+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Çorba veriyorum yatirmadan bir saat önce artık içmek istemiyor ne versem bilmiyorum siz ne veriyorsunuz 

9 Cevaplar

+2 oy
(602 puan) tarafından
Yatmadan birşey verilmemeli. Beslenme en geç uyumadan iki saat önce sonlandırılmalı. Nurtopu gibi mide hastalıkları sahibi olursunuz
-Reklam-
+1 oy
(6,057 puan) tarafından
aksam yemegi yesin sizle tamamdir . baska ekstra biseye gerek yokki.
(1,024 puan) tarafından
Ama oğlum biraz uykucu sabah dokuzda kalkar
(6,057 puan) tarafından
olsun nolcak aciksa zaten uyumaz . iste 9 ister 10 da kalksin uykuda acikmaz ki bizim gibi buyuk insan yani artik bebek degilki
+1 oy
(5,378 puan) tarafından
Sudan baska birsey vermiyorum ben  
(1,024 puan) tarafından
Açıkmiyor mu
(5,378 puan) tarafından
Aksam bizimle yiyor sonra meyve yada kek falan yiyor uyurken acikmiyor gecede su icin kalkar bir bazen onuda kalkmaz sabaha kadar uyur sabahta hemen kahvalti hazirlarim
+1 oy
(12,651 puan) tarafından
Yatmadan bisey vermiyorum neden bisey veriyosunki. 6 gibi yemek yerler en son 9 9.5 gibi yatarlar. Yemekten sonrada meyve kuruyemis bazen biskuvi falan yerler o kafar
(1,024 puan) tarafından
Canım benim ki onda uyur biraz uykucu sabah geç kalkıyor acikmaz mi
+1 oy
(932 puan) tarafından
Kızım 13 aylık emmiyor 5.30-6 gibi yemek yiyor biz çay içerken yanına bişey yaptıysam ondan yer yoksa onu da yemez 9 gibi uyur sabaha kadar bişey yiyip içmez yatmadan bişey vermek mideyi rahatsız eder 
(1,024 puan) tarafından
Kız açıkmiyor mi küçük ya bide sabah kacta kalkar
(932 puan) tarafından
Genelde 9 a doğru kalkıyor acıkmaz aksine yedirince gece çok uyanıyor büyük ihtimalle sindiremiyor mide durmadan çalıştığı için güzel uyuyamıyor doktoru da uyarmıştı bizi gece yatmadan önce besleme reflüyü tetikler diye sabah kalkınca kahvaltısını çok güzel yapıp dengeliyo :)
+1 oy
(1,469 puan) tarafından
Benm kziim gün içinde çok az yiyor. Ama yatacağı zaman aciktm amam yiyecegm diyor. 2.5 yaşında .  Vermeyi istemiyorum çünkü 2 saat önce yemeyi kesmek lazm. Ama iste anlamıyor 
+1 oy
(2,069 puan) tarafından
Tabiki yatmadan önce birşey yedirilmemeli mide rahatsizlanir sabaha kadar uyuyamaz çocuk. En fazla bı süt. Veya aç illa yedirecem diyosan muhallebi tarzı bisey
0 oy
(897 puan) tarafından
Neden yatmadan önce bisiler Edirne gereği duyuyorsun hicbisi vermene gerek yok 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Akşama yemeği hariç mi yediriyorsun?
(1,024 puan) tarafından
Evet canım saat dokuz gibi muhallebi corba gibi veriyorum sabah geç kalktığı için acıkır diye düşünüyorum bide zayıf
(7,775 puan) tarafından
Fazla değil mi ya ne bileyim yiyorsa yesin tabi ama zorlama gece rahatsız olup olmadığını anlarsın zaten
(1,024 puan) tarafından
Yani gece hiç uyanmaz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 331 göst.
21 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
12 cevap 136 göst.