0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Kızlar 37+2 günlük olduk bugün. Sabah da bir kere oldu smdide çok çok afedersiniz akıntıyla birlikte iç çamaşırımda ıslaklık vardı, çok değildi ama avuç içi büyüklüğünde ıslaklık vardı. Belimde de hafif sancı var acaba suyum mu geliyor azar azar? Bu durumda ne yapmalıyım? Randevum 19 kasımda 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz daha 3 gun var sen bi acile git 
tarafından
Kiz sussana kadini niye korkutuyon iliskiye giren onu da yapar
(129,596 puan) tarafından
korkutmuyorum gercekleri soyluyorum sen kandiriyosun bilsin kendini hazirlasin penisle dr parmagi birdegil
(92 puan) tarafından
Kızlar ikinci gebeliğim bu zaten :D alttan muayenenin zorluğunu bildiğim için korkuyom
(129,596 puan) tarafından
yani mervis bosuna yalan yaziyon hatun zaten biliyomus ☺️☺️☺️
(285 puan) tarafından
Alt muane de iki elimi yumruk yap , arka bel boşluğun koy. Rahim ağzına daha kolay bakılıyor öyle..Hastanede dogumum yakınken ebe demişti ve canim acımadı ondan sonra.
-Reklam-
0 oy
(833 puan) tarafından
büyük ihtimalle suyundur kese ufak delinmişse sızıntı şeklinde gelir.
(833 puan) tarafından
doktoar görün muhakak
(92 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki korktum
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Benim de sızıntı şeklindeydi ama 40+6ydı. Zaten 15 dk içerisinde sancılarım başlamıştı. Sen git hastaneye onlar kontrol ediyorlar, eğer su ise gerekeni yaparlar. Haftan müsait çünkü doğuma, çok da erteleme derim bekleme süresini. 
(92 puan) tarafından
Sancılarımın artıp sıklaşmasini beklesem :/
(4,495 puan) tarafından
Su geldiyse doktora görünmekte fayda var, sadece sancı olsa artmasını bekle diyebilirim ama bence gitmelisin.
0 oy
(285 puan) tarafından
Doğumun yakındır canım . Akıntı nasıldı 
(92 puan) tarafından
Normal hamileliğin başından beri olan sarımsı akıntı
0 oy
(361 puan) tarafından
Benimde öyleydi ben idrar zannettim akıntın nasıl benimki koyu kahverengi bir akıntıydı acile gittim o akıntıyı test yaptılar suyum sızıyormuş acil doğuma aldılarbende 38 haftalık doğum yaptım 
(361 puan) tarafından
Akıntı belki olmayabilir ama bende hep ıslaklık oluyordu suymuş işte bence tehlikeye atma git doktor bana neden geç kaldın böyle durumda enfeksiyon olma riski çok yüksek dedi
(361 puan) tarafından
Birde ne zamann başladı ve kaç defa fark ettin ıslaklığı
(92 puan) tarafından
Sabah bir kere oldu daha olmadı, bir de şimdi oldu
(361 puan) tarafından
Benim gün içinde üç dört kez oldu ama hepsi bir olacak değil ben olsam acile giderdim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
(92 puan) tarafından
Amin inşallah sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Ben o durumu yaşamadım ama bence bı Dr git 
0 oy
tarafından
Suyun olduğunu sanmıyorum cnku su birden geliyor tutamıyorsun bile ve gelse durmaz aslaa gelmeye devam eder 23 gün önce yaşadım hemn gttm suyum geldi dye sancı yok açılma yok suyum geldi akşam 6 buçuk gbi yats verdiler sabah 5 buçuk da doğurdum çok şükür ama kendi sancın gelecek dediler suni felan vermediler 
0 oy
(693 puan) tarafından
Korkma canım 

Rabb'im yardım ediyor buna inan. Bak burdaki birçok kadın ben dahil bu yollardan geçti bitti gitti. Emin ol sen ne kadar korkarsan o kadar zorlanirsin. Derin derin nefes ver sürekli ve yürü sık sık 

Ben sancım geldi 7 saate yakın evde durmadan yürüdüm doktora gittim 9 cm ye kadar açıldı düşün yürüyüş çok iyi geldi. 

Gerçi benim faydasız sonum sezaryan oldu da neyse baktın suyun geliyor hemen git bı sorun yoksa mutlaka evde sancıni çek öyle git 
(92 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sagolun :) ♥️
0 oy
(697 puan) tarafından
Korkutmak hiç istemem ama benim ablaminda böyle azar azar suyu geliyordu çiş sanmıştı sonra acile gittik bebeğin suyu kalmamıştı 
(92 puan) tarafından
Bir şey oldu mu peki? Bebeğim hareket ediyor ama ne bileyim
(697 puan) tarafından
Sezeryana aldılar 1 saat içinde çok şükür sağlıklı doğdu eğer şüphen varsa git

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123gg (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,103 cevap

37,571 kullanıcı