0 oy
31 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (64 puan) tarafından
Bebeğim 2 hafta sonra 1 yaşına girecek. 7 tane dişi var. Her emzirmede ısırmaya başladı bikac gündür. Oki göğsümde şuan çok acıyor. Özellikle sağ göğsüm sanki delik açmış gibi dokunduğunda bile canım yanıyor. Emzirirken ağlıyorum. Az önce emzirirken yine ısırdı. Isirdiginda parmağımı sokup çekiyorum ama şuan açım çok fazla. Bir an önce iyileşmesi için ne yapabilirim. Madecasol krem ile gümüş kapak kullaniyorum bikac gündür ama hala geçmedi. Acı baya arttı. Emzirmek kabus oldu. Her emme saatinde na yapacağım şimdi diye korkuyorum. En hızlı şekilde ne geçirir çözüm yazın lütfen...

1 cevap

0 oy
(5,688 puan) tarafından
Çoğu annenin kabusu canım bu. Ayy bak şuan 36 haftalık hamileyim yazını okudum şimdiden canım acıdı.Allah kolaylık versin.Bende kapak önerecektim zaten kullanıyormussun.
(64 puan) tarafından
Evet. Bu zamana kadar hiç böyle bir problem yaşamadım. Daha 1 yaşında ve sütüm de var memeden kesmek istemiyorum ama acıdan hüngür hüngür ağlıyorum. Eskiden duyardım annelerden ama böyle bir can acısı hayal etmiyordum. Gerçekten annelik çok zormuş :( sağ salim kucağınıza alın inşallah siz hiç yasamazsiniz bu sorunu
(5,688 puan) tarafından
Biliyorum canım yasadim bende çok özellikle oğlum ısırır birde bana bakar gülerdi oyun haline getirmişti artık. Yapma diye diye senin gibi ağlardım. Amin Allah razı olsun inşallah. Sende hayırlı sağlıklı büyüt inşallah yavrunu.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
12 cevap 287 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Azrainci (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde tazeanneeee (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.