyordu smdi 1050 yokmu vu fiyata var ama ya modeli düşük oluyor yılı bseyler çıkıyor ya
Araba almak zor ya iyi araştırmak lazım biz bı araba aldık kendinden soğuttu satın aldığımız kişi de söylemedi masraflı olduğunu sürekli sanayideydi araba lazım olduğu zaman milletten araba istiyorduk filan o yüzden canım iyi düşün iyi araştırın bı ara araba fiyatları çok güzel düşmüştü şimdi bizim beğendiğimiz arabaların fiyatları da öyle uçmuş durumda
1 den aşağı araba yok yılı düşük km düşük diye bir kusur ben şaşırıyorum artık biri çok geçsin istemiyoruz ama bu düşmüş halı bide kasim qralik araba ayı diyolar bide uyguna da var ama eski tip ben okadar para vericek sağlam modern içime sinen alayım demi çok zormoyuzden annemde sattınız kaldınız ortada diyor cnm sklyor ben ise yürüyorum yakın ama çocukları alma götürme zorladı biraz taksiye gücümüz yeter de Opel Corsa vardı bizde km baya yükseldi ikiyuz kusurlerde idi Toyota jeepleri 1300/1400 civarı eşimde sedan diyor ben kullanxm genelde tooyta corolla istemiyorum
Oyzuden bu ayın sonu Aralık başı almamız lazım altın da düştü
Hondaya bak canım en son onun fiyatı iyiydi Chery çok tutulmuş heralde her yerde görüyorum nasıl bilmiyorum eşim parçaları çok pahalı diyor biz 150 ye aldığımız arabayı 650 ye sattık 2 senede araba fiyatları bir fırladı tam fırladı Dacia hiç bakma derim gerçi yeni modelleri nasıl bilmiyorum da kaynanamgil de vardı tatile gitmek için aldık çok konforlu değil
0 oy
önce (13,425 puan) tarafından
Saat Arona çok güzel
Seat arnoa mi araştırayım cocuklardan çok bakamıyorum arabasizlik ne zormjs :)
0 oy
önce (282 puan) tarafından
Tabii ki Honda diyorum hele bir de cam tavansa iki kere honda diyorum
Yaaa cam tavan kullanisli olrmu çok beğeniyorum bazen ama kararsızım da iki kere Honda :))) Honda kaliteli demi
0 oy
önce (14,191 puan) tarafından

Kalite olarak Seat Toyota Honda iyi 

Görünüm olarak Citroen c4x

:)

Seat kaliteli mi? C4 x dolusu dmi
C5 aricross ama daha çok üstün ve tutuluyor sanırım ben biraz hiç hacim oalrak da iyi istiyorm
önce (14,191 puan) tarafından
Biz seat ıbıza kullandık 20 saatlik yol gittik geldik rahatlık iyi motor vs güzel l

Bizde şimdi c elyese var az borcu kaldı ondan sonra   c4x almayı düşünüyoruz
C5 hiç bakmadık mekanik olarak vs gibi nasıl diye
0 oy
önce (2,267 puan) tarafından
Parana göre değişir. Her markanın ve her markanın da modelinden modeline fiyatı değişiyor. Buraya sorup alman baya baya saçmalık olur. Bayilerine git test sürüşü yap, içine sineni al. 
Niye saçmalık olsun ben hiç bilinçsiz sormuyorum ki nasıl bı yorum böyle , beğendiğim markaları attım bjnlardan mmenun olan veya benim gözümden kaçan bsiey söyleyen olrsa diye yazdım burayada
Biz 1 milyonu çok assin istemiyoruz ama genelde aşıyor 300 400
0 oy
önce (719 puan) tarafından

Opel mokka helede yeşil veya gri ise uffff

Valla biz opelcıyız ama çok masraflı marka sanayıden çıkmadı hiç en sonu satıp golf aldık

Biz ben ve eşim yanı Renault’un hiç bir arabasını beğenmiyoruz

0 oy
önce (6,261 puan) tarafından
Bizde Sandero var çok beğeniyorum o tip araçları diye kocama ben aldırdım ☺️ elhamdülillah vede maşallah hiç pişman etmedi bende kullanıyorum kullanımıda rahat 
0 oy
önce (1,602 puan) tarafından
Honda  hayat onda severiz
0 oy
önce (187 puan) tarafından
Alacaksan Skoda Honda yada Toyota tercih edin bence satınca da kolay satarsınız 
0 oy
önce (3,095 puan) tarafından
Eşim arabalardan anlar 7-8 diyor. Bizde de Toyota chr var memnunuz
Yaaaa 7/8 numara mi diyor tmm bunlara yogunlascam duyuyuyorum bseyler seçenekler çoğalıyor olmuyor böyle de şimdi çocuklar uyudu bı kahve yapipcbu seçenekleri degerlendrcm çok tesekkr ederm eski araabada Opel Corsa idi opellere bulaşmayın diyen de var ?
0 oy
önce (4,405 puan) tarafından
En sağlam araba toyota Corolla  yakıtı bile az
Pasgai arabasida guzel
Pasgai hiç duymadım ona da bakaym
Jip tarzı araba cnm ix35 güzel annem kullanıyor
Pasgai diye mi geçiyor ix35 çok begeniyorum üretimi durmuş
Pasgai farklı araç yakıt olararak az gider ix35  yakıt çok gidiyor cnm
0 oy
önce (122,350 puan) tarafından
yaris cros bence cok kadinsi
Küçük mu ama birazda büyük istiyorum genelde ben kullanxm uzun yolda eşim
önce (122,350 puan) tarafından
yaris kucuk yaris cros kucuk degil
0 oy
önce (4,893 puan) tarafından
Sıfır  mı alacaksınız?
Sıfır düşünüyordu eşim fiyat farkı 150 bin oynuyor diye ama bı 150 içinde kredi çekmek istemiyorum ben
Tam olarak bütçeniz ne?
Altın düşmeden 1.140 çıkıyordu sanırım duusnxe 1050 ancak bende kredisiz alalım hiç ugrasmayalim diyorjm ya begendgm araçların bı iacinda 1300 1400
Açıkçası araba öyle sık sık alınabilen ve değişen bisey değil. Şuanki imkanlarınızı mümkün olduğunca zorlayıp en yüksek limite çıkın.
Onun dışında aldığınız arabanın en dolu paket o olmuyorsa en azından orta paket olsun. Otomatik araba en rahatı.
Attığın arabalardan seni pişman etmeyeceğine emin olduğum tek araba qashqai.
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından
Ben Toyota seviyorum acayip ekonomik bı araç 
Corolla eski model deglmi ya
Hayır bizde Corolla 2020 model var çok memnunuz. Çok yakmıyor
Taktı Toyota ya sinir ediyor beni trafikte jeep tarzı arablari çok begenirdim bn
Valla devir pahalı, bütçenizi bilemem ama sizi zorlamayacak birşey tercih edebilirsiniz.
Ben Toyota Corolla istemiyorum ve bu yüzden az önce çok kötü kvga ettik benim eşim bana değer vermiyor taktı Corolla ya ben sedan araç hoşlanmıyorum az yakıyor diyor SUV larina bak ozmn diyorum para bende en çok sendeki az kendin al dedi
0 oy
önce (690 puan) tarafından
Red benim aracım Kia Sportage cam ravan ve sanruflu çok şık çok kullanışlı elektirikli araç gibi sesiz konforlu ama en çok yakan araclardan birtanesi ****** gibi yakıyor Chery almanı tavsiye etmem satışları Türkiye'de durdu parçasını bulmak çok zor bı parçaya aylarca beklersin arabasız kalırsın onun haricinde Renault saydığım modellerde çok güzel şık konforlu dayanıklı yılların markası tercih edilebilir
Ben elektrikli araçtan birazcık korktum iki kızım var bı sknti olur çünkü sabit durmuyorlar bı su kaçsa bozulacak hibi geliyor .. Kia Sportage ağır araba diyolar.ama blmyrm çok zor wlla bu saate kadar araç baktım kafam ağrıdı boynumda
Renault Dacia captur bunlar nasıl dersin ? Citroen lerde xok yakmiyorms
Red derken tuscon n mu dolusu mu tuscon lar yok yakıyor demdiler mi
0 oy
önce (908 puan) tarafından
Bizim araba Ford fiesta 600bın tl ama hızı, kullanışı fln çok güzel dün mesela Honda arabasına kafa tuttu eşim bizim araba geçti hızı freni mükemmel birden frene basınca hemen durdu öyle kaydırma fln da yapmadı ama paramız ona yetti tabi ileride ev alınca arabayi da büyütüp Honda alacağız 
0 oy
önce (4,145 puan) tarafından
5ya da 6 kesinlikle. Bizde nissan qasqahai var cok seviyom
0 oy
önce (3,193 puan) tarafından
Opel Insignia da çok Güzel rahat 

Tavsiye ederim geniş içi 

Eşim aşık oldu resmen 

Mercedes Benz kullandı 

Misal dedi olmaz 

Opel dedi 

Dacia Duster oda harika kız