0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (727 puan) tarafından
Canım kızlar el atın bu bacınıza 

Şimdi 2 ay doğum kontrol hapı kullandım adet düzeni ve aşırı kanamam olduğu için. Geçen ay almayı unuttum adetin 1. Günü başlayamadım bende 1 ay ara verip bu ay adetin 1. Gününde başlicaktım ama hala adet görmedim normalde günüm geçmezdi ilaçla beraber günüm geçtü bu ayda 3 gün geçti hamile değilimdir diye ümit ediyorum sizce neden geçiyor günüm hapın etkisi olabilir mi ? 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,084 puan) tarafından
Adetin 5. Günü başlayıp 

İlaç biter 7 gün ara verip 8. Gün ilaca tekrar başlıyorum 

Ara verdiğin icin gecikme yaşaman normal bence 
(2,084 puan) tarafından
Seninki pahaliymis canim
(8,274 puan) tarafından
Bende bu ilaca geçsem acaba koruyuculuğu nasıl
(2,084 puan) tarafından
Evliyken koruyordu canım memnundum
(8,274 puan) tarafından
Canım sana özelden yazamıyorum burdan yazıyım dedim benim hap bitti şimdi ara verdim, Diana kullansam alsam 1 ay bişey olmaz demi ya ilaç değişikliği yapıcam ya. Bide bu kilo vs yaptımı hiç.
(2,084 puan) tarafından
Bir ay kullanır bırakır sonra yine kullanır düzensiz kullanırsan yapar kilo canım
.bu arada o hapı bırakıp dianeye başlarsan
İlk baslamada bende bişey olmadı ama ilaç değişikliği olacağı için 1 ay bişey olur olmaz diyemem eczaneye danış canım
-Reklam-
0 oy
(727 puan) tarafından
Kııızzlaaarrr
0 oy
(10,664 puan) tarafından
Hapi kullanmata ne zaman basladim adetin kacinci gunu 
(727 puan) tarafından
İlk kullanımda 1. Gün başladım hiç ara vermemem gerekiyordu 2 ay kullandım 3. Ay alamadım dedim bidahaki ay bailarım bu defada günüm geçiyor hala yok gelen
(10,664 puan) tarafından
Ara verirsen etkisini kaybeder 1 gun icmemek bile riskli gebe olabilirsin dogum kontrol haplari en az 1 ay kullanimdan sonra etkisini gostermeye basliyo o yuzden 1 ay ek korunma yontemi kullanin diyolar kullanima baslayinca da 1 gun atsatmayi gec saati saatine icmen lazim ki etkisini gostersin sen alarm kursan dksi dksina icsen hic ihmal etmesen bile yuzde 1lik bi gebelik ihtimali varken sen 1 ay icmemissin o arada da iliski olduysa gecmis olsun bi test yap ya da kan ver garanti olsun
(727 puan) tarafından
Yok bacı 3 çocuğum var hiç işimi riske atmam 3 yolu birden kullanıyorum korunmada zaten hapı tedavi amaçla kullandığım için hiç ona güvenip saldım çayıra yapmıyorum :)) çok şükür sabah namazından sonra hasta oldum :)
(10,664 puan) tarafından
Ha brnde trk hap kullaniyosun sandim iyi hadi gozun aydin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aframhiram (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
+1 oy
15 cevap 277 göst.

404,758 soru

12,124,640 cevap

36,483 kullanıcı

...