0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Annelerim canlarım evde büyü olup olmadığını nasıl anlarız normalde eşimle çok ciddi kavgalar etmezdik ve eşim bana sürekli eve boş gelen koca değildir her özel anı kutlamadan geçmezdi ve başkalarına karşı olsun eskiden savunur korurdu şimdi koruyamiyor savunmuyor ikimizde terası burcuyuz ben 24 eşim 37 yaşında 2 çocuğumuz var daha önceden 2 büyü bulmustum fakat kaynanama sorduğumda eşimin kardeşine yaptirdigini solemisti çalışmadığı için ondan yaptırmış halbuki calisiyordu ve bizim yastiktan çıkmıştı bende bilmediğimden attım eve girince bunalıma giriyorum uyku tutmuyor uyuyamıyorum uyuduğum zamanda çok uyuyorum ev beni geriyo 4 duvar üstüme geliyomus gibi oluyor nefes alamiycam hale bile geliyorum bazen yaklaşım geliyor evi evde büyü olduğunu nasıl anlarım 

4 Cevaplar

0 oy
(1,075 puan) tarafından
Canım bu işler için uğraşan ciddi olarakta anlayan hoca efendilere anlat durumunu biz sadece tavsiye verebiliriz ama bahsettiklerin hiç hoş değil evini sirke ile temzile bakara suresi aç bol bol ayatel Kürsi dinle yasini şerif dinle mümkünse çörek otu yak 
(88 puan) tarafından
Tamamdır teşekkürler:)
-Reklam-
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Ya kayınvalidenin sana büyü yaptığını anlamayacak kadar ne yaşadın bacım? Oğlunun erkek kardeşi çalışmıyor diye büyü mü yaptırmış ve onun yastığından değilde senin yastığından çıkıyor daha ne olsun. Eski büyüler tesir ediyordur hâlen daha bozdurmamışsın ki atmışsın. 
0 oy
tarafından

Yani bariz yapmış ve yalan atmış gayet aşikâr. En güzel büyü bozma metodu 

image

tarafından
Bir de sana bir şeyler yedirmişler zannimca akıl kabiliyetinde ekseriyetle kavrayamama var sabahları namaz kıl akabinde hiç konusmadan bir su bardağı içine 21 kere Amenerrasulu oku iç kusarsan rahatlarsın. Kusarsan bilki yedirmişler. Kimseden bir şey yerken Ayetel Kürsi okumadan yiyip içme. Yatak odanızı kitli tutun demek bir çözüm olmaz. Onlar diğer varlıklara tasitarak da yerleştirebilirler.
0 oy
tarafından
Ayy Allahım ben cok korkarim boyle seyden allah yardimcin olsun canim 
(88 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.