0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerçekten piyasa çok kötü evler almış başını gidiyor Allah herkese ev nasip etsin bir oda da olsa küçük de olsa kirada oturmak çok zor özellikle taşınmak 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz daha 7 aydır taşındık 3. Ayda zam yapılacak
tarafından
Kaça oturdunuz kaç artı bir
tarafından
9 bin kira. 2 artı 1
tarafından
Eski ev mi neden zam yapiyor çok erken
tarafından
Aşkım zam yapmadı daha 1 yıl olunca yapılacak
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
9 bindi 15 bin oldu , devletin dediği olsun dedi ev sahibi o oranda yükseltti
tarafından
O devlet zaten hiç kiracıyı düşünmesin
0 oy
(2,057 puan) tarafından

Benim kendi evim. Ama apartmanda zam yapanlar 6-9 bin arası kiralar 13-15 bin tl oldu.

tarafından
El insaf ya
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Biz doğuda ilçedeyiz 4 binden 10 bine çıkardı ev çok bakımsız ama mecbur kabul ettik taşınmamak için 2 yıl sıkacaz dişimizi
0 oy
(1,143 puan) tarafından
Ben Denizli merkezde yaşıyorum 2 den 8 e çıkardı geçen şubat bu sene beklemeyecegiz artık ev bakıyoruz başka türlü olmayacak 
tarafından
Çıksan dahs zor canım hiç çıkma ev güzelse
(1,143 puan) tarafından
Yok canım satılık bakıyoruz burayı kaynanamın üstü diye tutmuştuk onların kendi evi. Başka türlü önceden alacaktık kira ucuz olunca almadık kullandık parayı ama artık çok pahalilasti
tarafından
Satılık paranız var mı birikim almak çok zor
(1,143 puan) tarafından
Var canım şükür kaynanamlar yarısından fazlasını biriktirmiş bizimde BMW bir aracımız vardı sattık burada evler de uygun 2-2.5 a güzel evler var. Yetmezse birazda kredi çekeceğiz kira da aynı yere geliyor zaten
0 oy
tarafından
Rabbim tüm kiracıların yardımcısı olsun

Güzel evler nasip etsin ♥️
0 oy
tarafından
2+1 10 bin lira 7 bindi geçen ay zam yapıldı Osmaniye sıfır ev ilk kiracı benim 
tarafından
Uygun sanki ev nasıl güzel mi dolap vs var mı
tarafından
Mutfak dolabı vestiyer var kız buraya göre ortalama fiyat ev sıfır daha bi yatak dolabı yok benim elbise dolabim var zaten
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Annemin 1 sene oldu 8000 den 12.000 oldu 

Bizim de 16.500 kesin yapar diye düşünüyorum mayısta daha var 
0 oy
tarafından
Zor canim Allah kiradakilere kolaylik versin benim ust daire bosaldi 17 bin diyolar ev de oyle cok guzle degil 
tarafından
Allah fırsat vermesin ya dur diyen yok
0 oy
(889 puan) tarafından
yıllık ödüyoruz 40 dan 65 e çıkardı ama apartmandaki diğer kiracalar 150 170 bine oturuyor ev lüks ve sıfır bina ama ev sahibim Allah razı olsun kendi evimiz var ama memlekette kiracımız 6 bine oturuyordu 9 bin yaptık 
tarafından
İyiymiş böyle insanlar olsa keşke sizde uygun keşke herkes sizin gibi olsa
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Aralık sonu yapacak büyük ihtimalle 12 ister şuan 6 ya oturuyorum.
0 oy
(628 puan) tarafından
Temmuzda Ankaraya tasindik 3+1  21bin. Pahalı ama site güzel. Daha uygun bulamadik
0 oy
(840 puan) tarafından
kendi evimiz ama üst katımı yazın 18 e koraladılar yer afyon merkez
tarafından
Çok çok
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Arkadaşımın 8bindi istanbulda, 15bin yapmış ev sahibi bayadır zam yapmamıştı bu sefer 20 demiş 15de anlaşmışlar Allah yardım etsin herkese
0 oy
(347 puan) tarafından
12 bin 2+1 ama american mutfak ve küçük bir ev ama mahallesi güzel temiz daha 5 ay oldu bakalım 1 yıl dolduğunda ne kadar zam yapacak 
0 oy
(857 puan) tarafından

Bizimki 8 binden 13 bine çıkardı. Bu ay verdik , sonuç maaştan 1 lira bile kalmadı desem inanır mısın. Rabbim tüm kiracılara yardım etsin :(

tarafından
Ay üzüldüm ev nasıl
(857 puan) tarafından
3+1 cnm ama eskive bakımsız
0 oy
(903 puan) tarafından
Evde ikinci senemiz . 46.500 (senelik kira)verdik bu sene . 5 sene geçerli sözlesmemiz var o yüzden uçuk artma yapamiyor . Çevremizdeki evler en kötüsü yıllık 120 den başlıyor . Sırf bu yüzden evi satmak istiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 414 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 355 göst.
16 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Deniz68 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 692 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde denizinmavisi (21 puan) tarafından soruldu

410,991 soru

12,368,392 cevap

42,208 kullanıcı

Kategoriler

...