+2 oy
445 göst.
önce Aile kategorisinde (3,453 puan) tarafından

Günaydın kiiizlarr .. hadi bu gün farklılık olsun ..

Bu uygulamayı siz değil eşiniz kullansaydı şikayet olarak nasıl post acardi ?
Bu gün eslerimiz gibi davranalım bu postta;)
Ben başlıyorum:))

Arkadaşlar meraba .. nasılsınız ..ya bana bir akıl verin Allah aşkına..bu benim canım karım çok çabuk küsüyor .. küçük laf söylersem yalnişlikla 2 gün konuşmuyor..onu çok seviyorum dayanamıyorum bana kusmesine sjsjsjsjsh,

32 Cevaplar

0 oy
önce (44 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Size yazacağı tek cümle hiç mi işiniz yokta burda boşa zaman geçiriyonuz milletin aklıyla yaşıyonuz birbirinizi doldurup aile sorunlarınızı anlatıyonız sizin özel hayatınız yok mu burda zaman geçirip dedikodu yapacağınıza kendinizi geliştirin yazar ve çıkar bir daha asla girmez kimin postuna denk gelir bu cümlelerde bilemeyiz
önce (3,453 puan) tarafından
Eşin çok patavatsíz desene kíz..kendi işiyle meşkul olmayíp milleti eleştiriyor ..
önce (12,031 puan) tarafından
Senin esin buraya takildigini bilmiyo o zaman :)
Biliyor çok zaman geçirme orda diyor eşimi biri aramazsa yada mobil bankacılıkta işi olmazsa asla eline telefonu almaz telefonla geçirilen zamanın boşa geçtiğini düşünür
Eşin haksiz degil ama telefon boşa zaman gecmesi demek ..ama bizimkisi də boşluk işte ne yapalim ..benim sabah islerim bitiyor kizimi uyutuyom mecbur telefon elimde ..bazen uzuluyorum bende telefonda gecirdigim zamana
Ama yapacak birşey yok işler bitince napalım
-Reklam-
+2 oy
önce (470 puan) tarafından
Ya arkadaşlar eşim hemen surat asıyor napacağımı bilmiyorum. İşten geç geliyorum çocuğa da yardımcı olamıyorum gerçi geçen baya bi kızdı kavga ettik çocuk bakarken yardımcı olmuyorsun diye o gün bugündür iyiyiz yine de yorulunca istemeden suratını asıyor :(
Galiba bu kadinlarin cogunda var arkadaşım..
Sizdemi kavgadan sonra bir daha cok baglaniyonuz bir birinize ..biz de oyle bir döngünün icindeyiz sjsj
+2 oy
önce (3,398 puan) tarafından

Ne yazar bilemedim valla şuan beynim çalışmıyor bu saat oldu biz daha ayaktayız 

Senin karın iyi be abi yazcak bir seyin yokki
önce (3,398 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
☺️☺️☺️☺️
+2 oy
önce (1,088 puan) tarafından
Sürekli para istiyor para yok para yok :D
Kadın doymaz ki paradan ..e onun için calisiyoruz zaten
önce (1,088 puan) tarafından
Lazım napiyom çocuklara kıyafet e kendimede etek  alayım tüm ay didiniyorum
+2 oy
önce (89 puan) tarafından
Sabahın kör seherinde bu soğukta kalkıp işe gidiyorum sırf onu ve kızımı rahat ettirmek için kari hala dırdır peşinde çok ilgisizsin artık beni sevmiyor musun bu karı milleti çok şey istiyor yav sjsjsjs:)))
Öyle ya gercekten ..hepsinin bir derdi var..dert demek olursa
+1 oy
önce (591 puan) tarafından

Benim hanım bu aralar psikolojik sorunlar yaşıyor sanırım. Bi bakıyorum bağırıp çağırıyor Bi bakıyorum gülüp eğleniyor. Ben de korkuyorum sanırım. O bana kızmasa bile sesi yükselse yapılacak iş varsa yapıyorum. En azından mutlu oluyor. Bir de kendi kendine konuşmaya başladı. Öyle kızıp söyleniyor. Biliyorum sıkıldı daha 50 gün oldu doğum yapalı. Ama napıcam bilmiyorum bana akıl verin

(kesin böyle olurdu :D

önce (89 puan) tarafından
Puhahahahs ay buna kahkaha attım vallahi al karası gelmiş olmasın karına arkadaş ne istiyorsa yap sakın sözünden çıkma haşa yoksa bı çarpar seni feleğin şaşar ssssjjj:)
Benim karimda aynen oyleydi ya ..ondan Beter gidim lohusaliga.. gerçi karim hala cikamamiş lohusaliktan 3 ay oldu .. işten geliyorum karimin yüzü asık noldu karıcım diyorum ...e sordunmu ne oluyor  sen oylesin zaten sormassin..e eve daha y3ni geldim ya diyom sus haksızzin diyo ..mecbur susuyom
önce (591 puan) tarafından
Ay cidden iş yerinde biri öyle demiş ona. Doğum yaptım sonra Bi şey dedim yalandan. Diyor ki tamam canım sen yeter ki iste sen haklısın. Noldu hayırdır dedim en son. İş yerindekiler lohusaya iyi davran sonra sen kötü olursun demişler. Beddua eder tutar demişler. İyi gülmüştüm djsbdbdh
Puah. ..alemler ama iyi yapmislar
+1 oy
önce (7,226 puan) tarafından

Selamın aleyküm Edeler :D benim hatun yine çok konuşup başımın etini yedi sizde durumlar ne sizinkiler de bu kadar konuşuyor mu yoksa benimki mi böyle bana bir akıl verin yalnız değilsin diyin :D kesinlikle böyle post acardi :woot:

Valla benimki yazmayı tercih ediyor ..yuzyuze konusmuyor evden ciktigim gibi bakiyom vatsapa kitap yazmis o öyle bu böyle...tabi okumuyom bende ..uzun canım üşeniyom.okumaya ..ezber bildigim seyleri yazar genelde
+1 oy
önce (5,906 puan) tarafından

Hangi birini yazacağımı şaşırdım 

Annemden ablamdan şikayetçi derdi kesin:D
Bu karıların hepsi bu üzülme..bizim ablamizla annemizle bir türlü yıldızları barismaz
+1 oy
önce (2,812 puan) tarafından

Valla beyler sizi bilmem de ben hanımdan çok memnunum derdi jdjwjsjd bazen söylense de çok yorulduğunu biliyorum her daim yanımda derdi canım kocam :D ❤️

Ne güzel ☺️❤️
+1 oy
önce (1,346 puan) tarafından

"Buraya açacağım postu ben bilmem eşim bilir" açacağı tek post bu olur ahagg:D 

Sjsjsj
+1 oy
önce (2,029 puan) tarafından
Beyler benim hanımın çenesi hiç susmuyo der kesin benimki 
Tüm kadinlar ayni :)
önce (2,029 puan) tarafından
Yok işte o gözüyle görüp.kulagiyla duysa bile (ki çevremizde o kadar çok varki.basta kendi yengeleri) gene de bana der senin çenen gibi kimsede yok
+1 oy
önce (928 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar eşim hep temizlik yapıyor pisiklojisimi bozuk birde eşim birşey soylesem hemn trio atıyor ne yapmalıyım, ❤️
Yapcak bir sey yok kanka hepsi aynı ..mecbur susucaz
önce (928 puan) tarafından
Vallah oyle bana diyo sen hemn trio atıyon birşey desem elimde degil ister istemez dırdırlanıyoru
+1 oy
önce (933 puan) tarafından
Evin neredeyse tüm işlerini yapıyorum çocuğa bakıyorum hiçbirseyine karismiyorum ama bir yüzünü güldüremedim ne yapsam surat asar durur :) 
O kötü kanka işte..
önce (933 puan) tarafından
İstiyor ki sürekli evde gülen surat halinde gezeyim  bebeğin yorgunluğu uykusuZlugu işe gidip geliyorum ev işi falan derken insanın yüzü düşüyor yorgunluktan ama erkekler anlamıyor ki
+1 oy
önce (726 puan) tarafından
Galiba dışarı çıkmayı hiç sevmiyor derdi 
Ne kadar güzel
+1 oy
önce (9,330 puan) tarafından
Benimki eminki şunları yazardı eşim beni dinlemiyor benim verdiğim kararları değil kendi bildiğini uyguluyo 
Ahahaha.
+1 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Arkadaslar esimle ailem arasinda kaliyorum ailen su su sunlari yapiyo hepsi iyi niyetli asla kotu niyetleri yok ama esim asla memnun olmuyo gul gibi aile halbuki ailem hela babana kurban olurum ölürüm geberirim 
Kadinlar degil askim benim kaynana fenada kayinbabam 10 kati
Kız eşler öyle saniyorlar ya
Ha aman kafa o kadar basiyo iste kiz basim agriyo anlamadim kusura bakma espiri bosa gitti :D
Puhahah .. bitmez espri bende yine yaparím boşa gitmez :)
Baßim catliyor ya mervoş
Valla benimde napcaksak hic gelemiyorum ben bas agrisina da
+1 oy
önce (4,059 puan) tarafından

Bir pazar günüm var köye gidiyorum diye her hafta surat asıp laf söylemesi yordu beni sizce köye gitmek hakkım değil mi arkadaşlar?.. olurdu kesin ve net..:D

Guzellll
önce (14,634 puan) tarafından
Ya da her hafta köye giden var mı olabilir :D
önce (4,059 puan) tarafından
Benim kocam maalesef:)) kış geldi artık gidemez bir kaç ay evde:D
önce (14,634 puan) tarafından
He senin eşine istinaden yazdım kız mesela genel anlamda. Benim eşim hiç gitmez köye :D
+1 oy
önce (908 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar arkadaşlar size sorum olacaktı eşleriniz nasıl zayıf kalıyor benim ki tosun gibi oldu şu içse yarıyor :))) 
Valla aynı durum bende de var bazen sofranın başında ye tosunum ye iyi bakıyorum sana diyor:))
Ahahahbu benim annemle babam :)
Yaaa:)) bâzen okulumu sallıyor zaten kas mı yağ mı diye yağ yağ diyince de gülüyor:))
İnstagramda bir video görmüştüm " Aslında ben güzel diyet yaparım da kocam ye tosunum sen böyle güzelsin dedi " atmıştım :))
Ahahaha ...babam öyle diyince annem sen beni böyle seviyon diyordu hep :)
+1 oy
önce (718 puan) tarafından

Bak yine astı suratını arkadaşlar gönlünü nasıl alabilirim :angel:

Bir cikolota 1 çiçek dayan kapısına
+1 oy
önce (7,675 puan) tarafından
Eşimin migreni tutmuş olan sinirini benden çıkardı jsjsjsj
Allah sabir versin abim
önce (7,675 puan) tarafından
Amin hacım ☺️