+1 oy
265 göst.
önce Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceler nasılsınız uyudumu bebeler 

Çok şükür oğlum uyumayı başardı eşimde uyudu ortalığı toparladım oturdum uyuyamıyorum canım sıkılıyor nedense ruhum daralıyor biraz sohbet edelim istedim

image

13 Cevaplar

+2 oy
önce (6,002 puan) tarafından
Rabbım gönlüne ferahlık versin afiyet şifa olsun 
önce (3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
önce (1,179 puan) tarafından
Benimde ruhum daralıyor çocuklar beni mahvetti yemin ederim hayatan sogudum ya 
İsyan etme cnm bu günler de gecer Rabbimin izniyle
önce (1,179 puan) tarafından
Ya bütün koltukları kalem le dün çizmiştiler kızım gökkuşağı yapmış  sözde neyse sildim koltuk örtülerini serdim bulasiklari yıkamaya giyim geldim bide ne görüm kızım bu sefer makasla bütün örtüleri kesmiş
+1 oy
önce (10,894 puan) tarafından
dolunay var ondan mı? inanmam böyle şeylere ama ne zaman uyku tutmasa dolunaya denk geliyor :) 
Bende inanmam ama bilmiyorum cnm dün gece hiç uyumadim bugün 1 saat kadar uyudum uyandım uyumaya çalıştım ama yok uyuyamıyorum
önce (18,413 puan) tarafından
Aaa kız bugün aşırı sinirliydim. Ve geçmedi bı turlu. Ve bundan iki önceki dolunayda da çok sinirliydim. Şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim. Ama bu iki seferdir demek ki hakikaten etkiliyor beni. Demek sebebi dolunaymis. Sen demesen haberim yok dolunay olduğundan
gelgit etkisi mi artık ne valla anlamıyorum bende
önce (10,361 puan) tarafından
Hanımlar gok bilimleri haktir yalniz dinimizde de ilim konusunda cok deger verilmistir muhtesem bi matameatik uzerine kuruludur gok bilimleri
yok o kısmı biliyorum da burç olayına yok retro vs almıyor kafam:) ya da işte ben bilmem ne burcuyum ya o yüzden böyleyim laflarına gıcık olurum
yoksa bu işin bir matematiği var her ne kadar anlamasam da farkındayım :)
Yani bunu sana aciklamayi cok isterdim ama inan lisanim yetmez ilmi bilen biri aciklamali aslinda cok kolayda iste :) ha haftalik burc yorumlari falan fasa fiso yalniz
+1 oy
önce (3,190 puan) tarafından
Bulantım var uyuyamıyorum kızımda yatmak bilmedi bugün sürekli bir yorgunluk var 
Tuzlu kraker filan ye cnm iyi gelir
önce (3,190 puan) tarafından
Soda içtim geçmedi
0 oy
önce (1,377 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam elhamdülillah iyidir seni sormalı rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Bebem hala uyumadı uyutmaya çalışıyorum uyusa bende uyuyacam başım çok ağrıyor :(

image

0 oy
önce (3,182 puan) tarafından
Bende yeni uyuttum, ortalığı toplayacagım ütüm var yapsam yapmasam mi düşünüyorum :), bende uzun bir süredir erken uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum sessizlik olunca kafa dinlemek istiyorum
0 oy
önce (707 puan) tarafından
Ayy çok şükür şimdi uyudu yatağa yatınca dili açılıyor iyice bu cadının gözlerimi kapatıyorum uyuyor sansin diye araba gelmiş durakta durmuş bipp bipp diye burnumu sıktırıyor şapur şupur öpüyor kendi kendine konuşuyor sonunda pes etti daldı uykuya koynumda bakalım 
0 oy
önce (1,262 puan) tarafından
Uyumak istemiyorum elimde kitap var çarşamba teslim etmem lazım kütüphaneye, onu okumam lazım. 3 kitap almıştım, 5 günde köydeydik zeytin topladık o yüzden gecikti son 170 sf 
0 oy
önce (548 puan) tarafından
Ve aleyküm selâm bu ne güzel kelâm ☺️ daralan ruhuna yâ şafi huuuu
önce (548 puan) tarafından
0 oy
önce (18,413 puan) tarafından
Aleyküm selam. Ben de şimdi yatağa geçtim. Başım ağrıyor biraz uykum var ama burda takiliyorum 
0 oy
Iyi yapmissin canim dogum yaklasti tabi ondan streslisin normal goz acip kapayincaya kadar gececek Allahın izniyle dualarimdasin 
0 oy
önce (2,157 puan) tarafından
Aleykümselam selam hayırlı geceler

Ben ortalığı topladım da kızı uyutmaya geçtim bugün çok geç kaldı iki gündür geceleri uyanıyor uyanmasın diye bu saate kadar beklesin dedim bakalım işe yarayacak mı.

Karnımda aç gibi ama biseyler koyup yemesi o kadar zor geliyo o kadar zor geliyo ki anlatamam. Sanırım yarı aç yarı tok uyumaya geçcem.

İç bunaltın belkide gelecek kaygındandır. Doğuma az kaldı, sağlık durumları karışık vs. 

İnsan bazen çok net iyi hissediyor bazen net bunalıyor. Hepimizin başında. İnşallah çabuk ferahlarsın
0 oy
önce (2,812 puan) tarafından
Aleyküm selam kız afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
15 Haziran 2021 Aile kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 627 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 690 göst.
27 Mart 2020 Aile kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,522 cevap

36,359 kullanıcı

...