Kayinpederim yaslica biri yalniz yaşıyor . Bende hamileligimden beri isimden ayrildim evde oturuyorum. Babam yani kayipederim.hamileligimdede sık sık ziyaretime gelirdi sagolsun ben cunku riskli bi hamilelik donemi gecirdigim.icin yerimden pek kalkamiyordum hamileligimin son zamanlarinda bende yerimden zor kalkiodum kapiya gelene kadar biraz vakit geciodu zile ardi ardina basmasiyla sinirlerimi.bozmayi basarmisti ama hicbisi dememistim. Hatta bikeresinde sancilarimi.bile baslatmisti zile habire basmasi benimde yetismeye calismam neyse sukur olsun yavrumu saglikla kucagima aldim aradan 3 ay bile gecti suan eski sagligima kavustum sayilir ve malumunuz artik bebegim var babam yine geliyor bize ve kapi 2 dk acilmasa yine o meshur zile basışlar basliyor bizim zilde allah yarappi oluyu yerinden sicratir.. bebegim sessizlikte uyumayi seven bir birey tek zile basış bile cocugu uyandirmaya yetio kaldiki herzaman zink die kapinin dibinde bitemiorum bu baslio habire habire zile basmaya cocugami kosayim kapiyami bakayim koridorda kac kere iki ileri.bi geri gidip geldigimi bilirim ya bu sefer gelio eve hadi dedesidir diyip kucagina veriorum baslio sarsmaya tamam evet biliorum kotu niyetten kesinlikle yapmio ona adim kadar eminim torun sevio adamcagiz ama aklim.cikio beyin sarsintisi gecircek die yavrum.. zaten bebemde durmuo aglio o oyle yapinca. Kizsan kizamiosun adam zaten yaşlı bisiden anlamio pek ama bende cocugggumu coplukte bulmadim ki oyuncak bebekte degil valla napcagimi sasirdim yapma desen is buyucek bu sefer benimde tersim donucek kavgaya kadar vardiricam ama istemiyorum nasil guzellikle sarsmamasini ve zile bukadar basmamasini izah edebilirim bilmiorum. Cunku bikac kere esim soledi zile basma die adam ya anlamio ya kapiyi acmicagimdan falan korkuo herlsde habire basio ay napsam bi fikri olan varmidir acaba