0 oy
420 göst.
Aile kategorisinde (259 puan) tarafından

Eşim beni şaşırttı daga doğrusu sürekli hatun seni bi yere götürcem dediği günden beri her pazar gezmeye gideriz eşimin arkadaşlarıyla ve eşleri 

Daha önce hiç böyle biryere gitmedim doğum ettiğimden beri baya da samimi olduk hanımlarla 

Peki... Çok sanmimi olmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizler görüşuyor musunuz ?? 

17 Cevaplar

+4 oy
(519 puan) tarafından
Mesafeli olmak her zaman iyidir az öz 
-Reklam-
+1 oy
(2,741 puan) tarafından

Mesafe iyidir laf çok taşınır. :)

(6,238 puan) tarafından
Kadınız sonuçta:D
(2,741 puan) tarafından
Kadınlıkla değil de iş arkadaşları arasında maalesef hasetlikten oluyor hanımlarda buna dahil oluyor.
(6,238 puan) tarafından
Normalde de laf taşımayı sevenler var .
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Ay çok şükür ne eşimin arkadaşı var ne birşey sevmem ben öyle şeyler ya
0 oy
(2,141 puan) tarafından
İyi olur canım bizde eşimin arkadaşlarının eşleriyle görüşürüz ama yeni tanışmışsiniz mesafeyi koruyun bı süre, yani bazısı vardır hemen eşini evini şunu bunu anlatır ben o kadar detaya girmem 
0 oy
(3,964 puan) tarafından
Her pazar takım gibi gezmek beni bayar valla 
tarafından
Benide zaten bir pazarımız var başbaşa olalım vakit geçirelim
0 oy
(6,470 puan) tarafından
Kocamın arkadaşı yok kocamın  işyerinde olanların eşleriyle ben arkadaşım samimi olduklarımla görüşüyoruz ters oldu biraz ama ☺️
0 oy
(7,711 puan) tarafından
Bir arkadaşı ve eşiyle 7 senedir görüşüyoruz hepsiyle samimi olmak imkansız bence.
0 oy
(1,911 puan) tarafından
Enerji denge meselesi benim için ya. İlk görüşte oldu oldu sonradan zor oluyor biraz.
0 oy
(161 puan) tarafından
Anlasabilecegim birisi olursa samimi olurum tabiki bir sınırı olur azıcık mesafe her zaman iyidir. Bizler de görüşüyoruz ama tam frekansımda değiller o yüzden çok sık görüşme yok..
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Ne olursa olsun mesafeli olmak lazım zırt pırt görüşülmez öyle şahsen ne benim eşim kabul eder böyle bişeyi nede ben kabul ederim ayda bir veya sene de bir olabilir. Sen kızlarla ayrı buluşursunuz o başka
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Yani sevdiysen neden olmasin 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Eşimin o şekilde görüştüğü arkadaşı yok. Oda benim gibi mesafeli :), benim ara sıra görüştüğüm bir arkadaşım var. Daha bir kere eşlerle görüşmedik. Gereksiz bana göre. Sevdiysen kadınlarla toplanıp görüşürsünüz ara sıra 
0 oy
(620 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum öyle eşli oturmalar. Hiç de gitmem. 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Eşimin iş arladaşlarından sadece birinin hanımıyla samimiyim o da mesafeli samimiyet bir sıkıntı yaşamadık çok şükür rabbim yaşatmasında
0 oy
(18,693 puan) tarafından
İyi insanlarsa ne güzel. Aynen devam. Kafa dengi değilse boşver 
0 oy
(449 puan) tarafından
Yok canım hiç almayim eşimin 20 senelik arkadaşları var ne onları bir kere gördüm nede eşlerini 
0 oy
(385 puan) tarafından
Sitede eşler le birlikte görüşürüz. Bazen sadece bayanlar bazen erkekler artı bayanlar toplu pikniğe gideriz. Gayet kaliteli  vaktimize değer katan insanlar olduğu için ben seviyorum.  Eski görev yaptığımız yerde de görüşüyorduk eşli bazılarını seviyor bazılarından haz etmiyordum . Sevdiğimiz çiftlerle daha çok vakit geciriyorduk

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 411 göst.
0 oy
25 cevap 369 göst.
9 Kasım 2024 Aile kategorisinde Aysenur5561 (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.

404,741 soru