0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,486 puan) tarafından

Kızlar kziim 2.5 yaşında geniz eti var. 1 yaşından beri çekiyorz. Kışın daha çok kabariyor maalesef.  Eşimde ileride ameliyatla aldirirz diyor. Paketli gidalar flan yiyor alıştı maalesef . Diyorm onu yemeye devam ettiği sürece ameliyatta çözüm degl. Ama anlamiyor. Zaten laf anlatmaktan da yoruldm. Bunun çözümü ameliyat mı. Ameliyatsz düzelen yok mu. Veya ameliyat olupta tekrar aynı sorunu yaşayan oldu mu.. çok üzülüyorum çok horluyor geceleri. :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Altta yatan sebebi  cozmek lazim . Dedigin gibi beslenme tarzini degistirmediginiz surece tekrarlar. 

Süt ve sut urunleri de tetikliyor diye biliyoru.
(1,486 puan) tarafından
Süt içmez hiç vermedm. Sırf bu yüzden ama yinede geniz eti var. Şeker çikolata yiyor maalesef.. hayır diyorm anlamıyor agliyor :(
(1,706 puan) tarafından
Saglikli altarnetifler dene züber gibi ya da kota koy. Cocuklar arsiz gibi yiyor
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Kızımda var 3.5 yaşında sprey ve çiğneme tableti kullanıyor doktor dedi ilaçlar işe yaramazsa ameliyat edecem dedi şükür ilaçlar iyi geliyor kızıma 

Yeğenim amaliyat oldu ama tekrarladı malesef kız nefes alamıyor özellikle geceleri sürekli horluyor 
(1,486 puan) tarafından
Bende çarşamba günü goturecegm doktora. Burnu akıyor şimdide . Burnu çık akarsa kulağa sıvı birikiyor bildiğim kadarıyla
(2,983 puan) tarafından
Kızımın kulağında sıvıda vardı o geçti şükür şimdi geniz etiyle uğraşıyoruz
0 oy
(4,541 puan) tarafından

Yanlış anlamayın ama ağlıyor diye bir şey yok sınır koymak zorundasınız ve eminim isterseniz bunu basarirsiniz onu ulaşamayacağı goremeyecegi yerlerde muhafaza edin bitmiş diyin 1.2 ağlar bırakır benim oğlum da 2 ay kadar annemde kaldı orda alışmış burda da yerlerini biliyor du abur cubur yesin diye yemek yemiyor du hepsini  kaldırdım yaninda onun sevdiklerini çıkarmadım 2.3 huzursuzluk cikardi şimdi arada çekmeceye uğruyor bakıyor yok kapatıp bitmiş diyor 

(1,486 puan) tarafından
Evet haklısınz ama oda olmuyor illa markete giriyorz agliyor aliyor. Ya gorumcem veriyor ya onun kziinda görüyor.
(4,541 puan) tarafından
Birmi oturuyorsunuz

Market te benimkide görüyor 1 tane almasına izin veriyorum ara sıra yemeyle her gün yemenin arasında çok fark var
(361 puan) tarafından
Artıladım yorumunu büşracım cuma günü gittik bizde benim kızım da aynı şekilde hem bademcikler hem geniz eti baya baya büyükmüş almamız şart dedi ama doktor çocuklar da 4 yaşından önce mecbur kalmadıkça amaliyat önermiyoruz bu kışı atlatabilirsek seneye alırız ama sürekli hasta olursa mecbur alırız dedi artı sürekli karın ağrısı şikayeti  vardı onada baktırdık kola gazoz cips çikolata şeker kesinlikle yasak hiç bi şekilde vermeyeceksin dedi zaten sürekli almam cipstir koladır kırk yılda bir çikolata şeker de haftada bir alıyordum pazara gidince istiyordu o zaman ama şimdi almıyoruz evdekileri de kaldırdım iki gündür bi iki ağladı ama yavaş yavaş alışıyo ağlaması sorun değil isterse sabaha kadar ağlayabilir hiç sorun sağlığından daha önemli değil valla
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Daha çok küçük yüzde. Kaç oranında geniz eti?! Ve çözüm degil doğal yolla denedinizmi rahatlaması için bir süru sayfa var Instagramda doktorlarda tavsiye ediyor artık.oglumunda horlama var ama bu nem.oda sıcaklığı soğuğu herşey etken önceki gün doktora çıkardım ben bakmadı geniz etine ilerde 4 5 yaş gibi ameliyat tavsiye etti oğlum 3.5 yaşında Egerki varsa 
0 oy
(825 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bızim geçen yıl geniz etimiz vardı. Doktorumuz Risonel burun spreyi birde alerji hapı verdi. Yazında bol bol denize sokmuştum. Birde stremiar burun spreyi kullanmıstim. Bu sene gerilemiş küçülmus dedi doktorumuz. Bu arada benim kızım aburcubur çok yemez nadirdir yani öyle market bağımlılığımiz hiç olmadı yemeklerine falan dikkat ederim geçen yılda ederdim ama geniz eti var demişti çok şık hastalaninca götürmüştuk doktora ama inşallah böyle devam eder büyümez tekrardan.. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 102 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
0 oy
9 cevap 173 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,486 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 427 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,765 soru

12,360,290 cevap

41,441 kullanıcı

Kategoriler

...