0 oy
36 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Süt sağma makinesi almayı düşünüyorum ancak marka olarak ne önerirsiniz memnun kaldığıniz bir marka var mı güzel sağıyor dediginiz bir marka

2 Cevaplar

0 oy
önce tarafından
Lansinoh göğüs ucunu yara yapmıyormuş ben ondan alacağım 
-Reklam-
0 oy
önce (225 puan) tarafından
9 ay sagarak besledim bebeğimi lansinoh süt toplayıcı ile, hem rahat hem göğüste duruyor ama en çok eller serbest pompayı tavsiye ederim kiwininki bütçeniz varsa aventinki. Uzun süre sagarak beslenme düşünüyorsanız bebek malesef hareketlenince zor oluyor uzun süren bir işlem, en kötüsü dışarıda sagamamak. Her yer uygun olmuyor ama elle serbestte istediğiniz zaman tak cikar kolaylığı var belli bile olmuyor. En doğru sağımda bile memeyi Max %30 oranda boşaltabiliyorsunuz o yüzden de mastit riski çok yüksek oluyor devamlı sagilmasi gerekiyor. Beslenmesi tamamen sağım uzerine olacaksa eller serbest al derim ama ara ara sagacaksan süt toplayıcı bile yeterli oluyor 
önce (51 puan) tarafından
Şuan mama kullanıyoruz da meme reddi uzun zamandır var +ek gıda da alıyor ben de mamayı bırakıp yalnızca anne sütü ve ek gıdayla devam etsin istiyorum 8,5 aylık şuanda kiwi marka güzel sağıyor mu bütçeye uygun birşey bakmak istemiştim aslında

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nisacan (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kaavi (2,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 198 göst.
17 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kekik4 (2,016 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,398 cevap

36,354 kullanıcı

...