0 oy
146 göst.
önce Aile kategorisinde (14 puan) tarafından
Arkadaslar hem calisiorum hem 2 kucuk cocuklarim var,4 ve 3 yasinda, hafta sonu Temizlik cocuklar derken asiri yoruluyorum basim agrio cocuklar durmuo,esime surekli kiziyorum iste ben calisiämak zorundayim senin maasin yetmio,ben calismasam yetmez. Esim saolsin ne desem yardim eder ev islerinde, ama artik bazen dayanamiyorim.

Lutfen bana biraz fikir teselli verin,acaba psikolojimmi bozuldu

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,894 puan) tarafından

Başlığa bak :D

önce (14 puan) tarafından
Duzelltimm:))
-Reklam-
0 oy
önce (4,813 puan) tarafından
Valla bız satasmiyoz abla:) 
Ne guzel, bende satasmak istemiyrium ama psikolojim bozuldu galiba
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Empati kuruyorum esin cok kotu hissediyodur 
Evet canim ama asiri sinirleniyorum,sonra pisman oluyorum, sonra yine aynisini yapiorum
Canim bu kadar daysnsmiyosan calisma o zaman ac kalacak degilsiniz ya evden biseyler yap ufsk tefek ne biliyim usin mi cok agir ondsn mi acaba bi esinin yerine koy kendini calisiyosun maasin yetismiyo bi erkek olarsk ne kadar kotu bi durum esin destek oluyo bununda lafini yapiyo ki ev islerinde de destek oluyoken
Evet canim, iste biliyorum yanlis yaptigimi ama vucudum yoruluyor bu sefer ona satasiyirum ,yemeknyap evi toparla suydu biydu
Birlikte yapin canim olmadi izin gununde disardsn yiyin bi izinde de gezin tozun sen ev is ev is olmussun ondan bunalmissin
0 oy
önce (1,750 puan) tarafından
Bu kadar sorumluluk ağır gelmiş size. Bu sekilde gidecekseniz bence ya destek alın yada çalışmayın. Çocuklarınızın size ihtiyacı var. 
Ayrnn asiri sorumluluk ,sinirleniylrum bu sefer
önce (1,750 puan) tarafından
Çözümü söyledim.. Üstesinden gelemeyecekseniz işi bırakın az yiyin ama çocuklarınızı ve eşinizi üzmeyin yani ben öyle yapardım..
0 oy
önce (769 puan) tarafından
Esin ev ıslerıne yardım edıyorsa neyın stresı bu? 
Yardim eder canim bana, ama bilmiylrum asiri ses var,basim dönuylr bu sefer yoruldugumu hissedince iste satasiyirum yakinda sogur zaten
önce (769 puan) tarafından
Bıle bıle kendıne bunu yapma o zaman
Ev temızlıgı nedır ya olur ayda bır temizlikçi alabilirsin madem ikinızde calısıyorsunuz bunu çok görme kendıne derın temizlik yapar dolaplar kapı pencere banyo wc vs mıs gıbı olur
Her hafta ise zorlama kendını aksamlaeı yapmaya calıs olduğu kadar haftasonu sıze kalsın gezın eglenın
Öyle yapmaya calisacam canim
0 oy
önce (484 puan) tarafından
çocuklarına kim bakıyor istersen bi yardımcı tut ayda bir evi.temizlesin bu şekilde çok yıpratırsın kendini
Kendim bakiyorum krese göturuom calistigim zaman,sorna eve gelmyemek yap,suydu buydu,vucudum yoruluyor,bu sefer esime laf söyluyorum biliyorum yanlis oyuzden nasil yapim diye buraya geldim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
+1 oy
5 cevap 323 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 31 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Beyaz Gül (652 puan) tarafından soruldu