0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,397 puan) tarafından

Kizlar ne yapıyorsunuz ? Ben çocukları kardeşimi aldım burda çok güzel bir tesis var orda kahve içiyoruz. Eskiden dışarı çıkmak benim gözümde çok büyürdu. Yok çocuklar yok soğuk sıcak bilmem ne artık bunların hiç birini takmama karari aldım size de tavsiye ederim ☺️♥️

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,211 puan) tarafından
Yaklaşık iki yıldır dünya yansa oturur kahvemi içerim o raddeye geldim vallahi limonlu kekim aklıma yanayımki önceden bu şekilde neden düşünmüyordum acaba ☺️ 

Günüm çok güzel geçti yarın doğum günüm kocacımla kızımla güzel bir yemek yedik hediyemide aldım yeni eve geldik kayınababamla kaynanamın randevu işleri var almayı bilmiyorlar onları halleder bi bitki çayı yaparsam benden iyisi yok afiyet olsun ❤️
(4,397 puan) tarafından
Ay kuzum valla ben o kadar kasmisim ki kendimi yok büyüsün akillansin yok hasta olur yok bilmem ne olur diye diye kendimi eve tiktim iyice bu kadar kasmam bana da çocuklara da iyi gelmedi onlar da evde sıkılıyor ben de öyle bundan sonra sürekli gezicem tozucam valla ☺️ bir termosum var kahvemi yapıp koycam gitcem her yere ☺️
(7,211 puan) tarafından
Kızım doğdu doğalı heryeri gezdik beraber o kadar alışıkki zorluk çıkarıp yadırgamıyor ☺️ bıkarlar onlarda evde gezin tabi bol keyifleriniz olsun
(4,397 puan) tarafından
Ben oğlumla öyleydim ama kızım hareketliydi ben eski hayatımdan çok ödün verdim çok yalnız kaldım bu da beni kötü etkiledi malesef kuzum
(7,211 puan) tarafından
Ah canım ya telafisi çok çok güzel olsun inşallah tek çocuk hiç çocuk dedikleri misal benimki birtane olup büyükte olunca konuşması kolay oluyor tabi
(4,397 puan) tarafından
Aynen canım oğlum o kadar sakindi usluydu ki kızım tam tersi olunca bir saftim kaydı dengem bozuldu :)
-Reklam-
0 oy
(4,620 puan) tarafından

Biraz gec verilmiş bir karar ama olsun 

Eşim şimdi geldi kahveye is yerinden direk kahveye geçmişti yemek yaptırmadı bugün gelirken hamur almış onu pizza yaptık verdik fırına 4 gözle pissin diye bekliyoruz ikimizde çok açız 

(4,397 puan) tarafından
Aynen öyle canim kızım doğduğundan beri kendimi eve kapattım nerdeyse. Bir aydinlanma geldi sonunda biraz geç kendimi yipratmis oldum ama olsun herşey bir tecrübe insana ♥️ eline sağlık canım ben de öyle yaparım pratik oluyor afiyet olsun şimdiden ☺️
0 oy
(382 puan) tarafından
Ben doğduğu günden beri çıkarım kar kış dinlemem hiç evde bunaliyoruz eşim işte gelmedi cocuklari aldım alışveriş merkezine gittik bı Gratis dolandım eksiklerimi aldım geldim çay içiyorum 
(4,397 puan) tarafından
En iyisi canım afiyet olsun
(382 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(5,597 puan) tarafından
Bol keyifler afiyet olsun oh mis ❤️
(4,397 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,016 göst.
4 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.
17 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 96 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aybukee (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

411,511 soru

12,388,033 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...