+1 oy
692 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (162 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlar ev sahibim kızına gitti bugün cocukalra kıyafet getirdi biraz bugün birde bu ayakkabıları getirdi oda getirmese halimiz yaman  Allah razı olsun inşallah oğluma denedim de ayağını sıktı baya kızıma giydirecem bende şu botlar belki 2 defa zor giyilmiştir yeni gibi çok beğendim erkek içinmiş oğlum da bir heves giydi hemen sıktı ayağını kızıma tam oldu makineye atacam yarın sabah mislenir  Allah'ın izniyle 

15 Cevaplar

0 oy
önce (5,859 puan) tarafından

Güle güle kullansınlar. Yepyeni gerçekten 

önce (162 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
önce (3,712 puan) tarafından
Rabbim çok daha güzellerini giydirmeyi nasip etsin ♥️
Amin inşallah güzel kardeşim Allah'ım razı olsun ❤️☺️
0 oy
önce (11,059 puan) tarafından
Güle Güle giysinler canım. Bende çevreden gelenleri kabul ederim geri çevirmem çocuğun yediği helal giydiği haram demişler. Eşya bu dünyada gelip geçici mutlu huzurlu olun yeter ❤️
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende çevirmem  kendimi asla büyük görmem kullanırım çok da mutlu olurum kendim almış gibi sevinirim Aynen öyle Rabb'im ahiretimizi güzel eylesin
0 oy
önce (3,444 puan) tarafından
Beyazını çamaşır suyuna koysan bem beyaz olur ve ikiside bence çok güzel..

Sağlıkla giyinsin☺️❤️
Peki beyaz çamaşırlar için de etkili mi canım
önce (765 puan) tarafından
Yok tatlım ya ayakkabı temizliği yüzeysel bırsey kıyafet gıbı degıl
Bırde koku açısından cif ve yağ çöz camasırda dusunemedım asjsjjssjjsjsj
Ay kız ne bilim belki olur diye sordum sjjsjsj❤️
önce (765 puan) tarafından
Yok deneme onu ahshashh
Tm bacım ❤️☺️
0 oy
önce (5,984 puan) tarafından
Güle güle sağlıkla giysin kuzucuklar
Amin inşallah güzel ablam Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederiz ❤️☺️
0 oy
önce (2,248 puan) tarafından
Oğlunun ayak numarası kaç cnm 
Beni yanlış anlama lütfen elimde 29 mu 30tam hatırlamıyorum bir bot var istersen sana göndereyim  hep yeni yarin bu posta resim atayım.....kargoyu ödeme durumun var mı
Oğluma rahatlıkla olur yanlış anlamadım aksine düşünmen beni çok mutlu etti ama şuan için ödiycek durumum yok Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah keşke yakın olsaydık alır giydirirdim☺️❤️
Bmnerde oturuyon cnm aklında bulunsun kutuya atmak istemiyorum cunki
Adana'da oturuyorum inşallah yakınızdır bize kısmet olsun ☺️
Ankara cnm
0 oy
önce tarafından
Gayet güzel canım giylir 
Giydirceem aramam ben temiz olsun yeter canım ☺️
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Ben kızıma bot alamadım herşey çok pahalı 
Rsbbim yardımcımız olsun canım kıyafet ayakkabı bende alamıyorum sağolsun ev sahibim kızına söylemiş oda oğlana yollamış da oğluma olmadı kızımın da yok bende kızıma giydirecem kızıma rahat oldu Rabb'im sana daha güzellerini nasıp etsin
0 oy
önce (253 puan) tarafından
Mütevaziliğin takdire şayan. Helal olsun gecen duvarına girdim baktım ve şunları anladım. Yoksul ama mutlu olabilen, elindekilerle yetinebilen bir kadın gördüm. Başkasının burun kıvırdıgı attığı bir gereci eşin eve getirdi diye mutlu oluyorsun ben bunu kullanırım deyip değerlendiriyorsun.hayat seni hiç incitmesin... Ayakkabıları da hayırlı olsun çocuklara güle güle giysinler
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah asla burun kıvırmam kendimi büyük görmem zengin Fakir hepimiz Rabbimin kullarıyiz imtihan dünyası heresin bir sınavı var eşim birşey getirdi zaman böyle aşırı derecede mutlu oluyorum hemen kullanmak istiyorum buraya attım zamnda güzel yorumlar geliyor daha da mutlu oluyorum evimizdeki bir çok eşya eşim hurdadan getirdi üzerimize giydimiz birçok kıyafet çöpten getirdi yıkadım giydik temizledim kullandık Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim bundan geri koymasin ☺️❤️
önce (253 puan) tarafından
Ne güzel daim olsun
Amin inşallah
0 oy
önce (225 puan) tarafından
Çok güzeller güle güle giysinler :) Allah daha güzellerini nasip etsin 
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah ☺️❤️
0 oy
önce (1,037 puan) tarafından
Güle güle kullansınlarr cmm minik yavurlar cocukalrin sevincini insanı bitiryo☺️
Onları mutlu görünce ben daha çok mutlu oluyorum canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
önce (1,037 puan) tarafından
Amin cümlemizin ayenen annenin mutluluğu cocukalrin mutluluğu derler☺️♥️
Aynen öyle kardeşim ❤️❤️☺️
0 oy
önce (238 puan) tarafından
Keşke yakın olsaydık ya bende de vardı bot bu kış işinizi görürdü benim oglanada komşumuz verdi bot yepyeniydi allah razı olsun yoksa kuculmustu botlari
Benim oğlanın spor ayakkabısı var sadece oda ayağını sıkıyor yakın olsaydık seve seve kullanırdık canım düşündün için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
önce (238 puan) tarafından
Sendende razı olsun canm
0 oy
önce (1,083 puan) tarafından
Burda en mütevazı sosyal medyanın gösterişsizliginden vefakar ve cefakar bir kadın olarak sizi tebrik ediyorum.Hayatta herşeyin En güzeli sizin olsun.hayat daima sizi mutmain etsin inşallah..
Aminnnn inşallah Allah razı olsun her halimize binlercekez sonsuz şükürler olsun Rabbimden gelen başımın üstünde yeri var inşallah birgün birgün bende sizin gibi feraha çıkarım Rabbime güvenim sonsuz rabbim isterse herşey olur
Rabbim feraha çıkarsın seni.yakin olsak evime buyur etmek isterim
Yakın olsak gelirdim birgün inşallah yolun düşerse buyur gel misafirim ol kapım her zman açık güzel kardeşim ❤️☺️
Elbet gelirim yolum dusermi dusmez mi bilinmez tabi .Sabah ezanina kalkdim Rabbim  seninde yolunu aydınlık etsin
Rabb'im kabul etsin inşallah Allah'ım razı olsun dua almak dünyadaki en güzel şey
0 oy
önce (2,739 puan) tarafından
Montlarınız çalınmıştı nolddu canım alabildinizmi tekrar 
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Güle güle giysinler kuzucuklar . Allah onlardan razı olsun inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 372 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 747 göst.
20 saat önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslem 01 (162 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 724 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 748 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,225 cevap

36,354 kullanıcı

...