0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar bana bir kira gelirisi var yeni oldu 10 milyar bunu nasıl değerlendirmeliyim nakit mi altın mı borsaya mı girmeliyim Nakit Kartımda Biriktirmeli miyim siz olsanız ne yapardınız

___Nakit ___Borsa____Altın___

11 Cevaplar

0 oy
(129,283 puan) tarafından
bence euro yillardir euro olarak tutuyom snr toplu altin aliyom henuz zarar etmedim hamd olsun
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
ben altın alırım 
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Borsadan şuan uzak dur var olan paran erir gider. En iyi altın canim 
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Borsadan anlamam kartta atsan ister istemez harcanır en iyisi altın 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
İhtiyacım yoksa altın alırdım. Çok para değil sonuçta. Yüksek miktar eline geçince faize koyuyorum tabi lazımsa o para. Bir kaç ay değerlenmesi yeterliyse.
(7,719 puan) tarafından
Farkındayım tatlım uzayda yaşamıyorum biliyorum.
(1,265 puan) tarafından
Belki biliyorsunuzdur diye yazdım haram faiz Allaha savaş açmak kadar günahdır bilinçli günah işmekte enteresan tabi sizin bileceğiniz iş beni ilgilendirmez ama bir müslüman olarak uyarmam gerekirdi emin ol harama bulaşmasan paran daha bereketli olur
(7,719 puan) tarafından
Müslüman olarak tanıdığınız aranızda bağ olan kişileri uyarsanız daha iyi olur yoksa yabancı kişiler sizi hiç ilgilendirmez. Sizi terslemiyorum veya tepki göstermiyorum ama uyarmak isterim ki büyük bir tepki ile karşılaşmayın..
(1,265 puan) tarafından
Dinimizde akraba demiyor bir müslümanın yanlışını günahını gördüğünüzde uyramazsanız sizde ortak olmuşsunuz gibi olur diyor ben söyledim dediğim gibi gerisi beni ilgilendirmez burada kimse kimseyi tanımıyor zaten neyse dediğim gibi ben sadece söyledim gerisi sizin bileceğiniz iş sizin hayatınız beni ilgilendirmez
(7,719 puan) tarafından
Aynen:)
0 oy
(926 puan) tarafından
Hem borsa hem altına yatır birinden zarar etsen bile birinden kar elde edersin .şuan altın düştü altın almakla basla her Ay duruma gore ya altın alırsın yada dolar falan 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Borsa ve altin kenara atmis biri olarak soyluyorm canm.borsada buyuk bi kazancimiz olmadi malesef ama altinda jazancimjz cok yuksek oldu.33bine aldigim altinim 1sene bile olmadan 65binj gordu oyuzden herzaman altin daha kazancli diye dusunuyorm.
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Kesinlikle altın borsayı çok çok iyi bilmek gerek euro dolar falan diyenler olmuş ama altın kadar artmaz hesap kitap yaparım devamlı kesinlikle altın daha sonra paran varsa toprak
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Borsaya bulaşma hiç altın yap zaten altın dolar bunlar bibirine bağlı dolar düşünce altında düşüyor yükselincede altında değer kazanıyor
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Banka hesabın varsa altın hesabı açtır oradan altın al istediğinde istediğin kadarını satar harcarsın
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Yarısını borsa hissesi yarısını da altin fonu olarak değerlendirebilirsin. Borsa da uzun vade güvenilir büyük şirketlere yatırım yap temettü ödeyenler özellikle. Böylelikle ben hesabımı 700 bine çıkarmıştım ev alırken sattim su an kendi hesabm sıfır. İşe dönünce gene başlarım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 265 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 193 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 41 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gzm_36 (24 puan) tarafından soruldu