0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Uyanık anneler burda mı neler yapıyorsunuz anlatın bakalım  Benim 2 bebem ayaktalar onları başındayım biraz onlar oynamışken bende evi toparlayim Diyorum en az yarına bişi kalmaz dicem ama her zaman ki aynı gene dağınık oluyor :)))bu arada kızlar siz işleri nasıl yapıyorsunuz ben Gündüzleri ortalıklari topluyorum geceleri komple topluyorum öyle daha rahat oluyor bide kış mevsimi çok severim iş yapmaya :DD

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,424 puan) tarafından
Gece gündüz ev topluyorum yine dağılıyor  canları sağolsun geçici dönem diye teselli oluyorum :/
-Reklam-
0 oy
önce (12,031 puan) tarafından
Kiz kqc yasindalar. Bu saatte ne isleri var ayakta
önce (41 puan) tarafından
Biri 3 biri 1 yaşında sorma abla ya Uyku düzenlerini bozdular düzeltemeye çalışıyorum duzeletemiyorum bı türlü
Sabah kacta kalkiyosunuz
Ben genelde 6 bucukda kalkarım eşimi gönderirim ondan sonra yatarım 9 veya 10 da kalkarım ama çocuklar Biraz 1 de kalkıyorlar ben saat 10da uyandırmaya çalışıyorum ağlıyorlar ellemeyin diye kıyamıyorum genelde onlara :((
O zaman cekeceksin bacim. 1 de kqlkan çocuk kacta yatsin onlarda hakli yani
0 oy
önce (56 puan) tarafından
Benim kız bu gece uyumaya niyeti yok onu bekliyorum bende. Diş çıkaracak galiba ağzı akıyor 
Allah kolaylık versin ablam Çok zor diş çıkarmak ben ilk oğlumda çok yaşadım dişi çıkarken ağlıyordu devamlı
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Ben soyle yapiyorum ayda bi kere derdin temizlik camlar kapilar perdeler koltuk ve hali ortuleri sudan geciyo kopmle halilar kalkip koltuklar baza altlari cekiliyo buz dolabi mutfak dolaplari gardolaplaf vestiyer siliniyo zaten duzenli tutarim dagilmaz o yuzden cok zorlamiyo kilitli bi de oglumda kurcalamaz 

Haftada bi kere ustunden supurup siliyorum nevresjm degistiriyorum 

Gunluk de 

Sabah her yeri toplayip havalandirip girgirliyorum toz alip yerleri siliyorum banyo wc yikiyorum 

Bunlarin disinda dedigim gibi dolap iclerimi duzenli tutarim tebceretava camasirlar birbirine girmez buzdolabi da ayni sekilde odalarimi toplu tutarim sadece oyuncak daginikligi olur ona da yapcak bisey yok 2 bucuk yasjnds cocuga oynama diyecek halim yok kirli camasir dolduysa hemen calistiririm anjnda katlar yerlestiririrm bekleyince birikiyo daha zor oluyo tezgahta bulasik birakmam 5 dk da bi makina acilip kapaniyo bu yuzden boyle yani 1 tane cocugum var w bucuk yasinda ve esim vardiyali calisiyo genelde gececi ya da izinli oluyo o yuzden gunluk sil supur yapmiyorum gerci calissa da yapmazdim heralde :) 
0 oy
önce (1,340 puan) tarafından

Ooo kolay gelsin canısı valla bende gece toplarım sabah süpürürüm şimdi bebemi uyuttum bende yatar :angel:❤️

0 oy
önce (326 puan) tarafından
Gündüz bütün işi yaptım. Gece yine öyle bı süpürüp toz almıyorum onun dışında herşey gece gündüz yapılıyor bitmiyor. 
0 oy
önce (34 puan) tarafından

Hep ev toplama halindeyim desem yeri biri 3 yaş olacak diğeri 1 yaş felaket el ayak oldular bir yeri toplayıp öbür odaya geçince o oda tekrar dağılıyor bir odada oynama huyları yok maalesef dışarı pek çıkmıyoruz canları sıkılıyor herhalde o yüzden farklı odalarda oynamak istiyorlar diye düşünüyorum 

Gece yatmadan bir güzel toplar temizlerim sabah yarım saat geçmeden savaş alanı olur :)

Aynı yaslaridayiz çocuklarımız Aynı bizdede öyle bizimkiler de farklı odada oynamak istiyorlar ve sobalı ev bizim salondan başka yerde çıkartmıyorum ama ikisi de ağlıyorlar tek odada sıkılıyorlar
önce (34 puan) tarafından
Çok zor ya hele kışın bir yere çıkamıyor çocuklar onlara da diyecek bir şey yok can sıkıntısından anca evde yapıyolar işte
Aynen öyle ablam
0 oy
önce (20,203 puan) tarafından
Sabah uyanıp güneşi selamlıyorum ve işe başlıyorum 11 de bitiyor genelde yemeğide sabah yapmayı seviyorum ocağa koyup ev süpürüyorum toz alıyorum çamaşır varsa atıyorum çocukları okula bırakıp gelip biraz dinleniyorum alıştık tempoya valla

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 404 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 239 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 425 göst.
4 Kasım 2024 Aile kategorisinde Alyakus (2,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.