0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (2,847 puan) tarafından
Sahipsizler diye çok güzele benziyor dün izledim ama başını anlamadım bastaki adamlar o çocuklarin neyi oluyor 

4 Cevaplar

0 oy
(16,837 puan) tarafından
Baştaki adamlar o çocukların annesine takıntılıymis kadin kaçıp diğeriyle evleniyor ama yıllar sonra buluyor onları ve öldürüyor öyle anladım ben
(2,873 puan) tarafından
Aynen öyle bence büyük kız  Azize o adamdan tecavüz etti çünkü
(2,873 puan) tarafından
Bence başka birşeylerde var izledikçe çıkar ortaya
(16,837 puan) tarafından
Adamın annesi azizeyi getireceksin gerisini öldür dedi ben de onunla evlen gibisinden anladım ama çocuğu da olabilir
(243 puan) tarafından
Çocuğu bence en büyük te o zaten ama kız bilmiyor bence adam biliyor
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Kadın başka adamla evli iken başka adamla kaçıyor (ilk kocasından memnun değil belki de zorla evlendirilen orası henüz muamma) kadının ilk kocası da bunların peşine düşüyor. Kadın kaçtığı adamla ormanda gözden uzakta bi hayat kuruyor çocukları oluyor vs. O anne babayı öldüren adamlar kadının ilk kocası ve adamları. Çocuklardan biri de muhtemelen kadının ilk eşinden ama bunu çocuklar bilmiyor sanırım 
(2,873 puan) tarafından
Eşi değil galiba yaa eşi olsa neden zorla tecavüz etsin ki bence nişanlı olabilirler kadın ıstemıyo zaten belli adam küçükken beri sen benimsin vs diyo beşik kertmesi bile olabilir ama eşi olduğunu sanmıyorum
(13,119 puan) tarafından
Ama neden adamın annesi torunumu getir ölmeden topraklarima dönmek.istiyorum torunumla gibi konuşma yapıyor. Tecavüz ettiğini kaçırmışım sanırım o sahneyi hatırlayamadım
0 oy
(9,521 puan) tarafından
Başta fazla abartı dedim ama izleyince sevdim merak uyandiriyor
(2,847 puan) tarafından
Evet ilk kez bı diziyle. Post acdim
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Bende izledim çok güzel ya2. Bölümunu heycanla bekliyorum
(2,847 puan) tarafından
Bende canim

İlgili sorular

+1 oy