0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (188 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annemle kavga ettik 2 haftadır konuşmuyorum eşimle de kavga ettik onlarda konuşmuyorum 15 yıllık  arkadaşım saçma sapan bir mesaj atmış numarasını sildim hepsi üst üste geldi moralim çok bozuk üzgünüm hiçbiriyle yapasım yok çocuklarımla ilgileniyorum falan sadece ne bileyim eski neşem yok hepsine çok kırgınım kızgınım nasıl kendime gelecegim dolunay etkisi mi hepsinin gerçek düşünceleri önüme cikti.surekli bireyleri alttan alan benim koyverdim herkesi hiç yüzlerini göresim yok çok üzdüler de etkilemelerini de istemiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben sigara içiyordum, bir o iyi geliyordu bana 

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, akışına bırak bazı şeyleri. Takılmamaya çalış çocukların için 

-Reklam-
0 oy
(11,610 puan) tarafından
Arkadaşla olan değil de eşle olan kavga da moralim bozulur o gün mutlu olamam çocuklarımla güzel ilgilenemem çok etkiler beni. Ailemle de kavgalar bir durum olmadı olmaz da sanmıyorum Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum bizde annemle 3aydir konusmuyoruz. 

Daha dogrusu o benimle küstü engelledi her yerden. 

Bazen cok uzulup agliyorum kahrediyorum kendimi. 

Bugun sinirli hissediyorum ona karşi. Hayatindan cikarmak icin bahane ariyomuş diyorum. 

Eski üzüntü olmayan günlerime dönmek istiyorum .

Buyuuduk artik bi seyler artik bize de koyuyor 
0 oy
tarafından
Esle kavg normalde  anne ile kavga olayına çok üzülüyorum rabim ferahlık versin
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Kulaklığı takip unutulmak Müslüm Gürses den dinleyebilir sinirinizi atabilirsiniz 
0 oy
tarafından

Vereceğim tavsiyeyi hemen yap bugün full time ağlayıp üzülmek yerine teslim ol Allah'a zikir matik veya tesbih al Sübhaneke duâsını oku 300 olur 900 olur oku :) bak bakalım herkes seninle nasıl barışmak isteyecek ❤️ rabbim selâmet versin. Sübhaneke okumadan evvel önce bir mânâsına bak ne kadar güzel ☺️ illâ sayı şart da değil baktın işin gücün var ara ara sesli ara ara sessiz içinden oku ☺️ Sübhaneke duâsı mi iyi gelecek demeyin arsi taşıyan meleklerin zikridir. Koskocaman gökyüzünü taşıyorlar bu zikirle yâ hû sen de sana güç gelen şeyleri bu zikir ile taşıma kolaylığı verir rabbim. Ne zaman dara düşsem Sübhaneke okurum. Hemen işim hallolur elhamdülillâh.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 387 göst.
+1 oy
12 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 814 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

411,615 soru