0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (395 puan) tarafından
8 yaşında kızım sürekli söylemem gerekiyo mesela dişlerini fırçala demesem fırçalamaz

Odası göçer hani demesem bir oyuncak alıp çekmecesine koymaz

Hani pijamalarını giy demesem öyle kıyafetiyle yatar

Saçlarını tara demesem asla taramaz

Sabah oldu öğlen olur ikindi olur hadi pijamalarını çıkar da normal kıyafet giy kızım diyene kadar değiştirmez, 

Bilmiyorum  kızıyorum bazen artık sizinkiler nasıl 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
19 yaşındaki kız kardeşimin odasjna giremiyordum topladım nevresimlerini taktimda temizledim öyle çıktım.evime geldim 20 gün sorna 20 yaşına gircek sjsj
-Reklam-
0 oy
(4,063 puan) tarafından
8 yaşında olması dışında sorun yok. Şu an 20 li yaşları bile komanda gibi yönetiyor aileler 
(395 puan) tarafından
Bizimki normal yani çok zor o yaş gurubu da
0 oy
(7,431 puan) tarafından

8 yaşında bnm oglanda aynı öyle.  İşine geleni yapar

0 oy
(1,625 puan) tarafından
Al bendende o kadar aynı yaşta benimki de aynı hep ben söyleyeyim öyle anca on kere söylemem lazim
0 oy
tarafından
Bu birazda yapiyla alakali ya benim oglum 2 bucuk yasinda daha konusamiyodu sabah kalkinca mutfaga gider mama sandalyesini gosterirdi oturmak isterdi kahvalti yapacak ya salona gider perdeleri cekistiriridi uyku zamanini bilirdi anne nenen yok derdi hadi nen nen zamani derdim sulugunu alir ***** odasina giderdi geceliklerini gosterir dus fircalama hareketi yapardi suan 2 bucuk yasinda uyaninca anne sutumu ver der sutunu icer sonra kalkar bezini kiyafetlerini islak mendile kadar getirir ben kahvaltisini hazirlayasiya kadar sofrayi goturur salona yere oturur ustune orter benim oglan asiri rutinlerine bagli hicde atlamaz bi kere uyku saati cok gecikti bende cok yorgunum dislerini fircalamadim aman bi gunden bisey olmaz dedim nasil agliyo fircalamadin diye 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Aynen öyle 7 buçuk demeden hiç Bir şey yapmaz
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Senin kızın gene soylemenle yapiyor benimki dilim kopuyor yapmıyor asla 
0 oy
(12,583 puan) tarafından
normal değil mi? adı üstünde çocuk. böyle böyle sorumlularını öğrenecek 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Senin kızın aynısından bendede var oda 8 yaşında saydıklarinin aynısı bazen bağırıyorum sinirden yediği tabağı bile kaldırmıyor 
0 oy
(9 puan) tarafından
Bnm ogullarda öyle en büyüğü 8 zaten işin doğrusu ne kadar küçük olsaydı daha yardım ediyordu , büyüdükce ergenlesiyor gibi kafaları estikleri gibi yapıyorlar , 8_6 yaş aralığında ellerini bile her yemekte zar zir yikattiriyorum vala her sofrada tartışıyorum . Tabi eskisi gibi yardım etmemeleri büyük sebebi kaynanam , geldiğinde çocuklar bişey yaptıklarında. Aaaa sen niye elliyorsun erkek adam iş yapar mı bırak kadın işi diye ve bunun gibi bir sürü şey diye diye mahalledeki çocuklarada , gidip kadın gibi iş yapoyor diyordu düşünün çocuklar alay edince bıraktılar iyice. Geçen yalvar yakar çöp poşeti verdim eline git çöpe at diye nasıl olsa çıkıyorsun . Çıktı dışarı, hiç konusmadigi kendinden yaşça büyükler caddede geziyordu, sırf biri görecek diye kapıya bırakıp gitti 
0 oy
(11,818 puan) tarafından
10 yaşında kizmim bundan bin beter

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 254 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 867 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Simanur tunc (1,330 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,638 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...