Ben soyle yapiyorum ayda bi kere derdin temizlik camlar kapilar perdeler koltuk ve hali ortuleri sudan geciyo kopmle halilar kalkip koltuklar baza altlari cekiliyo buz dolabi mutfak dolaplari gardolaplaf vestiyer siliniyo zaten duzenli tutarim dagilmaz o yuzden cok zorlamiyo kilitli bi de oglumda kurcalamaz
Haftada bi kere ustunden supurup siliyorum nevresjm degistiriyorum
Gunluk de
Sabah her yeri toplayip havalandirip girgirliyorum toz alip yerleri siliyorum banyo wc yikiyorum
Bunlarin disinda dedigim gibi dolap iclerimi duzenli tutarim tebceretava camasirlar birbirine girmez buzdolabi da ayni sekilde odalarimi toplu tutarim sadece oyuncak daginikligi olur ona da yapcak bisey yok 2 bucuk yasjnds cocuga oynama diyecek halim yok kirli camasir dolduysa hemen calistiririm anjnda katlar yerlestiririrm bekleyince birikiyo daha zor oluyo tezgahta bulasik birakmam 5 dk da bi makina acilip kapaniyo bu yuzden boyle yani 1 tane cocugum var w bucuk yasinda ve esim vardiyali calisiyo genelde gececi ya da izinli oluyo o yuzden gunluk sil supur yapmiyorum gerci calissa da yapmazdim heralde :)